Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου αν μπήκες έπαιξες 2 games και έβγαλες συμπέρασμα ότι εφόσον σε 2 games είναι noobades τότε θα είναι όλοι ε λοιπόν ναι, πάνε DotA καλύτερα.

εννοείται ότι αυτό είναι το συμπέρασμά μου. και στα 2 games, τα teamates μου, δεν ήξεραν να φαρμάρουν, να usaroun σωστά τα skills, να κάνουν denies/last hits, εκτός του ότι ήταν τα 2 πρώτα games που έπαιξα dota 2 , μου φάνηκε ευκολο αν ξέρεις από dota 1,αλλά τα teamates είναι 100 φορές χειρότερα από το dota 1 Λόγω του οτι δεν έχουν παίξει κάποιοι ΠΟΤΕ DOTA 1

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έπαιξα 2 games στο DOTA2 πραγματικά γεμάτο noobades που δεν έχουν ιδέα από DOTA, και γεμάτο Leavers. Έχασα και τα 2 πρώτα μου games λόγω του ότι το team ήταν γεμάτο noobades, ο μόνος με θετικό σκορ ήμουν εγώ. χίλιες φορές DOTA 1

πρεπει να ξεφύγεις απο το Low bracket. απλα τα πραγματα.

πες μου οτι dotA δεν έχει leavers και Noobs να γελασω λίγο

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να ξεφύγεις απο το Low bracket. απλα τα πραγματα.

πες μου οτι dotA δεν έχει leavers και Noobs να γελασω λίγο

Καμία σχέση παντού έχει leavers δεν είπα αυτό 

πως αλλάζω bracket? για να παίζω με καλύτερους παίκτες?

Δημοσ.

Πραγματικα εχω ξενερωσει.

Πλεον μπαινω κανα game να γουσταρω αλλα δεν γινεται.

Παω dota 1 (garena)...leavers.

Παω dota 2 και εκει leavers.Και στα @@ τους κιολας.Invites με το κιλο.

Εχω κανει ποσους report για ban και εχουν φαει κιολας αλλα αυτο δεν ειναι λυση.Ειναι πολλοι :P

5 lvl ειμαι.

Παντως η dota 1 μου αρεσει πιο πολυ.

Δημοσ.

Στα πρώτα 50-100 games οι players είναι συνήθως καινούριοι στο παιχνίδι και έτσι δεν έχουν ιδέα.

Αν καταφέρεις και αποκτήσεις ενα θετικό win/loss ratio θα ανέβεις εύκολα brackets και θα παίζεις με άτομα που νιώθουν (95% των games).

Αυτό μπορείς να το κάνεις παίζοντας ez win heroes που κάνουν εύκολα pubstomp όπως skywrath, invoker, bloodseeker, magina και κανα riki μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θα αγοράζουν dusts+sentries.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα εχω ξενερωσει.

Πλεον μπαινω κανα game να γουσταρω αλλα δεν γινεται.

Παω dota 1 (garena)...leavers.

Παω dota 2 και εκει leavers.Και στα @@ τους κιολας.Invites με το κιλο.

Εχω κανει ποσους report για ban και εχουν φαει κιολας αλλα αυτο δεν ειναι λυση.Ειναι πολλοι :P

5 lvl ειμαι.

Παντως η dota 1 μου αρεσει πιο πολυ.

στην Garena τουλάχιστον αφήνεις άτομα στα games που ξέρεις οτι ξέρουν. στο DOTA 2 σε βάζει με ότι λογής nooba υπάρχει, που δεν έχει ιδέα. ξενέρωμα το dota 2

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια τι περιμενατε πρωτα games με high lvl αντιπαλους?εννοειται πως τα πρωτα ειναι για να καταλαβεθ η valve σε τι επιπεδο ειστε και να μπειτε αργοτερα στο αναλογο bracket!

Δημοσ.

Η dota 1 ρε παιδιά δεν έχει τραγικά χειρότερα γραφικά από τη dota 2;

Εγώ είχα δει κάτι εικόνες και είχα σοκαριστεί.

Δημοσ.

εμείς να δεις ΣΟΚ που πάθαμε με αυτά που αράδιαζες πριν κανα μήνα :P

• Like 1
Δημοσ.

είδες εικόνες από το DOTA 1 και έπαθες σοκ? και όμως αυτό το σοκαριστικό game Που είδες ήταν η αρχή για όλα τα άλλα LOL,HON,DOTA 2 

όσον αφορά τα γραφικά. τι περίμενες δηλαδή; για αυτό και λέγεται DOTA 2 γιατί είναι με καινούρια στοιχεία και γραφικά,αλλιώς απλως θα έβγαζαν νεα Map Και Updates για το 1 και όχι νεο game.

Αν δεν έχεις παίξει ποτέ DOTA 1 δεν ξέρεις τι πάει να πει DOTA εντελώς φιλικά

Δημοσ.

ρε παιδια τι περιμενατε πρωτα games με high lvl αντιπαλους?εννοειται πως τα πρωτα ειναι για να καταλαβεθ η valve σε τι επιπεδο ειστε και να μπειτε αργοτερα στο αναλογο bracket!

Καλά και στο high βρίσκεις άπειρα ζωντανά!

-Valve μας ζητάνε καλύτερο matchmaking καθώς υπάρχει flame στα Games

-Solution-  Mute them all!

• Like 1
Δημοσ.

διαβάστε την ιστορία μου Vol.2

εδώ και 4 μήνες παίζω μονο very high.

αλλα όπως είπε και ο Havik ειναι μπόλικα τα ζωντανά.

anyway εκεί που παίζω με τα ζωντανά δεν άντεξα και έκραξα μερικα με αποτέλεσμα να τσιμπίσω για 2η φορά 168 ώρες mute.

νευριασμένος όπως είμαι ξεκινάω game και έγω 3 αλλους muted που μπήκαν να μαμίσουν το game.

πικαρουν οτι ναναι κανουν ότι ναναι και μολις feedaroun 4-5 φορες μεχρι το 5" κανουν leave.

2o game 10 λεπτα μετα τα ίδια. ξανα flame ξανα muted 3 ατομα.και ο leaver αυτη τι φορα ήμουν εγω, δεν άντεξα.

το κλείνο και παω για καφεδακι.

dota σε μια εβδομάδα πάλι. τα λεμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...