Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αν έχεις φάει μια φορά mute τρως πολύ εύκολα μετά. Φίλος μου έφαγε mute επειδή τον έκαναν report είπε έναν γερμανό so you like nazis.... Νταξ λίγο υπερβολικό μου φάνηκε
Havik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είναι η 3η φορά που τρώω mute (7-8 μέρες…), υπάρχουν game που δεν μιλάει κανένας είναι όλοι mute δλδ έλεος, όσο για τα report έχω κάνει μπόλικα σε σημείο που μου έδωσαν και 4 extra να έχω
vaggos88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αν έχεις φάει μια φορά mute τρως πολύ εύκολα μετά. Φίλος μου έφαγε mute επειδή τον έκαναν report είπε έναν γερμανό so you like nazis.... Νταξ λίγο υπερβολικό μου φάνηκε δεν έχει να κάνει αυτο που λες. η διαφορά είναι οτι τα mute/ban ειναι πρωτη φορα ειναι 24h,μετα 48h,και μετα 168h. άπαξ και φτάσεις το 168h μετά κάθε mute ειναι 168h. η τελευταία φορα που έφαγα mute ηταν 168h πρίν κανα μήνα. και αφου έφυγε το mute δε μπορω να πώ οτι δε συνεχιζα να τους κράζω και mute δεν έτρωγα. anyway το mute system ειναι χαλια οπως και το ranking system. το καλύτερο ranking system ειναι του hon.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι το ξέρω, απλά η Valve λέει ότι κοιτάει patterns το σύστημα και ένα post στο reddit έδειχνε ότι ακόμα και να μην πεις τίποτα στο chat αν τρως συνέχεια report θα φας και mute. Οπότε αν φας μια φορά mute είναι σαν να μπαίνεις σε black list
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 εμείς να δεις ΣΟΚ που πάθαμε με αυτά που αράδιαζες πριν κανα μήνα Κλαίω...ακόμα θυμάμαι τα 2 boots
salonika91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 είδες εικόνες από το DOTA 1 και έπαθες σοκ? και όμως αυτό το σοκαριστικό game Που είδες ήταν η αρχή για όλα τα άλλα LOL,HON,DOTA 2 όσον αφορά τα γραφικά. τι περίμενες δηλαδή; για αυτό και λέγεται DOTA 2 γιατί είναι με καινούρια στοιχεία και γραφικά,αλλιώς απλως θα έβγαζαν νεα Map Και Updates για το 1 και όχι νεο game. Αν δεν έχεις παίξει ποτέ DOTA 1 δεν ξέρεις τι πάει να πει DOTA εντελώς φιλικά +1000. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Και το Lol by the way τραγικά γραφικά έχει σε σχέση με το dota 2. Ε όχι και τόσο άσχημα. Ξεκάθαρα sprites μεγάλα και ευδιάκριτα και ξεκούραστα. Ϊσως το πιο ξεκούραστο και καθαρό στο μάτι moba. Μόνο το Dota 1 ¨ηταν τόσο clean στο μάτι. Μεγάλο κόλπο η διαφορά ηρώων με creeps.
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 LoL = League of lesbians. Μονο μη συγκρινεται skill based game(dota) με ενα game που θελει μονο farm και 5man ganks απο το 5 λεπτο (LOL) 1
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν έχεις δίκιο φίλε, το ΗΟΝ είναι πιο skill από το Dota 2 καθώς είναι και πιο γρήγορο. Σα να παίζεις σε νερό είναι το Dota 2 . Hon θέλει το πιο πολύ skill. Οπότε αρκούμε στη 3η θέση από τη δεύτερη. Μικρό το κακό. Γιατί δεν παίζεις HON ρε βάγγο. Πιο skill σίγουρα. Επίσης τι παίζει με το farm? Εγώ ξέρω στην dota, φαρμάρει ένας και κερδίζει το παιχνίδι μόνος του. Στο LoL δε γίνεται αυτό? Τι παίζει? Αλλάξανε τα κόζα?
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν έχεις δίκιο φίλε, το ΗΟΝ είναι πιο skill από το Dota 2 καθώς είναι και πιο γρήγορο. Σα να παίζεις σε νερό είναι το Dota 2 . Hon θέλει το πιο πολύ skill. Οπότε αρκούμε στη 3η θέση από τη δεύτερη. Μικρό το κακό. AXAXAAXAXAXAXAXAX να σαι καλα που με εκανες και γέλασα. να σαι καλα φίλε μου. για αυτό όσοι αποτύχανε στην Dota πήγαν στο λολ και στο χον.γιατι θέλει πιο πολύ skill. έχεις δίκιο. αναφέρομαι σε pro players
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι να πω ρε βάγγο , επειδή τα σκέφτεσαι όλα , για πες, όταν το LoL έδινε τα καλά τα λεφτά (και δίνει ακόμα) γιατί δεν κάνουν μια ομαδούλα οι Dotaδες να πάνε να πάρουν τα λεφτά? Με τόσο skill παραπάνω θα ήταν πανεύκολο.2 3 μηνάκια προπόνηση.
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 γιατι ποιος είπε οτι η dota δε πληρώνει? βλέπε ΤΙ1 -2 -3 μονο αυτα ειναι 4,500,000$ σε 2 χρόνια. συν πόσα τουρ μεσα στο χρονο. και καταρχήν τα τοπ teams έχουν συμβόλαια και δέ κάνουν ότι τους γουστάρει απο τη μιά μερα στην αλλη. και σύν οτι όλοι οι οργανισμοί έχουν team για κάθε game σιγά μην αφήση ο dendi και ο loda την καριέρα του σε ένα game που παίζει 10 χρονια τώρα για να παίξει ενα game που δεν έχει καν deny creepakia.<-- (παραδειγμα για skill) για να μη βάλουμε το average age που στην Dota ειναι 18+ ενο στο λολ 13-20. δε θα σου πω πολλα θα σου πώ ένα πράγμα. φίλοι μου δοκιμασαν χον λολ dota. μαντεψε που τα βρήκαν δύσκολα και που χερόντουσαν να παίζουν διοτι μόνο εκει εκαναν frags. θα σου πώ εγώ. ΣΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ !! εκεί μπορουν να παίξουν μόνο.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν μπορούσαν να τα πάρουν θα τα παίρναν. Αλλά έκαστος στο είδος του βάγγο. Τώρα πληρώνει με την valve, πριν 1 χρόνο , παπαριές. Μάλλον δεν μπόρεσαν να τα πάρουν τα λεφτά. καλά για το average age δεν το συζητάω. Πως να προσελκύσει νέο κοινό ? Με τους παλιούς παίζει και το έχουν beta και καλά εδώ και 1 χρόνο να χτίσει κόσμο και μετά να βγει. Κλασικά κόλπα μάρκετινγκ. Μια χαρά οι φίλοι σου. Βρήκαν το παιχνίδι που είναι πιο fun και δεν κάνεις 2 spells στα 5 λεπτά , ξεμένεις από mana και παίζεις το minigame του deny να περάσει η ώρα μασώντας δέντρα.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το ότι ένα game είναι πιο γρήγορο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θέλει πιο πολύ skill. Δεν βλέπω κάποια λογική σε αυτό
vaggos88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν μπορούσαν να Αλλά έκαστος στο είδος του βάγγο. έχεις δίκιο. τα κολονουμπα στο League of lesbians και οι καλοι στη dota/hon. και βάζω και το hon μονο και μονο επειδή είναι κοπια της dota. btw οι φίλοι μου και γενικός οι γυρο μου στο gaming community παραδέχονται οτι δε παίζουν dota γιατι είναι δυσκολο game και απαιτει SKILL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα