pipiris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σαν να διαβαζω συζητηση για το ποια μεταλ μπαντα ειναι η καλυτερη ειστε. Το να σεβαστει ο καθενας την επιλογη του αλλου χωρις να τον προσβαλλετε για να το παιξετε ανωτεριλα δεν παιζει? (και μιλαω για παιχτες και των 3 παιχνιδιων)
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ah αυτό είναι το κριτήριο, ok... φυσικα και είναι. ρώτα καλους Dotades να δείς τι θα σου απαντήσουν. είναι μια moba based στην Dota. και ειναι πολυυυυυυυυυ πιο ευκολο game. γιατι σου είναι δύσκολο να το καταλαβεις αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 φυσικα και είναι. ρώτα καλους Dotades να δείς τι θα σου απαντήσουν. είναι μια moba based στην Dota. και ειναι πολυυυυυυυυυ πιο ευκολο game. γιατι σου είναι δύσκολο να το καταλαβεις αυτο? γιατί περίμενα απάντηση τύπου "ασχολήθηκα λίγο καιρό, πήγα platinum/diamond league, δεν μου φάνηκε challenging και το άφησα..." το να παινεύομαι ότι οι δικοί μας καλοί παίχτες είναι πιο skilled από τους αντίστοιχους δικούς σας είναι φάση "ο μπαμπας μου δέρνει τον δικό σου"
pipiris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μπηκαν, επαιξαν 2 παιχνιδια εναντια σε ατομα που δεν ειχαν ξαναπαιξει καποιο MOBA και κερδισαν -> ευκολο το λολ... logic!
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 μα το game απο μόνο του αυτα που σου προσφέρει δε στο κανει challenging. ειναι πολυ απλο πως αλλιως να το πω. τεσπα! Μπηκαν, επαιξαν 2 παιχνιδια εναντια σε ατομα που δεν ειχαν ξαναπαιξει καποιο MOBA και κερδισαν -> ευκολο το λολ... logic! ειδες να λέω οτι παίξαν μονο 2 παιχνίδια? τεσπα δε θα κατσω να κανω κουβέντα για league of lesbians . τελος απο εμενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 μα το game απο μόνο του αυτα που σου προσφέρει δε στο κανει challenging. ειναι πολυ απλο πως αλλιως να το πω. τεσπα! ναι αλλά δεν καταφέραν και κάτι με το pentakill, εκτός αν το έκαναν σε ranked platinum/diamond... το να το έκαναν σε normal game ή σε χαμηλότερα leagues από αυτά που ανέφερα είναι δώρον άδωρον, σιγά τους αντιπάλους...
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ναι αλλά δεν καταφέραν και κάτι με το pentakill, εκτός αν το έκαναν σε ranked platinum/diamond... το να το έκαναν σε normal game ή σε χαμηλότερα leagues από αυτά που ανέφερα είναι δώρον άδωρον, σιγά τους αντιπάλους... παρε ενα λολα που δεν έχει ιδεα απο dota και βάλτον να παίξει 10 game. σε public low bracket αμα κάνει rampage σφυρα μου (το πεντακιλ στη dota) πραγματικα καταντάει κουραστικο αυτο το θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 παρε ενα λολα που δεν έχει ιδεα απο dota και βάλτον να παίξει 10 game. σε public low bracket αμα κάνει rampage σφυρα μου (το πεντακιλ στη dota) πραγματικα καταντάει κουραστικο αυτο το θέμα. άμα παίξει απέναντι σε "ανάπηρους" θα το κάνει... εκτός βέβαια αν ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν "ανάπηροι" στη dota...
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 άμα παίξει απέναντι σε "ανάπηρους" θα το κάνει... εκτός βέβαια αν ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν "ανάπηροι" στη dota... υπάρχουν,most αυτοι που έρχονται απο το λολ και μαμανε το game λοιπον τελος. ειναι κουραστικο να λεμε οτι 1+1 κανει 2 και καποιος να επιμένει οτι κανει 3. καληνυχτα peace
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Παίδες δεν ξέρω τι λέει ο vaggos , τα έχουμε παίξει όλα, το HoN είναι πιο γρήγορο από Dota 2 και με τους ίδιους μηχανισμούς. ¨Αρα πιο πολύ skilled. Vaggo δεν έχεις ιδέα εσύ και μάλλον έπεσες στα πιο εύκολα όταν μάζεψες καρπαζιές στο HoN. Είσαι μοναδικός που λέει ότι το πιο αργό είναι και πιο δύσκολο. Τα σκέφτεσαι και τα λες? Να στο βάλουμε και στο αργό να ζοριστείς παραπάνω. 2 χρονάκια χαμένα. Δεν πειράζει τώρα μπήκες με τα νουμπάκια του Dota και χαίρεσαι. Μέσω Valve έχει πάρει beta και η κουτσή μαρία που παίζει sims city. Μεγάλο το skill στη Dota.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 υπάρχουν,most αυτοι που έρχονται απο το λολ και μαμανε το game ναι σαν τον skiabox... ...oh wait Vaggo δεν έχεις ιδέα εσύ και μάλλον έπεσες στα πιο εύκολα όταν μάζεψες καρπαζιές στο HoN. ναι ενώ στο LoL πήγε στο Challenge league γιατί είναι παιχνιδάκι...
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://www.wcreplays.com/forums/showthread.php?p=619755#post619755 Wow , αυτό είναι το πιο παλιό Dota related ποστ μου από όταν κλέίσαν το Dota-allstars forum. Συγκινήθηκα. Vaggo φαντάσου, έχω παίξει με τον Guinsoo στο αμερικάνικο bnet όταν η Dota στην ευρώπη ήταν άγνωστη. Συγκινήθηκα τώρα. http://da-archive.com/index.php?showuser=23781
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 μα τι πουστόνεο που είσαι ρε Dakon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα