Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ότι ξέρουμε από dota, στη συμπεριφορά και στα mechanics παραμένουν ίδια. Double tap στα items, stop, hold κτλ. Queue σε spells δε δοκίμασα μόνο γιατί δε χρησιμοποιούσα ποτέ. Τα μονοπάτια στα δέντρα είναι ίδια, fog of war υπάρχει, όπως και runes ( κλικ με full μπουκαλάκι κάνει store το rune(κακώς!) ).

Αυτό που με χαλάει είναι το ui, πιστεύω είναι μέγιστο λάθος το inventory να είναι τέρμα κάτω δεξιά, πρέπει να πέσει το μάτι μου ολοκληρωτικά στη γωνία για να δω ακριβώς τι παίζει. Επίσης στα skills δε χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλα τα εικονίδια, τσάμπα χώρο πιάνουν. Όπως δεν μου αρέσει και η αφαίρεση των auras(εφέ).

Τα λέω με επιφύλαξη έχω καμιά δεκαριά παιχνίδια μόνο, πιθανότατα να μη μου κακοφαίνεται αν παίξω παραπάνω (το άκυρο στις αύρες πάντως με ενοχλεί).

Μου αρέσουν οι ατάκες που πετάνε οι ήρωες (sven με bkb λέει "Black King Baaar!" όταν φτιάχνεις το item, μιλάνε και στα kills/deaths), επίσης μέχρι το respawn, τα πτώματα μένουν στο έδαφος (νομίζω το έχει και το lol αυτό).

Με τα γραφικά, είχα μερικά προβλήματα, έχασα τη μπάλα σε μερικά teamfights (πολλά λαμπάκια), αλλά δεν ήταν κάτι που έγινε πολλές φορές (συνέβη απ'όσο θυμάμαι με το ulti του Apparition και fisure/ulti shaker). Νομίζω πιο extreme μου είχαν φανεί τα spells στο HoN, οπότε ή εκπαιδεύτηκα ή είναι κάπως πιο μαλακά. Είχα και μερικές περιπτώσεις με το respond του interface (έτσι μου φάνηκε μια δυο φορές) αλλά δε παίρνω και όρκο, γιατί μετά από τόσο χρόνια το χέρι πάει μόνο του στα παλιά shortcuts. Πολλές φορές δηλαδή είδα ότι spammara ότι να 'ναι κουμπί.

Θέλει λίγο συμμάζεμα, κατά τα άλλα είναι σε καλό επίπεδο. Τώρα η full μετάβαση είναι άλλο θέμα. Πιστεύω αρκετοί από τους παίκτες θα αφήσουν τον χρόνο να αποφασίσει παίζοντας και τα δύο παιχνίδια παράλληλα.

ps. Για το steam ειδικά άμα έχετε πάρει και κάνα τίτλο στα κοντά, βάλτε το dota 2 στη wishlist (εγώ το είχα κάνει) μπας και σας σπρώξει λίγο στα invites.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιποτα χωρις τυχη δεν υπαρχει οπως γινοταν παλια με τα gmail Invites? σε στυλ αλυσιδας? οποιος παρει να δινει τα 3 που εχει σε αλλους 3 κτλπ κτλπ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Dota 2: Valve confirms LAN mode and mod support

Valve has confirmed the inclusion of a LAN mode in Dota 2.

The move is sure to please those who enjoy LAN parties, but will delight the hundreds of thousands of Dota players in China, where the many Defense of the Ancients games are most popular.

"Dota 2 will have LAN mode," project boss Erik Johnson told JoinDOTA.com.

"There are some systems that LAN mode requires that we haven't finished yet, mainly because we've been focused on matchmaking. We know how important this feature is for the community."

Unfortunately, Johnson was unable to offer an update on the game's release date - although he did suggest all fans will be able to watch the upcoming International tournament, set to take place in Seattle around September time, from within the game.

"The gating factor on getting everyone playing Dota 2 right now is mostly about us having enough server capacity to support the Dota audience," he said.

"Our release date is not tied to The International, but we do have a goal of everyone being able to view the matches live inside the game."

Johnson also declined to confirm the rumour that Dota 2 will be a free-to-play game supported by micro-transactions. "We do not have anything to announce on this front. We're still working on it."

But he did promise to combat the lag those who took part in last year's International and subsequent tournaments have reported.

"The solution is that we need to get more servers out into the world to host players," Johnson explained. "Our goal is for everyone around the world to have sub 100ms latency to our servers. We will continue to deploy servers around the world until this is true."

And mods will be supported: "We have a long history supporting the mod community around our own games, so we'd like to continue that with Dota 2."

Δημοσ.

Με εχουν κανει invite εδω και δυο εβδομαδες περιπου αλλα δεν βλεπω πως και αν μπορω να στειλω εγω invite σε καποιον αλλο.

Αν ισχυει αυτο με τα 2 invites δωρο και μου πειτε και τον τροπο για να τα στελνω, δεν εχω κανενα προβλημα.

btw για την πληροφορηση σας εγινα invite βαζοντας στο steam, το dota 2 στην wish list μου και ισως -δεν θυμαμαι καλα- δηλωνοντας ενδιαφερον για την beta (αν υπηρχε καποιο αλλο κουμπι στο steam). Αυτα πριν 1-2 μηνες περιπου.

Επισης διαβασα στο blog/forum τους οταν ειχα πρωτομπει (πριν 2 εβδομαδες) οτι ο μονος λογος που δεν στελνουν αλλα invites, ειναι η ελλειψη απο servers. Γραφαν οτι συνεχεια προσπαθουν και ανοιγουν νεους servers για να στειλουν και αλλα invites.

Δημοσ.

gavros10 γραψε εδω που παω και τι παταω γιατι πραγματικα δεν βρισκω καποιο κουμπι στο steam ή μεσα στο παιχνιδι για να στελνω invites και φοβαμαι οτι δεν υπαρχει. Αν ισχυει θα σου στειλω εσενα το ενα invite και σε καποιο αλλο παιδι το αλλο.

Δημοσ.

Steam > Games > manage gifts and guest passes κατά πάσα πιθανότητα;

Πρέπει να έχει μια εικονίτσα πάνω δεξιά δίπλα στο όνομά σου με ένα φάκελο από mail, άμα το κλικάρεις σου δίνει option για τα inventory,gifts,invites που έχεις αλλά νομίζω πρέπει να έχεις friend τον άλλο για να τον κάνεις invite.

plzzz i want oneeee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...