Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις τελειωσα ενα game 85 λεπτων..καηκαν τα ματια μου!παρατηρησα πως τα τελευταια games κρατανε 50-80..εσας ποσο κρατανε ρε παιδες?

Δημοσ.

μπες στο dotabuff το τελευταιο ματς..βαρετο ηταν!ντυθηκαμε και σκοτωναμε ο ενας τον αλλον,καναμε buyback και ο φλωρος clinkz εσπαγε racks.....μετα απο 60' παραπαει το game!

Δημοσ.

μολις τελειωσα ενα game 85 λεπτων..καηκαν τα ματια μου!παρατηρησα πως τα τελευταια games κρατανε 50-80..εσας ποσο κρατανε ρε παιδες?

Αν κάνεις game από 120' και πάνω πες μου να κατεβάσω replay από dotabuff να το δω με pop corn coca cola και 3d γυαλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνεις game από 120' και πάνω πες μου να κατεβάσω replay από dotabuff να το δω με pop corn coca cola και 3d γυαλιά.

ε δες τα 85 και ξαναβαλε σε replay τα τελευταια 35!απο το 40 και μετα πανω κατω η ιδια ιστορια!def,push,kill,death,buybsck,rosh και ξανα απο την αρχη!skiabox το τελευταιο μου ματς δεν το εχει?slardar ειχα..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...