Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι boots στον sylla και τι στην αρκουδα?εγω κανω tranquil και phase για sylla και bear αντιστοιχα.το midas αν το εχει η αρκουδα και ο sylla ειναι μακρυα,το εχπ το παιρνει ή πρεπει να ειναι κοντα?

Δημοσ.

τι boots στον sylla και τι στην αρκουδα?εγω κανω tranquil και phase για sylla και bear αντιστοιχα.το midas αν το εχει η αρκουδα και ο sylla ειναι μακρυα,το εχπ το παιρνει ή πρεπει να ειναι κοντα?

τα boots οπως ειπες. το midas πανω στην αρκουδα στο φαρμ και στα fights αλλα οταν ειναι να παρεις creep με το midas παντα στον sylla γιατι και διπλα να είναι αμα το usari η αρκουδα xp δε παιρνεις

Δημοσ.

τα boots οπως ειπες. το midas πανω στην αρκουδα στο φαρμ και στα fights αλλα οταν ειναι να παρεις creep με το midas παντα στον sylla γιατι και διπλα να είναι αμα το usari η αρκουδα xp δε παιρνεις
το midas σε τι creeps να το κανω?τα μεγαλα στο jungle δινουν περισσοτερο xp,αλλα χανεις το gold που δινουν,που ειναι περισσοτερο!εγω κυριως το κανω στα ranged γιατι δινουν λιγοτερο gold και περισσοτερο xp αν πεθανουν κανονικα,οποτε με midas παιρνεις τα ιδια λεφτα με το αν το χρησιμοποιουσες σε melee αλλα περισσοτερο xp..
Δημοσ.

οταν το κανω σε push δε με νοιαζει σε τι creep αλλα συνηθος στο range.

στα woods παντα στα μικρα για να παρεις 190g, διοτι τα μεγαλα δινουν καλο gold ετσι και αλλιως.

και στο early χρειαζεσαι fast early gold

Δημοσ.

οταν το κανω σε push δε με νοιαζει σε τι creep αλλα συνηθος στο range.

στα woods παντα στα μικρα για να παρεις 190g, διοτι τα μεγαλα δινουν καλο gold ετσι και αλλιως.

και στο early χρειαζεσαι fast early gold

ετσι το κανω και εγω.ρωτησα επειδη ο Alan απο gaminghold εδειχνε στα μεγαλα και παραξενευτηκα

Δημοσ.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος.Πάντως νομίζω πως στα μεγάλα δίνει περισσότερο XP.

Δημοσ.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος.Πάντως νομίζω πως στα μεγάλα δίνει περισσότερο XP.

το γνωρίζουμε αυτο. το ζητουμενο ειναι το gold οταν τον παίζεις woods. αν εισαι Lane και απλα μπένεις woods για το midas τοτε ενοείτε θα πάρεις το μεγαλο

Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται για items για dota 2 μπειτε εδω:http://forum.dota2clan.com/forum/index.php?board=18.0

γινετε μελη και κατεβαζετε mods για αρκετα items!απλα θα τα βλεπετε μονο εσεις και οχι οι συμπαικτες αλλα δε θεωρω πως ειναι και τοσο κακο!εγω εβαλα ακομα και mythical items!για ban μη φοβαστε αφου ειναι mods και οχι πειρατικο!

Δημοσ.

το γνωρίζουμε αυτο. το ζητουμενο ειναι το gold οταν τον παίζεις woods. αν εισαι Lane και απλα μπένεις woods για το midas τοτε ενοείτε θα πάρεις το μεγαλο

Εγώ βασικά ποτέ δε το είχα κοιτάξει σε αυτή τη λεπτομέρεια γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Μαγκες λεω να ξεκινησω dota 2..υπαρχει ομως ενα θεμα..δεν ξερω πως στο διαλο παιζω.πηγα σε ενα νετ σημερα εφτιαξα account στο  steam φορτωσε το παιχνιδι και μετα τιποτα..το παιδι που δουλεβε εκει μ ειπε οτι πρεπει να εχω Beta key η invite αλλα δεν ηξερε πολλα...τι παιζει?μπορει καποιος να μου εξηγησει πως παιζω?

Δημοσ.

Μαγκες λεω να ξεκινησω dota 2..υπαρχει ομως ενα θεμα..δεν ξερω πως στο διαλο παιζω.πηγα σε ενα νετ σημερα εφτιαξα account στο  steam φορτωσε το παιχνιδι και μετα τιποτα..το παιδι που δουλεβε εκει μ ειπε οτι πρεπει να εχω Beta key η invite αλλα δεν ηξερε πολλα...τι παιζει?μπορει καποιος να μου εξηγησει πως παιζω?

Χρειάζεσαι dota 2 invitation το οποίο βρίσκεις πολύ εύκολα.Το δύσκολο κομμάτι είναι η αλλαγή του παιχνιδιού και ιδιαίτερα απο lol σε dota.Θα σου κακοφανούν μερικά features του παιχνιδιού τα οποία δεν υπάρχουν στο lol αλλά μη μασήσεις.

Δώσε μου το e-mail του steam σου να σου στείλω dota 2 invite.

Δημοσ.

ο Solo των rox.kis θα φαει perma ban επειδη πονταρε στο να χασει η ομαδα του!ban απο dreamhack και joindota κατα πασα πιθανοτητα!

Δημοσ.

αραξε ρε.επαιζα την παλια dota..οταν λες email τι εννοεις?το  email που εβαλα οταν εφτιαξα acc στο steam?αν ναι:[email protected]

Σου έστειλα στο μαιλ σου beta key .Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να ξανακάνεις install το παιχνίδι για να δουλέψει το Beta key...δοκίμασε και μου λες.

Γενικότερα όποιος θέλει Beta key ας μου πει...έχω καμιά 20αρια .

Δημοσ.

οκ ρε ευχαριστω..θα το δοκιμασω σε κανα δυο μερεσ γιατι τωρα εχω δουλειες(το λεω για να μην το δωσεις και αλλου το key) :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...