Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην φτάνεις κ εσύ στα άκρα, θέλει και το LoL αρκετό skill, απλά σε πολλούς τομείς είναι απλοποιημένο σε σχέση με την Dota και χαρη σε αυτό έχει και πιο γρήγορο ρυθμό.

Δημοσ.

Διαφωνώ....έχω παίξει περίπου ένα 2μηνο LOL,2 χρόνια ΗοΝ και από παλιά με μεγάλες διακοπές dota.Σίγουρα το HoN είναι πιο γρήγορο game που σημαίνει ότι απαιτεί πιο γρήγορες αντιδράσεις =>Skill, όμως είναι φοβερά unbalanced που σημαίνει ότι με κάποιο carry αν feedarιστείς μπορεί να το πάρεις μόνος σου το game(βλέπε arachna) .Θυμάμαι όταν πήγα από το HoN στην Dota 2 ένιωθα ότι είχε ένα 20-25% πιο αργό gameplay χωρίς να με ενοχλεί όμως ιδιαίτερα.Απλά η dota είναι άπειρα πιο βαθύ παιχνίδι με άπειρες επιλογές και στρατηγικούς συνδιασμούς...αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει.Για το  LoL τι να πω?Ξεκίνησα λόγω φίλων και το σιχάθηκα λόγω community,gameplay,graphics....στο καλό.....το μόνο που φοβάμαι είναι ότι όταν γίνει f2p η dota θα γεμίσουμε noobakia από το LoL....Αναμένουμε.

Δημοσ.

Διαφωνώ....έχω παίξει περίπου ένα 2μηνο LOL,2 χρόνια ΗοΝ και από παλιά με μεγάλες διακοπές dota.Σίγουρα το HoN είναι πιο γρήγορο game που σημαίνει ότι απαιτεί πιο γρήγορες αντιδράσεις =>Skill, όμως είναι φοβερά unbalanced που σημαίνει ότι με κάποιο carry αν feedarιστείς μπορεί να το πάρεις μόνος σου το game(βλέπε arachna) .Θυμάμαι όταν πήγα από το HoN στην Dota 2 ένιωθα ότι είχε ένα 20-25% πιο αργό gameplay χωρίς να με ενοχλεί όμως ιδιαίτερα.Απλά η dota είναι άπειρα πιο βαθύ παιχνίδι με άπειρες επιλογές και στρατηγικούς συνδιασμούς...αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει.Για το  LoL τι να πω?Ξεκίνησα λόγω φίλων και το σιχάθηκα λόγω community,gameplay,graphics....στο καλό.....το μόνο που φοβάμαι είναι ότι όταν γίνει f2p η dota θα γεμίσουμε noobakia από το LoL....Αναμένουμε.

θα μείνω μόνο στο τελευταίο κομματι γιατι βαριέμαι να το αναλύσω σε βάθος.

τα noobia ας έρθουν.

στο bracket που παίζω κάνει κρύο και δε θα φτάσουν ποτε .

φιλάκια

Δημοσ.

Η πλάκα είναι πως το LoL έχει πάρα πολλούς Dota παίχτες. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. 

ε ναι! μη τα ξανα λεμε :)

btw, για κάποιον που εχει παίξει dota και έχει ενα Χ επιπεδο το lol ειναι παιχνιδάκι

Δημοσ.

ισχύει

@@

Το ΗοΝ σαν πιο γρήγορο από τη DOta 2 είναι πιο skilled Παιχνίδι άρα και καλύτερο από την Dota, με τους ίδιους μηχανισμούς.

Δημοσ.

Δεν θέλεις να ξέρεις.....άμα πας να παίξεις Hon θα σε βρίζουν από το 1ο λεπτό.Έχει επιθετικό/ανταγωνιστικό community και αυτός είναι  ένας από τους λόγους που εξαρχής δεν μάζεψε κόσμο.

• Super Moderators
Δημοσ.

btw, για κάποιον που εχει παίξει dota και έχει ενα Χ επιπεδο το lol ειναι παιχνιδάκι

από προσωπική εμπειρία αυτό? ερμηνεύω την φράση "παιχνιδάκι" σε platinum προς diamond league τουλάχιστον...

Δημοσ.

Δεν θέλεις να ξέρεις.....άμα πας να παίξεις Hon θα σε βρίζουν από το 1ο λεπτό.Έχει επιθετικό/ανταγωνιστικό community και αυτός είναι  ένας από τους λόγους που εξαρχής δεν μάζεψε κόσμο.

Μπά έτσι είναι όλα. Άλλωστε το ανταγωνιστικό community είναι για πιο skilled.

Δημοσ.

από προσωπική εμπειρία αυτό? ερμηνεύω την φράση "παιχνιδάκι" σε platinum προς diamond league τουλάχιστον...

απο φίλαρακια που παιζουμε Dota. στο 2ο τους game εκαναν pentakill

εμένα αυτα τα γραφικα δε με τράβιξαν ποτε, και ποσο μάλλον το gamestyle του.

@@

Το ΗοΝ σαν πιο γρήγορο από τη DOta 2 είναι πιο skilled Παιχνίδι άρα και καλύτερο από την Dota, με τους ίδιους μηχανισμούς.

ξερεις τι εντύπωση δίνεις?

οτι είσαι άσχετος. πιστέυω δεν έχεις ιδέα απο dota/compe dota και για αυτό τα λές αυτα.

Και μη μου λες οτι το hon ειναι πιο skilled game επειδη έχει πιο fast casting spells.

έπεζα hon 2 χρονια οσπου βγήκε η dota και πήρα invite.

στο πρώτο μου game ήθελα να το κανω remove γιατι το οτι ήταν πιο αργό το έκανε και πιο δύσκολο για να κασταρεις τα σπελ.

και ΝΑΙ. το πιστευω οτι είσαι ασχετος στη Dota και βρήκες το στοιχείο σου στο lol.

• Super Moderators
Δημοσ.

απο φίλαρακια που παιζουμε Dota. στο 2ο τους game εκαναν pentakill

εμένα αυτα τα γραφικα δε με τράβιξαν ποτε, και ποσο μάλλον το gamestyle του.

ah αυτό είναι το κριτήριο, ok...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...