Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις τελειωσα ενα game 85 λεπτων..καηκαν τα ματια μου!παρατηρησα πως τα τελευταια games κρατανε 50-80..εσας ποσο κρατανε ρε παιδες?

Δημοσ.

μπες στο dotabuff το τελευταιο ματς..βαρετο ηταν!ντυθηκαμε και σκοτωναμε ο ενας τον αλλον,καναμε buyback και ο φλωρος clinkz εσπαγε racks.....μετα απο 60' παραπαει το game!

Δημοσ.

μολις τελειωσα ενα game 85 λεπτων..καηκαν τα ματια μου!παρατηρησα πως τα τελευταια games κρατανε 50-80..εσας ποσο κρατανε ρε παιδες?

Αν κάνεις game από 120' και πάνω πες μου να κατεβάσω replay από dotabuff να το δω με pop corn coca cola και 3d γυαλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνεις game από 120' και πάνω πες μου να κατεβάσω replay από dotabuff να το δω με pop corn coca cola και 3d γυαλιά.

ε δες τα 85 και ξαναβαλε σε replay τα τελευταια 35!απο το 40 και μετα πανω κατω η ιδια ιστορια!def,push,kill,death,buybsck,rosh και ξανα απο την αρχη!skiabox το τελευταιο μου ματς δεν το εχει?slardar ειχα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...