Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 1000 ο Dendi. Παρε μια εικονα για το τι κανει με invoker. Παρολο που παιζω αρκετα, μετα τα 5-6 skills τα χανω και μπερδευομαι :P

Ποτε δεν ειδα guide στην ζωη μου. Γνωμη μου: μπες με botakia για να μαθεις.

Πρεπει να αναθεωρήσεις

γελαγανε και οι πετρες την τελευταια φορα που έπεξε invoker

Δημοσ.

ρε παιδια απο τους pro(οσοι παρακολουθειτε)ποιος πιστευετε πως ειναι ο πιο γρηγορος σε αντιδρασεις και εχει τα καλυτερα αντανακλαστικα γενικα στα team fights,spell combos,last hit κλπ?

Με 1000 ο Dendi. Παρε μια εικονα για το τι κανει με invoker. Παρολο που παιζω αρκετα, μετα τα 5-6 skills τα χανω και μπερδευομαι :P

προσφατους guides για dota που θα βρω?ingame αυτους που ανεβαζει το community ή και σε αλλο site?

Ποτε δεν ειδα guide στην ζωη μου. Γνωμη μου: μπες με botakia για να μαθεις.
ο καλυτερος invoker ειναι ο ferrari..να ξερω παιζω δεν χρειαζομαι τα bots,απλα θελω guides για διαφορες οδηγιες,οχι πως να κανω lasthit αλλα π.χ. αν δε διαβασεις για diffusal και golem στα bots δε θα το μαθεις!θελω πιο πολυ να εχει tips και οχι skill και item builds
Δημοσ.

ο καλυτερος invoker ειναι ο ferrari..να ξερω παιζω δεν χρειαζομαι τα bots,απλα θελω guides για διαφορες οδηγιες,οχι πως να κανω lasthit αλλα π.χ. αν δε διαβασεις για diffusal και golem στα bots δε θα το μαθεις!θελω πιο πολυ να εχει tips και οχι skill και item builds

mythbusters or did you know.

ψαξε για αυτα και θα μαθεις αρκετα που πιθανον να μη ξερεις

Δημοσ.

mythbusters or did you know.

ψαξε για αυτα και θα μαθεις αρκετα που πιθανον να μη ξερεις

ξερω τα εχω δει..για να το πω απλα,ρωταω που υπαρχουν ανανεωμενοι οδηγοι πασης φυσεως!:Ρ
Δημοσ.

παιδες το game απ'οσο εχω παιξει ειναι τρομερο...γι'αυτο μηπως σας βρισκεται κανα invite γιατι πραγματικα αξιζει...ευχαριστω

εχω 35 :P

Merlini

Κuroky / Misery λεμε!! Επικες μαχες καποτε :D

προσφατους guides για dota που θα βρω?ingame αυτους που ανεβαζει το community ή και σε αλλο site?

playdota.com, πανω πανω γραφει guides
Δημοσ.

<p>Αφού δεν έχει τα 3 sanges build στον παλιό Naix που είχα ποστάρει στο dota-allstars, δεν λέει και πολλά.</p>

ναι κριμα!και 4 bashers σε troll....

Δημοσ.

Δώσε steam id.

Η καλύτερα δώσε email.

Από ότι βλέπω υποστηρίζονται και οι δύο τρόποι από το steam.

vaggos88 : Πάντως όσες χιλιάδες παιχνίδια και να έχεις, εκεί στο 50%(win-loses) σε ρίχνει το παιχνίδι.

Δηλαδή πάντα θα υπάρχει κάποιος που τα κάνει όλα πιο γρήγορα από εσένα ή έχει καλύτερους συμπαίκτες.

steam id : mikiller52

email : [email protected] αν και στη steam νομιζω πως δεν εχω αυτο το mail...θα υπαρξει προβλημα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...