Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε...προσωπικά εφάρμοζα τα 2 πρώτα και είχα σταθερό frame rate στα medium 1280*720 γύρω στα 35-40 fps.Τώρα με το καινούργιο laptop στα ultra high κλειδώνω στα 60-65 fps σε ανάλυση 1080*1920..Τα 3 τελευταία commands είναι η τελευταία λύση για να παίξει αν και δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσει.

BTW οι εντολές μου στο set launch options είναι οι εξής : "-novid -w 1920 -h 1080 -console -override_vpk"

Δημοσ.

παιδια με το σθστηαμα της υπογραφης μου αν και δε θα επρεπε φανταζομαι,την τελευταια εβδομαδα εχω τρελα spikes και αρκετα συχνα(ισως και σε καθε game) κολλαει,μαυριζει η οθονη και μετα ενω απο αποψη ηχου ειναι οκ,δε μπορω να δω τιποτα και πρεπει μεσω task manager να το κλεισω και να το ξαναανοιξω..καμια ιδεα?εκανα προσφατα φορματ μπας και αλλαξουν τα spikes αλλα τιποτα

Δημοσ.

Junior για δοκίμασε τα 2 πρώτα....μήπως εγκατέστησες κάνα πρόγραμμα τελευταία,με αποτέλεσμα να τρέχει στο background και να επιβαρύνει το σύστημα?Θέματα antivirus?Εγώ είμαι Ok...σε μένα το μόνο που έχω παρατηρήσει την τελευταία βδομάδα είναι ότι στο starting screen πέφτει για κάνα δευτερόλεπτο το frame rate και μετά όλα οκ .Πάντως και η ίδια η valve έχει θεματάκια με το optimization....ευτυχώς τα διορθώνει.Άμα μαυρίζει η οθόνη ίσως έχεις θέμα με τη κάρτα γραφικών..παίζει να είναι στα τελευταία της, τροφοδοτικό.Για ρώτα στα θέματα hardware εφόσον στο κάνει παντού.

Δημοσ.

revolver ευχαριστω για την απαντηση θα τα εφαρμοσω αυριο και θα ξαναγραψω..!

πιστευω μεν οτι το pc σαν δευτερατζα δεν εχει ασχημα specs κατι αλλο παιζει και θα το βρω που θα μου παει..

Δημοσ.

Εγώ παίζω dota από το ultrabook μου με 620m κάρτα γραφικών και δεν κολλάει ποτέ οπότε κάτι δεν πάει καλά με το pc σου.

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε εσυ απο πανω :) τι εχεις στο μυαλο σου σχετικα οτι μπορει να παιζει? helppppppppppppp

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε εσυ απο πανω :) τι εχεις στο μυαλο σου σχετικα οτι μπορει να παιζει? helppppppppppppp

ποσα fps ποιανει ingame?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να δοκιμάσει κάποιος το Dota2 πρέπει να το εγκαταστήσει απο steam και να του στείλει κάποιο κλειδί ένας παίχτης που είναι ήδη μέσα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να μου στείλεις κι εμένα ένα;

Δημοσ.

Εγώ έχω στείλει καμια 10αρια και δεν παίζει κανεις τους...αποφάσισα λοιπόν να μην ξαναστείλω.:P

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς σύντομα, σύμφωνα με τα τελευταία news της valve, θα αρχίσουν να δίνουν access σε όλους.

Για αυτό και λέει ότι όσοι έχουν invitations να τα δώσουν , γιατί σε λίγο καιρό δε θα έχουν πλέον σημασία.

Για να κάνανε ειδικό post για το θέμα πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει free (χωρίς invitation δηλαδή) για όλους.

Δημοσ.

Ναι ρε skia .λογικά μέχρι αρχές Αυγούστου που είναι το πρωτάθλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...