Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>ε δε θα είναι το ίδιο. με Swe εχουμε +1 ώρα διαφορα. με seattle -8 και τα games θα ξεκινάνε 5-6 το πρωί</p>

για ΤΙ3 θα το βολεψουμε!θα παιχτουν μεγαλα ματς και δε λεει να χαθουν!πλεον ολοι μαθανε ως counter του bane και bat,τον disruptor!βοηθαει πολυ να βλεπεις pro games

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ακόμα....αλλά ψάχνω.....όλο και κάνα skiabox θα πετύχω

• Like 1
Δημοσ.

κατεβασα το dota..επαιξα tutorial και τωρα εκει που λεει play  δεν μπορω να πατησω..τι γινεται?

ρε μαγκες κανεις δεν ειναι μεσα?μου εχουν σπασει τα νευρα..προσπαθω να παιξω και το γαμ**** click-->[play] δεν πατιεται...

Δημοσ.

κατεβασα το dota..επαιξα tutorial και τωρα εκει που λεει play  δεν μπορω να πατησω..τι γινεται?

ρε μαγκες κανεις δεν ειναι μεσα?μου εχουν σπασει τα νευρα..προσπαθω να παιξω και το γαμ**** click-->[play] δεν πατιεται...

πρεπει να παιξεις λιγο απο το tutorial .

μετα θα μπορεις να παιξεις κανονικο game

Δημοσ.

οταν μπηκα στο game μου εβγαλε ενα χαρτη.πατησα στο tutorial επαιξα και μετα τελειωσε...να παιξω παλι το ιδιο?

εψαξα λιγο και βρηκα και ενα θεμα που ειχε γινει   http://steamcommunity.com/app/570/discussions/0/882964117794731490/?l=greek   αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως λεει ο αλλος

Δημοσ.

Στην  βιβλιοθήκη πρέπει να έχει 2 games dota 2 και dota 2 test...ελπίζω να πατάς το dota 2

Δημοσ.

έπαιξα 2 games στο DOTA2 πραγματικά γεμάτο noobades που δεν έχουν ιδέα από DOTA, και γεμάτο Leavers. Έχασα και τα 2 πρώτα μου games λόγω του ότι το team ήταν γεμάτο noobades, ο μόνος με θετικό σκορ ήμουν εγώ. χίλιες φορές DOTA 1

Δημοσ.

έπαιξα 2 games στο DOTA2 πραγματικά γεμάτο noobades που δεν έχουν ιδέα από DOTA, και γεμάτο Leavers. Έχασα και τα 2 πρώτα μου games λόγω του ότι το team ήταν γεμάτο noobades, ο μόνος με θετικό σκορ ήμουν εγώ. χίλιες φορές DOTA 1

Αναλόγως σε ποιο skill bracket παίζεις.

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου αν μπήκες έπαιξες 2 games και έβγαλες συμπέρασμα ότι εφόσον σε 2 games είναι noobades τότε θα είναι όλοι ε λοιπόν ναι, πάνε DotA καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...