skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλά είσαι πολύ ούφο μιλάμε. Τρίτο post που σε ρωτάω. Δώσε είτε match id είτε steam nickname.
Junior22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλά είσαι πολύ ούφο μιλάμε.<br>Τρίτο post που σε ρωτάω.<br>Δώσε είτε match id είτε steam nickname. μιλα πιο ομορφα..για να μην λεω id σημαινει δε μπορω διοτι ειμαι απο κινητο.οσο για το dotabuff profile το ειχα ποσταρει σε αλλο ποστ..
skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Είδες που σε χαλάει να σε κοροϊδεύουν; ΛΟΛ Επίσης κάποιος εδώ μέσα παίζει necrolyte νομίζω. Να παίξουμε κανένα lane με huskar να συνδυάσουμε ulti. Ulti huskar που ακολουθείται από ulti necrolyte σκοτώνει τον αντίπαλο. Δείτε στη σελίδα αυτή τι εννοώ : http://dota2build.blogspot.gr/2012/12/dota-2-huskar-build-guide.html
Junior22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Είδες που σε χαλάει να σε κοροϊδεύουν;<br>ΛΟΛ<br><br>Επίσης κάποιος εδώ μέσα παίζει necrolyte νομίζω.<br>Να παίξουμε κανένα lane με huskar να συνδυάσουμε ulti.<br>Ulti huskar που ακολουθείται από ulti necrolyte σκοτώνει τον αντίπαλο.<br><br>Δείτε στη σελίδα αυτή τι εννοώ : <a href="http://dota2build.blogspot.gr/2012/12/dota-2-huskar-build-guide.html">http://dota2build.blogspot.gr/2012/12/dota-2-huskar-build-guide.html</a> αλλο κοροιδευω επειδη ο αλλος κανει του κςφαλιου του ενω ολοι οι αλλοι του λενε τι ειναι γενικα σωστο,και αλλο να προσβαλλω χρησιμοποιωντας τετοιους χαρακτηρισμους.δε σου μιλησα ετσι και δεν εχεις λογο να το κανεις..huskar+pugna+sd->instakill
skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τεσπα θα γίνει κανά ομαδικό με ήρωες που συνεργάζονται καλά ή μόνο θα μαλώνουμε;
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ποτέ...είναι αστείο να πηγαίνουμε μαζί για games όταν ο άλλος είναι άσχετος, ο άλλος είναι μέτριος και ο άλλος είναι καλός ή πολύ καλός.Απλά δεν γίνεται .
skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ποτε θα παμε κανα game? Δώσε steam name. Εγώ είμαι level 30. revolver : Λύνεται το χέρι σιγά σιγά. Να φανταστείς χρησιμοποιώ silence στον drow. Και κάτι ακόμα.Με 4ο αντικείμενο το shadow blade στον drow (αν υποθέσουμε ότι έχετε πάρει 2 wraith bands και μια απλή μπότα) αλλάζει ο ρους της αναμέτρησης. Για παράδειγμα πιάνεις lane και απασχολείς τουλάχιστον 2 εχθρούς οπότε δε μπορούν να μαζευτούν όλοι κέντρο οι εχθροί.
Junior22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 80 λεπτα game παλι.μιλαμε το team δεν ενιωθε μια!20 και 21 lvl kotl και sd αντιστοιχα και λεγανε εμενα noob που απο τ 40 ημουν 25 full farm..........ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩ!
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορείς? Αντίπαλη ομάδα διαλέγει 5 supports, εγώ παίρνω naix για jungle και τα αστέρια της ομάδας παίρνουν ΟΛΑ carry εκτός απο έναν rubick που πήγε mid βεβαίως βεβαίως και δεν έπαιξε support στο ελάχιστο. Αστείο της υπόθεσης? 5ο Pick αποφασίζει να κάνει random ο τύπος επειδή....έτσι. Και παίρνει Doom ξέρω γω. Edit: Α ναι, χάσαμε.
Junior22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορείς? Αντίπαλη ομάδα διαλέγει 5 supports, εγώ παίρνω naix για jungle και τα αστέρια της ομάδας παίρνουν ΟΛΑ carry εκτός απο έναν rubick που πήγε mid βεβαίως βεβαίως και δεν έπαιξε support στο ελάχιστο. Αστείο της υπόθεσης? 5ο Pick αποφασίζει να κάνει random ο τύπος επειδή....έτσι. Και παίρνει Doom ξέρω γω. Edit: Α ναι, χάσαμε. ναι αλλα απο την αρχη ηταν στραβο το πραγμα!εμενα μου λεγανε πατα sattanic kai bkb kai flack cannon και χωσου ενω ειχανε puck με hex dagon,clock me blademale,sven ντυμενο,skiled rubick!πατουασ bkb οταν ερχοταν το stun του sven γιατι αλλιως πεθαινα αμεσως και μετα ξεκινουσαν τα disables!αλλα βεβαια εγω εφταιγα.....qop mid με bkb agha στο 80!!!ο puck κωλοντυμενος και μετα λεγανε report...μακαρι να ηταν μπροστα μου!
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ανεβάσανε κυρίως support με το καινούργιο patch έτσι όπως πήγαινε θα παίρναμε όλοι carries http://www.youtube.com/watch?v=SOgOs-nwxiM Τον αγαπώ....skiabox πρέπει να παίξεις game μαζί του επειγόντως. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από revolver1990
DimAslan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παίδες το Steam μου έχει δώσει πολλά DOTA 2 invites. Αν θέλει κανείς... ΡΜ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα