KraLL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ειχα παει εκει, πηγα και μπορω να δωσω αρκετα δωρα απο το team fortess 2 που επαιζα ενα καιρο αλλα για το dota 2 κανενα οσον αφορα το φακελακι με το mail ειναι μαλλον μονο για τα invites προς εσενα. μου φαινεται οτι δεν ισχυoyn τα 2 invites δωρο. καντε αυτο που εκανα και εγω και σε κανα μηνα θα σας στειλουν πιστευω invite. --update πηγαινοντας και με την σειρα του gavros10 και επιλεγοντας "all steam items", παλι μου λεει μηδεν. ή εχει σταματησει να δινει invites δωρο ή τα δινει με συγκεκριμενα invites. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2012 από KraLL
Makaros1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Η Valve έχει μειώσει τα invites. Τώρα στέλνει "1" στον καθένα και αυτά πολύ περιορισμένα. Εγώ στάθηκα τυχερός. Κέρδισα ένα από κλήρωση σε forum και ένα invite (+2) από Valve. Συνολικά 4. ;-) Επίσης νομίζω ότι δεν είναι "Defence of the Ancients" πλέον, αλλά σκέτο DOTA χωρίς να σημαίνει κάτι.
gavros10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Η Valve έχει μειώσει τα invites. Τώρα στέλνει "1" στον καθένα και αυτά πολύ περιορισμένα. Εγώ στάθηκα τυχερός. Κέρδισα ένα από κλήρωση σε forum και ένα invite (+2) από Valve. Συνολικά 4. ;-) Επίσης νομίζω ότι δεν είναι "Defence of the Ancients" πλέον, αλλά σκέτο DOTA χωρίς να σημαίνει κάτι. DOTA λεγετε και ειναι η συντομογραφια του Defence of the Ancients. αλλα ολοι το ξερουν ως dota. κανεις δεν χρησιμοποιει το αλλο ονομα εχεις ακομα καποιο invite? ps για να δειτε αμα εχετε Invite για το dota 2 θα πατε στο steam, στον φακελο πανω δεξια, inventory, θα επιλεξετε steam και μετα all steam items αμα εχετε καποιο εικονιδιο του dota 2 τοτε αυτο ειναι το invite. μπορειτε να το δωσετε σε καποιον ειτε με trade ειτε με email
Makaros1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 DOTA λεγετε και ειναι η συντομογραφια του Defence of the Ancients. αλλα ολοι το ξερουν ως dota. κανεις δεν χρησιμοποιει το αλλο ονομα εχεις ακομα καποιο invite? ps για να δειτε αμα εχετε Invite για το dota 2 θα πατε στο steam, στον φακελο πανω δεξια, inventory, θα επιλεξετε steam και μετα all steam items αμα εχετε καποιο εικονιδιο του dota 2 τοτε αυτο ειναι το invite. μπορειτε να το δωσετε σε καποιον ειτε με trade ειτε με email Γνωρίζω ότι τα αρχικά DOTA σημαίνουν Denense of the Ancients. Απλώς νομίζω ότι η Valve το ονόμασε DOTA 2, σκέτο. Χωρίς τα αρχικά να σημαίνουν Defense of the Ancients. Τώρα δεν ξέρω αν εμπλέκονται πνευματικά δικαιώματα ή τίποτα άλλο. Invites δεν μου έχουν μείνει δυστυχώς. Πάντως υπάρχουν ακόμη διαγωνισμοί για να κερδίσεις beta key. Σου στέλνω έναν που βρήκα.
gavros10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Γνωρίζω ότι τα αρχικά DOTA σημαίνουν Denense of the Ancients. Απλώς νομίζω ότι η Valve το ονόμασε DOTA 2, σκέτο. Χωρίς τα αρχικά να σημαίνουν Defense of the Ancients. Τώρα δεν ξέρω αν εμπλέκονται πνευματικά δικαιώματα ή τίποτα άλλο. Invites δεν μου έχουν μείνει δυστυχώς. Πάντως υπάρχουν ακόμη διαγωνισμοί για να κερδίσεις beta key. Σου στέλνω έναν που βρήκα. βασικα η valve ειναι στα δικαστηρια με την blizzard για το brand name οποτε δεν ξερουμε ακομα
JIMAKIOUS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια παιζει κανα invite??? Εχω καψει οτι εγκεφαλικο κυτταρο υπαρχει για να βρω key η invite αλλα τπτ!! το mail μου ειναι: [email protected] το steam account : http://steamcommunity.com/profiles/76561198058814899? Ευχαριστω προκαταβολικα!
Panos.Powers Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δυσκολα βρισκεις και εγω ψαχνω καιρο αλλα τπτ, ( ευκαιρια εψαχνα για να παρακαλεσω με τη σειρα μ για ενα invite)
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Link μεσα σε 10 μερες εγω πηρα. βεβαια αυτο ηταν επειδη οσοι ειχαν λογαριασμο εκει πριν τις 12/02/2012 δεν θα επερναν.τωρα λογικα θα εχουν κανει καινουργια και θα ειναι λιγο πιο δυσκολο να σταθεις τυχερος. αν και εχω αλλο 1 invite δεν το δινω σε οποιον μου το ζητησει στο νετ οποιος θελει add me: overpower1996 (its_time_for_ff)
Myro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Έχει κάποιος τη δυνατότητα να κάνει μια συγκριτική παρουσίαση μεταξύ DotA 2 και LoL?
gio@ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 DotA2 ειναι dota 1 με νεα γραφικα LoL λιγο διαφορετικο πολυ πιο noob-friendly free2play
greekboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Link μεσα σε 10 μερες εγω πηρα. βεβαια αυτο ηταν επειδη οσοι ειχαν λογαριασμο εκει πριν τις 12/02/2012 δεν θα επερναν.τωρα λογικα θα εχουν κανει καινουργια και θα ειναι λιγο πιο δυσκολο να σταθεις τυχερος. αν και εχω αλλο 1 invite δεν το δινω σε οποιον μου το ζητησει στο νετ οποιος θελει add me: overpower1996 (its_time_for_ff) πως ακριβως δουλευει απο Playdota σου στελνουν το Key με πμ στο Playdota.com και πας στο steam και γραφεσαι?
miza Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 DotA2 ειναι dota 1 με νεα γραφικα LoL λιγο διαφορετικο πολυ πιο noob-friendly free2play Αυτό που ακούω από πολλούς dota players ότι το LoL είναι noob friendly από που το συμπεραίνετε, έχετε παίξει LoL και έχετε πάει 30 lvl; Γιατί αν έχεις παίξει στα μικρά lvl που το παίξιμο είναι random και η στρατηγική ανύπαρκτη δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ προσωπικά έπαιζα dota από το 2004 μέχρι που ξεκίνησα LoL πριν ένα χρόνο και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλύτερο. Έχεις περισσότερα skills και ή στρατηγική είναι αυτή που θα σου δόση τη νίκη, εχτός αν κάποιος feedαρει υπερβολικά. Προσωπικά το Dota2 πιστεύω δεν θα έχει να πει τίποτα αν δεν βάλουν κάτι καινούργιο, πολύ από εμάς παίξαμε αρκετά χρονιά dota και πλέον θέλουμε το κάτι παραπάνω, δεν αρκεί απλά να κάνουν update τα γραφικά βάση του σήμερα. Και κάτι τελευταίο για αυτούς που κράζουν το LoL, haters gonna hate
gio@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που ακούω από πολλούς dota players ότι το LoL είναι noob friendly από που το συμπεραίνετε, έχετε παίξει LoL και έχετε πάει 30 lvl; Γιατί αν έχεις παίξει στα μικρά lvl που το παίξιμο είναι random και η στρατηγική ανύπαρκτη δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ προσωπικά έπαιζα dota από το 2004 μέχρι που ξεκίνησα LoL πριν ένα χρόνο και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλύτερο. Έχεις περισσότερα skills και ή στρατηγική είναι αυτή που θα σου δόση τη νίκη, εχτός αν κάποιος feedαρει υπερβολικά. Προσωπικά το Dota2 πιστεύω δεν θα έχει να πει τίποτα αν δεν βάλουν κάτι καινούργιο, πολύ από εμάς παίξαμε αρκετά χρονιά dota και πλέον θέλουμε το κάτι παραπάνω, δεν αρκεί απλά να κάνουν update τα γραφικά βάση του σήμερα. Και κάτι τελευταίο για αυτούς που κράζουν το LoL, haters gonna hate παιζω αρκετο καιρο lol μπορουσα να εχω 10 λογαριασμους 30lvl οχι εναν το παιχνιδι ειναι noob friendly γιατι 1)ο φιλος μου κ ενας ακομα πηγανε να feed το αντιπαλο Lane γιατι η ομαδα τους ηταν gtp κ επειτα απο score 0-6 και 0-9 παλι το κερδισανε. 2)δεν εχει deny 3)δεν χανεις gold οταν πεθαινεις πες μου αλλο ονομα να το το λεω αντι για noob friendly και θα το λεω δεν ειπα οτι δεν ειναι ανταγωνιστικο και δεν μαρεσει fanboys gonna qq
MeSiaSs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που ακούω από πολλούς dota players ότι το LoL είναι noob friendly από που το συμπεραίνετε, έχετε παίξει LoL και έχετε πάει 30 lvl; Γιατί αν έχεις παίξει στα μικρά lvl που το παίξιμο είναι random και η στρατηγική ανύπαρκτη δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ προσωπικά έπαιζα dota από το 2004 μέχρι που ξεκίνησα LoL πριν ένα χρόνο και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλύτερο. Έχεις περισσότερα skills και ή στρατηγική είναι αυτή που θα σου δόση τη νίκη, εχτός αν κάποιος feedαρει υπερβολικά. Προσωπικά το Dota2 πιστεύω δεν θα έχει να πει τίποτα αν δεν βάλουν κάτι καινούργιο, πολύ από εμάς παίξαμε αρκετά χρονιά dota και πλέον θέλουμε το κάτι παραπάνω, δεν αρκεί απλά να κάνουν update τα γραφικά βάση του σήμερα. Και κάτι τελευταίο για αυτούς που κράζουν το LoL, haters gonna hate Έχοντας 1800 games στο LoL να σου πω πια είναι τα προβλήματα του και γιατί είναι noob friendly.Ξεκινάω απο το 2ο μιας και είναι πιο σύντομο. 1ο Δεν υπάρχει deny αρα είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις στο lane. 2o Δεν χάνεις χρήματα στο death άρα και ρισκάρεις πιο εύκολα και δεν έχεις πισωγύρισμα στα gold σου. 3ο Free return να πας στην βάση ενώ στην Dota πρέπει να το αγοράζεις το schroll. Φυσικά υπάρχουν και άλλα απλώς έγραψα τα πιο κύρια. Τώρα πάμε στα προβλήματα του: 1o Αυτό που θα αναφέρω είναι και το πιο σημαντικό για εμένα,έχει ένα απο τα χειρότερα και unfair Ranked System σε παιχνίδι μιας και δεν προστατεύει τον λίγο πιο καλό παίχτη απο τους πιο casual.Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα μετά την Season 1 μας ξεκινάει στην 2η με 1460 Elo.Ξεκινάω με ένα φίλο μου για να ανέβουμε και για να μην πολυλογώ στα 15 πρώτα παιχνίδια πετυχαίνουμε και στα 15 leavers και trolls και πηγαίνουμε αυτόματα απο τα 1460 στα 750 Elo.Φαντάσου δηλαδή πόσες νίκες έπρεπε να κάνεις και πόσο τυχερός να σταθείς στο να μην πετύχεις trolls για να ξαναφτάσεις σε ένα πιο νορμαλ Elo, μήπως και μπορέσεις να παίζεις πιο skilled games.Αν πας και στο φόρουμ τους όλοι αναφέρουν τα προβλήματα στα ranked και πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν απο το elo hell. 2ο Θέλεις 10000 ώρες να παίξεις μόνο και αν ξεκλειδώσεις πάλι όλους τους χαρακτήρες. 3ο Υπερηφανεύονται για το new content που βάζουν που μπορώ να σου πω με λίγα λόγια πιο είναι.Κυκλοφορούν έναν τούμπανο χαρακτήρα που θα κόβει τρελά,ο περισσότερος κόσμος πάει και τον αγοράζει με RP(μιας και με ip είναι αδύνατο να έχεις του πάντες)μετά αρχίζουν και κάνουν spam στο φόρουμ τους ότι ο char είναι OP(over Powered) και αφού η Riot θα έχει βγάλει τα χρήματα της τον κάνει nerfed για να έρθει η ισορροπία.Μετά απο 2 βδομάδες περίπου ξαναβγαίνει ένας τούμπανος char και ακολουθεί η ίδια διαδικασία μέχρι να γίνει nerfed και πάει λέγοντας... 4ο Επανελειμένα το community ζητάει να βάλουν support chars αλλά επειδή αυτοί οι χαρακτήρες δεν είναι τόσο δημοφιλής μιας και όλοι θέλουν να παίζουν το dps η Riot κάνει αυτό που έγραψα πιο πάνω για να βγάλει περισσότερα χρήματα. 5ο Εδώ και 2 χρόνια έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν το καινούργιο map(όχι το dominion)αλλά φαίνεται πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για να το καταφέρουν και θα χρειάζονται παραπάνω χρόνο για ένα map όταν άλλες εταιρίες σε 2 χρόνια τελειώνουν ολόκληρα παιχνίδια.Βέβαια λίγο πριν κυκλοφορήσει η dota 2 είμαι σίγουρος ότι τότε θα το ανακοινώσουν για να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν πιο πολύ κόσμο. 6ο Έχει χαθεί η έννοια του jungler char μιας και πια το 90% των chars μπορούν να junglαρουν ενώ στην αρχή ήταν 5-6 χαρακτήρες όπως έπρεπε δηλαδή. 7ο Ανύπαρκτο report/ban system, βγάλανε το tribunal μπας και βελτιωθεί η κατάσταση αλλά με τα τόσα reports που γίνονται καθημερινά είναι αδύνατον να υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό για να μπορέσει να τα ελέγχει. Μπορώ να γράψω και άλλα, απλά νομίζω κάλυψα αρκετά πράγματα.Τέλος φυσικά και το παιχνίδι έχει και αρκετά θετικά απλώς αυτά αρνητικά δεν το αφήνουν να ξεχωρίσει.Επίσης και κλείνω επειδή μπορεί να ρωτήσει κάποιος "αφού ρε φίλε έχει τόσα αρνητικά γιατί έχεις 1800 games" απλά να πω ότι τα περισσότερα απο αυτά είναι σε 5αδες premade που βελτιώνει πολύ την εμπειρία του παιχνιδιού. Edit:Μέχρι να το ολοκληρώσω είχε γράψει και ο gio@ μερικά πράγματα για πιο λόγο είναι noob friendly.
Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Offtopic εντελως Αλλα θα σου απαντησω Οταν λεμε noob-friendly εννοουμε οτι το παιχνιδι ειναι φιλικο προς τους αρχαριους παιχτες ακομα και τωρα που το παιχνιδι ειναι 2 χρονια και παραπανω στην αγορα Ειναι λοιπον κακο αυτο η αρνητικο? Σαφως και οχι,το αντιθετο θα ελεγα Επισης,noob-friendly δεν σημαινει και μη ανταγωνιστικο Ειδικα στην περιπτωση του LoL που διοργανωνει tourneys με χορηγους μεγαλες εταιρειες που δινουν και τεραστια χρηματικα επαθλα Παμε τωρα να σου απαντησω στα υπολοιπα ενα ενα 1)Elo hell δεν υπαρχει και καλα θα κανετε να το βαλετε στο μυαλο σας Εγω απο οσο παιζω εμαθα ενα πραγμα,αν μενεις για πολυ καιρο σε ενα συγκεκριμενο elo (πανω κατω) τοτε εκει ανηκεις πραγματικα Γιατι το λεω αυτο? Ωραια την μια θα σου τυχει troll Την δευτερη θα σου τυχει leaver Αντε και την τριτη Δεν γινεται σε ολα τα παιχνιδια να γινεται το ιδιο Αν εισαι λοιπον για παραπανω eventually θα ανεβεις Τα παντα στα ranked ειναι η αρχη Αν στην αρχη δεν πας καλα τοτε δεν θα πας ψηλα,τουλαχιστον οχι ευκολα Ενα guide λοιπον για το elo hell... http://www.lolpro.com/guides/game-play/212-game-play-how-to-escape-elo-hell/people-and-self-mechanics Επισης win lane,win game 2)Ναι θελεις αρκετες ωρες αν θελεις να ξεκλειδωσεις ολους τους champions,μαζι με τα καταλληλα runes και ετσι θα επρεπε να ειναι Αν ομως επικεντρωθεις σε αυτο που σου αρεσει να παιζεις περισσοτερο τοτε οι επιλογες σου,αρα και το κοστος,θα μειωθουν 3)Πρωτον και κυριοτερον,βγαλτε απο το μυαλο και το λεξιλογιο σας την λεξη OP Ναι καποιοι champions scalαρουν καλυτερα...Και? Δεν υπαρχει OP Υπαρχουν καλοι παιχτες Υπαρχουν καλες ομαδες Υπαρχουν καλες στρατηγικες Υπαρχουν champions που ειναι καλοι early/late game Οχι ομως OP 4)Εδω συμφωνω,το εχουν παραχεσει το θεμα με τους bruisers και τα AD/AP Carries αλλα δεν μπορεις να πεις και τιποτα,free game παιζεις... 5)Καινουριο map μην περιμενετε Η Riot δεν βγαζει maps για να ευχαριστησει το κοινο της,ουτε για να παιζει ο μεσος gamer Αυτο που θελουν και εκει που επικεντρωνονται ειναι στο esport Το Dominion πηγε απατο και δεν θα παιχτει ποτε σοβαρα γιατι δεν εχει χρημα η υποθεση 6)Ε? Ποιο 90% των champs μπορει να κανει Jungle? Ναι να κανω με τον heimer Θα ειμαι effective και viable? Προφανως και οχι Αν θες σου κανω paste τα jungling tiers 7)Συμφωνω κι εδω αλλα το λες και μονο σου Με τοσα εκατομυρρια παιχτες και τοσα games καθημερινα να γινονται ταυτοχρονα δεν γινεται να το ελεγξεις Παρα μονο με καποιο automatic system Το γεγονος οτι ειναι το πιο δημοφιλες game αυτη τη στιγμη νομιζω ειναι επιτυχια και ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα Αυτα τα ολιγα Sry για το wall of text και το offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα