Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλι ινσομνιακς !!

πως βλεπω το φπς και μολις πατησα ενα φορματ απο αρχη και εβαλα και λαστ ντραιβερς.

τσεκαρω θερμοκρασια gpu και μου λεει 54c με 0 load !

νομιζω οτι σε λοαντ θα εχουμε προβλημα τι λετε?

ξανακατεβαζω ντοτα 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, πρέπει να δεις το manual της κάρτας για να δεις σε τι θερμοκρασίες δουλεύει. Και η δικιά μου κάπου εκεί είναι στο idle.

Δημοσ.

λοιπον στρεσαρω αυτην την στιγμη την καρτα με το furmark και εχει κλειδωσει στους 91c + 99% load και το τεστ κανει κολληματα οπως ingame στην dota , spikes δηλαδη..καμια ιδεα?

επισεις μου λεει πανω 18fps!

Δημοσ.

18fps είναι πολύ λίγα ..έπρεπε να πιάνεις πάνω από 25-30 για να μην κολλάει.Δοκίμασες με razor game booster?Επίσης, οι 91 βαθμοί είναι πολλοί.Μέγιστο τους 80-82 πρέπει να έχεις.

Δημοσ.

http://forum.gamesports.net/dota/showthread.php?851-System-requirements-for-dota-2/page2

Χμμμ για δες εδώ....αρχίζω να αμφιβάλλω αν τελικά μπορεί να τρέξει το game σε αξιοπρεπή ανάλυση.Ίσως θα πρέπει να ρίξεις πολύ την ανάλυση και να τα βάλεις όλα στο Low.Ναι ακολούθησε τα βήματα που σου έγραωα χθες και πες μας αν βλέπεις διαφορές.Εγώ γενικότερα εφαρμόζοντας τα 2 πρώτα από Low graphics στο παλίο pc πήγα σε medium με frame rate γύρω στο 30.

edit : Βρήκα μια απάντηση σε ένα παιδί από ένα forum I have a E7500 + 3GB RAM + HD3850 128BIT and I run dota2 at 60-80fps.

My pc is kinda old aswell, but still, runs dota2 smoothly.

αυτός έχει  καλύτερο επεξεργαστή και ίδια κάρτα.μήπως φταίει ο επεξεργαστής?τέσπα περιμένω αποτελέσματα   :)

edit 2 βρήκα και ένα θέμα σε άλλο forum ο τύπος έκανε τις αλλαγές που αναφέρει και από 10 fps πήγε σε 18-20. διπλασιασμός δηλαδή.http://dev.dota2.com/archive/index.php/t-64083.html

Δημοσ.

λοιπον ολα καλα!! δεν εχω πια σπαικς , δεν ξερω βεβαια γτ εριξα τα γραφικα τα πολλα , αλλα αυτο το ειχα κανει και πριν.τωρα δεν κολλαει καθολου ! και χωρις το ραζορ ! ολα γκουντ!!!!

Δημοσ.

Μετά το ταλευταίο update και την ανανέωση του tutorial....All these tutorials are pretty unnecessary... Dota 2 always had a tutorial;..... it's called LoL.

• Like 1
Δημοσ.

revolver τι έγινε όλο με κάγκουρες παίζεις;Τόσα kills σε κάθε match και είσαι 48.10% win ratio?

Έχω φθάσει 50.34% win ratio!

Δημοσ.

revolver τι έγινε όλο με κάγκουρες παίζεις;Τόσα kills σε κάθε match και είσαι 48.10% win ratio?

Έχω φθάσει 50.34% win ratio!

γκουχου

Δημοσ.

Παίζω random draft,all random,single draft μόνο...και σχεδόν πάντα με αγνώστους....Αν τα βάλεις αυτά κάτω το win rate μου είναι πολύ καλό....Τώρα τελευταία έχω ξεπατωθεί με τα godlike είναι η αλήθεια.....Επίσης δες το KD rate....στους περισσότερους ήρωες έχω πάνω από 3.5.Δεν μπορείς να κρίνεις δίκαια έναν παίκτη στην dota από την αναλογία νικών...εξάλλου αν δεις υπάρχουν πάρα πολλοί pro παίκτες οι οποίοι έχουν win ratio Κάτω από 50%.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...