revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 chen,meepo,tinker,invoker,visage,ancient apparition,dark seer....αυτούς να δοκιμάσεις είναι εύκολοι και παίζει να πας και για κανα rampage
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 σε κουβαλησαν παλι !!! btw παιξε ενα meepo. νομίζω θα τα πας καλα περιμένω εντυπώσεις Άσε ρε. Τους έσωσα πάλι. Πάλι άνοιξα lanes οπότε και πίεσα με creeps τη βάση και τράβηξα και ήρωες αλλού γιατί όσο κατέβαιναν 5άδα τα γα*ούσαν όλα.ΛΟΛ Έβαλα και 4 wards btw.
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 E προφανώς σε βλέπουν πάνω λένε τσάμπα kill θα πάρω πάλι να feedαριστώ....περισσότερο κακό κάνεις στην ομάδα σου με τόσα death παρά καλό όσα tower και αν σπάσεις. 1
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εννοείται ότι τα death σταματάνε όταν γίνεσαι αόρατος. Δείτε εντωμεταξύ το ancient μας ότι με 3 ακόμα χτυπήματα τελείωνε!
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέχρι να βγάλεις Lothars έχεις φάει τουλάχιστον 4-5 death στην καλύτερη....άσε που αν τους δημιουργούσες προβλήματα σαν σωστό carry θα αγόραζαν κατευθείαν wards ή eye και τέλος.Αλλά πολύ απλά δεν τους νοιάζεις γιατί κάποιος άλλος παίρνει τον ρόλο του carry στην ομάδα και έτσι έχετε ελπίδες να κερδίσετε ...αν όχι παταγώδης αποτυχία.Θα χρησιμοποιήσω τον όρο που χρησιμοποιούσαν και οι φίλοι μου όταν πρωτοάρχισα να παίζω και λειτουργούσα παρόμοια.....ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ του game.Κοινώς κομπάρσος.Περιγραφή:Παίρνεις έναν χαρακτήρα με τον οποίο ξέρεις ότι θα φαρμάρεις και κάθεσαι στα lanes μέχρι να ντυθείς καλά.Πες μέχρι το 25-30ο λεπτό κάθε game.Με αυτόν τον τρόπο όμως είναι σαν να παίζει η ομάδα σου 4vs5.Άμα δεν νιώθουν οι συμπαίκτες σου πάπαλα όσο και αν ντυθείς.Αν είσαι τυχερός και νιώθουν θα πάρουν το game και χωρίς εσένα αλλά εσύ εμφανίζεσαι προς το τέλος ...παίρνεις 2-3 άντε 5 kills και αισθάνεσαι όμορφος και ωραίος θεωρώντας ότι έκανες το χρέος σου. 2
vx53c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ψάχνω άτομα για dota2. Δεν αντέχω άλλο pub σώστε με! Παλιός παλιός παίχτης, μου αρέσουν mods random draft, all random, single draft. Παίζω όλους τους ρόλους χωρίς να με νοιάζει, να κερδίζουμε έχει σημασία. Που και που με πιάνει σύνδρομο rambo, αλλά όχι συχνά Παίζω 1-2 παιχνίδια μετά τη δουλειά (19:00-20:30) και 2-3 πριν το νάνι (23:00-1:00) Έχω και beta keys για όποιον θέλει αλλά δεν έχει. Όνομα: Vx, acc: vx53c
vaggos88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 οποιος ειναι ON ας δει οσο προλαβαινει http://www.twitch.tv/tobiwandota?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.gosugamers.net κανουν χαβαλε οι alliance
skiabox Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Νίκησαν σε 8:43 λεπτά. Ο άλλος στο 3λεπτο είχε φθάσει lvl 6.
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 http://dotabuff.com/matches/219225801 Hell yeah rampange-ακι τους πήρα
Junior22 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 παιδια πιστευετε το armlet πλεον αξιζει στον LD?ρωταω γιατι το εχω δει κσε καποια ατομα,αλλα το θεωρω ανουσιο αφου πλεον λειτουργει οπως και στους ηρωες!
vaggos88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 παιδια πιστευετε το armlet πλεον αξιζει στον LD?ρωταω γιατι το εχω δει κσε καποια ατομα,αλλα το θεωρω ανουσιο αφου πλεον λειτουργει οπως και στους ηρωες! οχι δεν αξίζει. τα build που τον παίζουν ειναι : orb > midas > brown boots/phaseboots > radiance > basher > ac > mkb/desolator και orb > midas > brown boots/phaseboots > maelstorm > basher > ac > mkb/desolator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα