Junior22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 βασικα δεν πυαρχει passive hero οποτε ας μαθει πιανο καλυτερα!
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ωπ με πρόλαβε ο από πάνω... Τι αλλαγές είναι αυτες έχω πάθει ΠΛΑΚΑ
vaggos88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ε θα παρει κανα μηνα να μπουν dota2. καπου διαβασα ενα comment. well done valve. you nerf alliance xD.
mpikoz Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλές αλλαγές, προσπαθούν να κάνουν μερικούς ήρωες πιο χρήσιμους σε τουρνουά
Ren Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλα ε, αυτο το buff στην crystal maiden το ειχα προτεινει εγω πριν μια βδομαδα στο playdota forum. Με ακουσε ο παγοβατραχος Καλα τα αλλα, συνεχιζει την ιδια τακτικη. Buffari τα carry μεχρι αηδιας. Σε λιγο καιρο θα καταργηθουν τα support. Δειτε το buff στην Medusa
vaggos88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλα ε, αυτο το buff στην crystal maiden το ειχα προτεινει εγω πριν μια βδομαδα στο playdota forum. Με ακουσε ο παγοβατραχος Καλα τα αλλα, συνεχιζει την ιδια τακτικη. Buffari τα carry μεχρι αηδιας. Σε λιγο καιρο θα καταργηθουν τα support. Δειτε το buff στην Medusa υπαρχουν leaks απο αυτα τα updates μια βδομαδα τωρα. χλωμο σε βλεπω να το ακουσε ο παγοβάτραχος ισως απο σενα η απο κάποιον αλλο το πηρε
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Skiabox ένας είναι ο ήρωας για σένα. Axe. Εύκολος , άνετος, τάνκυ, αποτελεσματικός στο φάρμ και σε όλα. Ένα vanguard και blink dagger και τέλος. Άνεση, ούτε καν last hit 2
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τώρα που το λες μου φαίνεται έχεις δίκιο. Ειδικά αυτό το spell που ρίχνει είναι θανατηφόρο. Είναι πραγματικά tanky ή τον σκοτώνουν τα creeps όπως τον Elder Titan(ακόμα και με Platemail);
Ren Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τώρα που το λες μου φαίνεται έχεις δίκιο. Ειδικά αυτό το spell που ρίχνει είναι θανατηφόρο. Είναι πραγματικά tanky ή τον σκοτώνουν τα creeps όπως τον Elder Titan(ακόμα και με Platemail); Μανια με το platemail. Οχι, ο axe γενικα δεν ειναι tanky. Δεν εχει κανενα spell που να τον κανει tanky και βασιζεται σε items (μην μου πεις κανεις για το Call γιατι θα τον βρισω). Εχει low str gain (δηλαδη λιγα hp), γενικα δεν. Τα πιο tanky heroes ειναι η spectre / syllabear / void / bristleback / davion / centaur. Ολα βεβαια εξαρτονται απτο τι items θα τους βγαλεις. Πχ. αμα πας να πεξεις void με mask of madness και αναρωτιεσαι γιατι ειναι τοσο ψωμαρα Αν δεν εχεις προβλημα να πεξεις melee hero παντως, δοκιμασε bristle / spectre. Δεν χρειαζεται να πας στα δυσκολα build (radiance), μπορεις με μικρα items να γινεις χρησιμος. Στον bristle βγαλε vanguard + jangoo + pipe, αντε κανα platemail που θα το κανεις cuirass και λιγα παραπανω hp. Στην spectre λογω dispersion θες HP. Tranquil boots + vanguard , αντε κανα sange yasha
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντάξει καλά πήγα πρώτο match(http://dotabuff.com/matches/207421886) με τον axe. Είχα και 2 kills.
overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν ειπα να κανεις bf. Και γενικα 1 build υπαρχει σε αρκετα hero. Και vladimir στην mortred ειναι για σκουπιδια. Domi + abyssal Για ποιο λογο να μην εχω lifesteal ΚΑΙ orb effect και να εχω lifesteal ΜΕ orb effect? Τεσπα απο οτι καταλαβαινεις υπαρχουν συνδυασμοι εκει εξω. Παιζω 6 χρονια, και εχω δοκιμασει πολλους συνδυασμους σε ολους τους hero, και σε καποιους δεν το βλεπεις συχνα. Πχ παιζω trax χωρις slow, με madness και skadi.
vaggos88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Σχεδον 47 λεπτα game 79creeps με jungler. seems legit aquila βλεπω blink δε βλεπω.
Ren Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για ποιο λογο να μην εχω lifesteal ΚΑΙ orb effect και να εχω lifesteal ΜΕ orb effect? Τεσπα απο οτι καταλαβαινεις υπαρχουν συνδυασμοι εκει εξω. Παιζω 6 χρονια, και εχω δοκιμασει πολλους συνδυασμους σε ολους τους hero, και σε καποιους δεν το βλεπεις συχνα. Πχ παιζω trax χωρις slow, με madness και skadi. xaxaxaxaxa. Ωραιος, ετσι πεζετε. Ποιος το γαμαει το 60% slow, ας δωσουμε 6k για 30. ΟΜΤΖ. Καταρχας, hotd δνει dmg και το dominate. Και κανει upgrade σε satanic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα