vaggos88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Με 1000 ο Dendi. Παρε μια εικονα για το τι κανει με invoker. Παρολο που παιζω αρκετα, μετα τα 5-6 skills τα χανω και μπερδευομαι Ποτε δεν ειδα guide στην ζωη μου. Γνωμη μου: μπες με botakia για να μαθεις. Πρεπει να αναθεωρήσεις γελαγανε και οι πετρες την τελευταια φορα που έπεξε invoker
Junior22 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ρε παιδια απο τους pro(οσοι παρακολουθειτε)ποιος πιστευετε πως ειναι ο πιο γρηγορος σε αντιδρασεις και εχει τα καλυτερα αντανακλαστικα γενικα στα team fights,spell combos,last hit κλπ? Με 1000 ο Dendi. Παρε μια εικονα για το τι κανει με invoker. Παρολο που παιζω αρκετα, μετα τα 5-6 skills τα χανω και μπερδευομαι προσφατους guides για dota που θα βρω?ingame αυτους που ανεβαζει το community ή και σε αλλο site?Ποτε δεν ειδα guide στην ζωη μου. Γνωμη μου: μπες με botakia για να μαθεις.ο καλυτερος invoker ειναι ο ferrari..να ξερω παιζω δεν χρειαζομαι τα bots,απλα θελω guides για διαφορες οδηγιες,οχι πως να κανω lasthit αλλα π.χ. αν δε διαβασεις για diffusal και golem στα bots δε θα το μαθεις!θελω πιο πολυ να εχει tips και οχι skill και item builds
vaggos88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ο καλυτερος invoker ειναι ο ferrari..να ξερω παιζω δεν χρειαζομαι τα bots,απλα θελω guides για διαφορες οδηγιες,οχι πως να κανω lasthit αλλα π.χ. αν δε διαβασεις για diffusal και golem στα bots δε θα το μαθεις!θελω πιο πολυ να εχει tips και οχι skill και item builds mythbusters or did you know. ψαξε για αυτα και θα μαθεις αρκετα που πιθανον να μη ξερεις
Junior22 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ο καλυτερος invoker ειναι ο ferrari..να ξερω παιζω δεν χρειαζομαι τα bots,απλα θελω guides για διαφορες οδηγιες,οχι πως να κανω lasthit αλλα π.χ. αν δε διαβασεις για diffusal και golem στα bots δε θα το μαθεις!θελω πιο πολυ να εχει tips και οχι skill και item builds mythbusters or did you know.ψαξε για αυτα και θα μαθεις αρκετα που πιθανον να μη ξερεις ξερω τα εχω δει..για να το πω απλα,ρωταω που υπαρχουν ανανεωμενοι οδηγοι πασης φυσεως!:Ρ
Ren Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 παιδες το game απ'οσο εχω παιξει ειναι τρομερο...γι'αυτο μηπως σας βρισκεται κανα invite γιατι πραγματικα αξιζει...ευχαριστωεχω 35 MerliniΚuroky / Misery λεμε!! Επικες μαχες καποτε προσφατους guides για dota που θα βρω?ingame αυτους που ανεβαζει το community ή και σε αλλο site?playdota.com, πανω πανω γραφει guides
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αφού δεν έχει τα 3 sanges build στον παλιό Naix που είχα ποστάρει στο dota-allstars, δεν λέει και πολλά.
Junior22 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 <p>Αφού δεν έχει τα 3 sanges build στον παλιό Naix που είχα ποστάρει στο dota-allstars, δεν λέει και πολλά.</p> ναι κριμα!και 4 bashers σε troll....
miki96 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δώσε steam id. Η καλύτερα δώσε email. Από ότι βλέπω υποστηρίζονται και οι δύο τρόποι από το steam. vaggos88 : Πάντως όσες χιλιάδες παιχνίδια και να έχεις, εκεί στο 50%(win-loses) σε ρίχνει το παιχνίδι. Δηλαδή πάντα θα υπάρχει κάποιος που τα κάνει όλα πιο γρήγορα από εσένα ή έχει καλύτερους συμπαίκτες. steam id : mikiller52 email : [email protected] αν και στη steam νομιζω πως δεν εχω αυτο το mail...θα υπαρξει προβλημα??
vaggos88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ναι κριμα!και 4 bashers σε troll... basher σε τρολλ δε στακαρει παντως
Junior22 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 εννοω για 5.xx version στην DotA οχι τωρα..εννοειται πως δεν stackarei πλεον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα