revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 .....όταν πας βαράς τον αντίπαλο hero και τελικά τον σκοτώνει άλλος. Δεν αντεχω άλλο τους ρώσους...το 70% των παιχνιδιών που έχω χάσει τα έχω χάσει εξαιτίας τους.Ηλίθιοι.... Αν δεν κάνει κάτι η valve μέχρι το official release θα το παρατήσω....
Junior22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 assist=βοηθεια,δηλαδη οταν συμμετεχεις σε καποιο kill χωρις ομως να παιρνεις το last hit
Havik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Υπάρχει και η άλλη πλευρά, παίρνεις support αγοράζεις συνέχεια wards και dust, είσαι σε όλα τα battle και έχεις σχιστεί στα gang και αφού οι 4 από τους πέντε έχετε σπάσει όλα τα έξω tower και έχετε ουσιαστικά νικήσει το game σκάει μύτη και το “pro carry” ο πέμπτος παίρνει κάνα Kill και στο τέλος νομίζει ότι σας πήρε και το win.
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γιατί έχει τόσους πολλούς Ρώσους η dota; revolver : Πάντως κάποιες φορές χαρίζουν και απλόχερα γέλιο οι Ρώσοι. Θυμάμαι ένα παιχνίδι δε μπορούσα να παίξω επειδή έκλαιγα από τα γέλια τόσο από τις απίστευτες χροιές των φωνών τους όσο και από αυτά που γράφανε(εντελώς άσχετα).
DeathGuard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγώ παίζω servers eu west east και γλώσσα έχω διαλέξει English και σπάνια συναντάω Ρώσους.Τους κλασσικούς κάφρους τουλάχιστον που γράφουνε στο τσατ όλο Ρώσικα ή φωνάζουν στο μικρόφωνο.
vaggos88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγώ παίζω servers eu west east και γλώσσα έχω διαλέξει English και σπάνια συναντάω Ρώσους.Τους κλασσικούς κάφρους τουλάχιστον που γράφουνε στο τσατ όλο Ρώσικα ή φωνάζουν στο μικρόφωνο. αυτες τις επιλογες βαζουν και αυτοι !!! απλα ετυχε και δεν συναντησες τετοιους. παιζω Dota 1,5 χρονο και εχω παιξει game χωρις σκουπιδια ρωσσους καμια 30 games απο τα 2500
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 3 συνεχόμενα games....το χειρότερο είναι ότι ακόμα και αν παίζουν καλά κάποιοι πάντα θα υπάρχει ένας feeder ρώσσος....Υπόψην ότι παίζω Europe west english....η valve πρέπει να φτιάξει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα το matchmaking...όσο καλά και αν παίξω έχω τους ηλίθιους και με εκνευρίζουν.Το χειρότερο είναι ότι δεν μιλούν αγγλικά....αντε να καταλάβεις το miss μετά ή το gang.... Εγώ σίγουρα θα συναντήσω χαζό team ρώσσων στo 1/3 των games....δεν χρειάζεται παραπάνω για να γίνω Muted από τα βρισίδια...Στο επόμενο game θα δούνε.....ετοιμάζω playlist τερλέγκα και κρητικά με ανοικτό microphone
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ρε revolver, με το που πας να σηκώσεις κεφάλι θα σου δώσει κάφρο το σύστημα λέμε.Δεν είναι χαζό. Πρέπει να σε κρατάει στο 50% (+/-).
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Η φάση ποια είναι?.....ότι μόλις έγινα Muted (ευτυχώς μια μέρα) έχω παίξει 5-6 games χωρίς ούτε έναν ρώσσο.....
mpikoz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αφήστε στην άκρη το κύριο θέμα του βίντεο και δείτε πόσο σκουπίδια είναι το team του kuroky best matchmaking system ever
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Σκουπίδια σε σχέση με τον Kuroky, εσένα θα σε έσπερναν άνετα. Είναι 1st page players και έχουν αρκετό skill για να σπείρουν το 99.9% του insomnia
mpikoz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Σκουπίδια σε σχέση με τον Kuroky, εσένα θα σε έσπερναν άνετα. Είναι 1st page players και έχουν αρκετό skill για να σπείρουν το 99.9% του insomnia Δεν νομίζω Τάκη, είναι σκουπίδια και σε σχέση με τους αντίπαλους. Παρατήρησε μερικές φάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα