xaiko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 και τελικα ποτε 8α εχουμε το Dota 2 στην ελληνικη αγωρα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τέλος του χρόνου Beta, και αρχές 2012 το Final Game.
xaiko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 great!! το beta δεν γινετε να το δοκιμασουμε και τωρα? επιδη κατι πιρε το ματι μου που δεν ξερει αγγλικα
Grobath Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 great!! το beta δεν γινετε να το δοκιμασουμε και τωρα? επιδη κατι πιρε το ματι μου που δεν ξερει αγγλικα Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι sign up για beta.
kostacurtas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 EHOME vs NaVi - Championship Finals - Dota 2 International If you missed out on the livestream of the $1 million DOTA 2 tournament at gamescom, check out 40 minutes of gameplay from the best players in the world. http://www.youtube.com/watch?v=sspVvYwzytk
ScarletK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Έτσι κι έτσι παιχνίδι το τελευταίο και γέρνει πολύ νωρίς. Είναι εμφανώς κουρασμένοι νομίζω οι Ehome. Επέμειναν στο ίδιο σχήμα -νιώθουν μια ασφάλεια με τον Doom- αλλά το perform δεν ήταν τόσο καλό. Αντίστοιχα οι Na'vi τους πιέζουν εξαρχής επειδή ξέρουν τι θα συμβεί. Τους περιορίζουν στο map, μειώνεται το farm που μπορούν και πρέπει να κάνουν (Doom) και τους βαράνε σα χταπόδια πάνω κάτω. Εν τω μεταξύ το combo chen slardar είναι πανέξυπνο, πέρα από το godlike mode του Puppey με τον Chen είναι απίστευτο να βλέπεις farmed Doom να φεύγει σα σκατό κάθε φορά (debuff chen, debuff slardar). Οι Ehome είχαν το όμορφο ζευγάρι storm furion, πολύ ωραίο για απότομα engage και ganks αλλά δεν έφτανε. Τα άλλα support ήταν λιγάκι ανύπαρκτα Lich,Sand King την στιγμή που οι Na'vi είχαν τον super* Dendi με το puck και για carry τον XBOCT(Weaver) που είχε σταθερή απόδοση σε όλο το τουρνουά. Στα χαρτιά ο Doom είναι anti-weaver αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις outplayed . Θα θελα να δω επίσης τι θα γινόταν αν υπήρχε medusa στο τουρνουά. Άλλο αγαπημένο carry των κινέζων. Το πιο ωραίο παιχνίδι πιστεύω είναι το game 2 μεταξύ τους. Το πρώτο που έπαιξαν δηλαδή. Γίνεται στην κυριολεξία ο πόλεμος των άστρων gank στο gank, τρομέρη επιθετικότητα και από τους δύο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Milage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας φίλοι μου, είναι το πρώτο thread που ανοίγω σε αυτό το forum αν και είμαι παλιό μέλος και με συγχωρείτε αν έχω κάνει κάποιο λάθος. Λοιπόν όλοι πιστεύω γνωριζετε για την δημιουργία του νέου παιχνιδιού DOTA 2 της valve σε συνεργασία με τον icefrog. Κατάφεραν να προσελκύσουν αρκετό κόσμο και διοργάνωσαν ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά με τις καλύτερες ομάδες και για τη νικητήρια ομάδα είχε ως επάθλο 1,000,000 δολλαρια (http://www.dota2.com/tournaments/international) .Βέβαια για πολλούς αυτά είναι γνωστά , αλλά ίσως δεν γνωρίζεται ότι τώρα διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό beta keys και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κέρδισε κάποιο beta key και αν ναι να μοιραστεί την εμπειρία του πάνω σε αυτο το παιχνίδι. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να δούμε κάποιες απαντήσεις σε αυτό το thread Επίσης περισσότερες πληροφορίες στο http://blog.dota2.com
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Guys υπάρχει κανένα invite για την beta? Ξεροσταλιάζω τόσο καιρό αλλα δεν έχω βρεί κάτι ακόμα :/
greekboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 επισης αν το εχει παιξει κανεις απο εδω μεσα ας πει εντυπωσεις.....επισης μηπως εχει πετυχει κανει συγκεκριμενη ημερομηνια που θα βγει?
Atallos1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ημερομηνια δεν θα δεις πουθενα ακομα,ισως Πασχα Πρωτα πρεπει να γινει η Ob για να μιλησουμε και για release Αν οντως εχει καποιος κανα invite να καθεται θα το εκτιμουσα κι εγω γιατι το LoL αρχιζει και κουραζει
Bigi444444 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εχω εγω ενα invite.Δε θυμάμαι όμως πως με βρίσκετε να με προσθέσετε φίλο (το όνομά μου εννοώ).
Atallos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Λογικα το invite το στελνεις μεσω mail,δεν ξερω ακριβως πως στο συγκεκριμενο Αδερφε αν σου περισσευει..
Bigi444444 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Το πρώτο που έστειλα το έστειλα σε φίλο μου μέσα από το steam.Δε θυμαμαι αν γίνεται με mail όπως με τα δώρα.Το θέμα είναι οτι θα λείπω μέχρι 15/1 από το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα