Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι η dota εχει πολυ πιο πολυ βαθος απο το lol και ειναι πολυ πιο δυσκολη.

Να εχω παιξει καμια 30αρια games λολ και αυτα μεμονομενα,ενα καθε τοσο, καθαρα για να παιξω κατι με τα φιλαρακια μου.

Αν σας πω οτι επαιζα με 30ριδες και ειχα θετικο score θα με πιστεψετε?

Απο το πρωτο game μπηκα στο νοημα λογο dotas τα πηγα παρα πολυ καλα.

Εχω δει 10 χρονα να παιζουν λολ.Βαλτα να παιξουν dota :P

Δημοσ.

1ον ολοι συμφωνουμε πως το Λολ ειναι λιγοτερο skilled σε σχεση με dota ή Χον!αλλα οχι και το Χον πιο skilled απο dota μη λεμε οτι θελουμε.το Χον ειναι ripoff της dota!και το οτι ειναι fast paced δεν εχει σχεση με τη δυσκολια!οταν ειναι αργο εχεις χρονο να σκεφτεις τις κινησεις,να εισαι πιο σωστος στα spells που κανεις και γενικα να σκεφτεσαι τις κινησεις σου.δηλαδη το οτι ειναι πιο γρηγορο σημαινει πως ειναι περισσοτερο skilled?οι μισοι πατανε οτι να ναι commands μονο και μονο για να πατησουν!απλως η dota ειναι το καλυτερο moba και γι'αυτο οσοι δε νιωθουν ή προερχονται απο lol.hon τα παρατανε λογω δυσκολιας!skiabox εσυ τι εχεις να πεις?

Δημοσ.

Μια σοβαρή άποψη μέχρι στιγμής δεν είδα. 

Εγώ θα πω την γνώμη που έχω από τα 2 game ως τώρα, για HoN δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω παίξει(μόνο ότι έχει τρελά imbalance issues) 

Όσο έχω παίξει LoL και είμαι σίγουρος ότι ανήκω στα χαμηλότερα των επιπέδων(άσχετα αν βγαίνω συχνά καλύτερος στο game μιας κ παίζω με ανάπηρους ακόμα) φαίνεται να οι μηχανικές του σε σχέση με DotA να είναι αρκετά πιο απλές(π.χ No gold loss on death, no turn rates κλπ.) κάτι που το κάνει πιο γρήγορο. 

Τώρα το ότι είναι πιο γρήγορο ένα game άρα και είναι πιο skilled διαφωνώ όπως είπα και σε προηγούμενο post.

(Α και αν δεν κάνω λάθος μπορεί το laning να είναι αργό στην Dota αλλά οι μάχες εξελίσονται απίστευτα γρήγορα εξαιτίες χαμηλότερων health pool και αρκετά δυνατών abilities) 

Δεν έχω να πω πιο είναι πιο καλό game αλλά μέχρι στιγμής η DotA μου φαίνεται να είναι πολύ πιο πάνω σε επίπεδο δυσκολίας(κάτι που βλέπω σε πολλά forum κατά γενική παραδοχή δηλαδή) 

Δεν ξέρω γιατί διαφωνείτε τόσο πολύ, άλλος θέλει το game του fast paced κ άλλος λίγο πιο αργό προφανώς τα 2 αυτά moba απευθύνονται σε, ελαφρώς, διαφορετικό κοινό θα έλεγα.

http://www.pcgamer.com/2013/02/27/face-off-league-of-legends-vs-dota-2/

Επίσης εδώ τα λένε καλά σχετικά πιστεύω

Κ αυτός λέει αρκετά σωστά, συμφωνώ με αρκετά επιχειρήματά του. 

Αλλά στην τελική ρε παιδιά μια χαρά games και τα 2, εγώ προσωπικα αν και παίζω πιο πολυ Dota 2 παίζω που και που LoL και δεν με χαλάει καθόλου. 

Make love not war.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στο dota 2 σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια είναι η έλλειψη client για mac os.

Δημοσ.

Το να σε πεταει για να κανει αναβαθμιση πρεπει να σταματησει καποια στιγμη. Δεν μπορουν να βρουν τροπο να τελειωνει το παιχνιδι πρωτα και μετα να το αναβαθμισει? Ετσι και αλλιως ολοι στο game την ιδια version εχουμε.

Δημοσ.

Το να σε πεταει για να κανει αναβαθμιση πρεπει να σταματησει καποια στιγμη. Δεν μπορουν να βρουν τροπο να τελειωνει το παιχνιδι πρωτα και μετα να το αναβαθμισει? Ετσι και αλλιως ολοι στο game την ιδια version εχουμε.

δε με εχει πεταξει ποτε εν ώρα update.

Δημοσ.

δε με εχει πεταξει ποτε εν ώρα update.
Τοτε δεν το εχεις πετύχει εν ωρα update.Sent from my Samsung Galaxy Note II (GT-N7100) using Insomnia
Δημοσ.

Τοτε δεν το εχεις πετύχει εν ωρα update.Sent from my Samsung Galaxy Note II (GT-N7100) using Insomnia

πααααρα πολες φορες ειμαι ingame εν ωρα update. και το μονο που συμβαίνει αρκετες φορες ειναι να μη μετρίσει το game η να μη παρω xp.

που συνηθος την επομενη μερα η μετα απο λιγο τα περναει και αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα όποιος θέλει Invite ας μου πει...έχουν μείνει ακόμα κάποια beta keys

Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει να δίνει και κάρτες τώρα μετά το παιχνίδι η valve.

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τη χρησιμότητά τους;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...