Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο game με εμένα και τον insomniac veggo(slark) με τις 2 ομάδες να χτυπούν ταυτόχρονα στο τέλος τα αντίπαλα ancients.

match id : 237200461

Εντωμεταξύ παρατηρώ τώρα στο βίντεο ότι οι αντίπαλοι είχαν προηγηθεί ακόμα και στα χτυπήματα στο Ancient!

Δημοσ.

Ρε συ Skiabox 2 μήνες τώρα παίζεις(μπορεί και παραπάνω, απλά μιλάω με βάση το πότε σε είδα να είσαι δραστήριος εδώ) 

και δεν έχεις βελτιωθεί ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ρε φίλε... 

Μου γράφεις και xaxaxaxaxa στο τέλος έχοντας κάνει το απόλυτο 0 στο game.... 

No offense αλλά αν εγώ προσωπικά έπαιζα Dota και ήμουν στάσιμος σε τόσο χάλια επίπεδο για τόσο καιρό θα το είχα σταματήσει μόνο απο την απογοήτευση.

Δημοσ.

Στάβρακα who are you in game?Στάσιμος δεν είναι...σοβάρα τώρα έχει μάθει κάποια πράγματα(πχ πλέον feedarei σπάνια) αλλά το θέμα είναι ότι παίζει 4-5 ήρωες και αυτούς ψιλοάκυρα....πιστεύω ότι άμα κάθεται και βλέπει games με τους συγκεκριμένους heroes θα μάθει σιγά σιγά.Επίσης,παίζοντας με καλύτερους βελτιώνεσαι or i think so.

ps .Καταραμένο LoL....

Δημοσ.

Ναι σου λέω δεν έκανες ΤΙΠΟΤΑ ήταν 4v5... δεν προσπαθώ να σε προσβάλω, σου λέω τι είδα... 

Σε κάποια φάση στο early game, σκάει ο slark πάνω για gank πάει να μπεί και εσύ τρέχεις πίσω στο tower, σου έκανε κ pings μετά...

Έχω πάρα πολλά παραδείγματα...

@Revolver ign Mortred και ναί αν παίζεις με καλύτερους όντως βελτιώνεσαι αν σου δίνουν συμβουλές και τους παρατηρείς.. Μπορεί και να τον αδικώ τον skia αλλά με αυτά που είδα δεν νομίζω

Δημοσ.

Πιστέυω ότι για να μάθεις καλά το μυστικό είναι το Lan ή το skype βοηθά πολύ να δίνεις οδηγίες στον newbie....και σιγά σιγά μαθαίνει....skia υπομονή πιάσε το youtube και in game και βλέπε matches....

ps : πριν με veno  πάω χώνομαι(sand king shadow demon) και ο skia μένει στο tower ΑΚΙΝΗΤΟΣ...προφανώς early game 2vs1 ψόφησα....και καπάκι μετά χώνει και μια ulti και το stealαρει.....εκεί τι του λες?

Δημοσ.

μετά από τρεις μήνες παιχνίδια, και παίζει καταυτό το τρόπο προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει το παιχνίδι. 

αν δεν θελήσει ο ίδιος να μάθει κάτι το παραπάνω και να ξεφύγει από την ιδέα αυτή που έχει στο κεφαλί του, νομίζοντας ότι παίζει κάποιου άλλου τύπου παιχνιδιού, ποτέ δεν θα γίνει καλύτερος και ποτέ δεν θα το ευχαριστηθεί.

σοβαρά ρε skiabox πως αντιδράς όταν ο άλλος στα 14 έχει BF και εσύ ακόμα παλεύεις για κάνα bracer?
(το επακολουθώ του snowballing είναι αναπόφεκτο)

μια δυο τρεις αν δεν έβλεπα ότι δεν το τραβάω το παιχνίδι θα το παράταγα.
πρέπει να χεις μεγάλα νεύρα ή χρόνο για χάσιμο.

Δημοσ.

Κλείνεις το μικρόφωνο του Skype, σπας το γραφείο σου, ανοίγεις το μικρόφωνο και με απαλή ερωτική φωνή λες "back" 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά με αυτά τα incadescent chests τι κάνετε?Έχω μαζέψει καμιά 20αρια και προφανώς δεν παίζει να δώσω λεφτά για να τα ξεκλειδώσω όλα...

Δημοσ.

Πάντως είναι γελοίο να σου δίνει μπαούλα με τέτοια συχνότητα.Για να μη μιλήσω για τις κάρτες...Τι με νοιάζει ρε φίλε ο κάθε καμμένος προ.Panini album θα το κάνουν το παιχνίδι "ψιτ φίλε μου δίνεις έναν Καραταίδη να σου δώσω Ατματζίδη???"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...