Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaxaxaxaxa. Ωραιος, ετσι πεζετε. Ποιος το γαμαει το 60% slow, ας δωσουμε 6k για 30. ΟΜΤΖ.

Καταρχας, hotd δνει dmg και το dominate. Και κανει upgrade σε satanic.

Δεν εχω σκοπο να το συνεχισω μαζι σου. Αν δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχουν διαφοροι τροποι για να παιχτει ο καθε hero δεν μπορω να κανω εγω κατι παραπανω.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπο να το συνεχισω μαζι σου. Αν δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχουν διαφοροι τροποι για να παιχτει ο καθε hero δεν μπορω να κανω εγω κατι παραπανω.

ο συγκεκριμενος τροπος που προτεινες ομως ειναι χάλια για εναλακτικο build σε σχεση με τα υπολοιπα που υπάρχουν

Δημοσ.

Ρε φιλε με δουλευεις? Οκ και γω μπορω να προτεινω ethereal και dagon στη traxex γιατι "υπαρχουν εναλακτικοι τροπο" μπλα μπλα μπλα. Ο εναλακτικος τροπος , για να ειναι εναλακατικος, θα πρεπει να ειναι viable. Το skadi ομως ειναι απτα χειροτερα item στη traxex. 0 synergy με το skillset του hero. Random item και τα μυαλα στα καγκελα.

Εναλακτικο ειναι το hex + dagger + bkb στον ursa. Εναλακτικο ειναι το desolator στην Akasha. Ε το skadi ειναι σκατα στη traxex

• Like 2
Δημοσ.

Το καλό με τον Axe και τον Centaur είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις last hit για να σκοτώσεις creeps. Παίρνεις 2 stout shield και απλά πας ανάμεσα στα creeps και παρακαλάς να σε βαρέσουν. To vanguard σου δίνει και το life regen και είσαι κομπλέ. Δεν χρειάζεται κανείς να κάνει το super duper build για να είναι αποδοτικός σε κένταυρο και axe. Επίσης ο Leoric+sven είναι τέλειος για νέους παίχτες. Σφυρί+stats και bracers και μετά σκατά. Γενικότερα πλην του harass οι strenght ήρωες είναι καλύτεροι για νέους παίχτες. 

Dota 1 knowledge beeyotches.

Δημοσ.

Dakon μεταξύ axe και huskar ποιον προτιμάς;

Επίσης δεν κατάλαβα όσο και αν προσπάθησα να καταλάβω τι κάνει το Q στον axe.

Δημοσ.

Dakon μεταξύ axe και huskar ποιον προτιμάς;

Επίσης δεν κατάλαβα όσο και αν προσπάθησα να καταλάβω τι κάνει το Q στον axe.

βγαζει αυτη την κραυγη και τρομαζει τους αντιπαλους.

Δημοσ.

Για καποια δευτερολεπτα οι εχθροι βαρανε τον axe, και αυτος παιρνει 40 armor. Μπες με bots να το δεις και μονο σου πως δουλευει ή δες κανα video.

Δημοσ.

Πρώτον ότι βαράνε εσένα καθώς έχεις 40+ armor και δεν ασχολούνται με τους συμπαίκτες σου εν μέσω μάχης, δεύτερον μπορεί να αναγκάσεις κάποιον Invi hero να αποκαλυφθεί, τρίτον blade mail nuff said, τέταρτον μπορεί να κυνηγάς κάποιον οπότε blink+call και απλά τον έχεις εκεί. 

Αρκετές χρήσεις έχει.

Δημοσ.

Με το Q του Axe αναγκάζεις τους πάντες να σε βαρέσουν. Όσο ποιο πολλά creeps μαζέψεις και ήρωες τόσο καλύτερο. Αρχίζεις και στριφογυρίζεις και καρφώνεις αυτόν που είναι στα χαμηλότερα. Το καλύτερο spell του είναι. Ειδικά στα teamfights.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...