john_avlakiotis Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ναι είχε ξεκινήσει ένα inhouse απο http://dota2.gr/ αλλα δε κράτησε και πολύ. οσο για group, greece channel in game και ευχησου να μην έχεις ζωα. εγω 2-3 φορες επεξα και μετα ουτε για πλάκα. καλύτερα ρώσσοι. Α στο channel έχω παίξει 2-3 φορές, και μία φορά έτυχε και έπαιξα με τύπους που ένιωθαν αρκετά. Ίσως το καλύτερό μου game στην dota2. Σε φάση GDB,GRC δεν υπάρχουν πλέον ε; Μόνο Public παίζετε δλδ;
overpower Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Προτείνετε μου κάποιον άλλον ήρωα εκτός από τον drow ranger να παίξω. Αν θελεις να ευχαριστηθεις την DotA θα πρεπει να τους μαθεις ολους τους hero ωστε να ξερεις και πως να τους νικησεις να ειναι αντιπαλοι σου. Να μπαινεις με mode rd (random) και οτι κατσει. Ειχα ενα φιλο που επαιζε μονο traxex, μπηκαμε σε random, και αφου εδωσε ποσα Kills πηρε ποδι απο την friend list Μου.
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Προτείνετε μου κάποιον άλλον ήρωα εκτός από τον drow ranger να παίξω. Αν θελεις να ευχαριστηθεις την DotA θα πρεπει να τους μαθεις ολους τους hero ωστε να ξερεις και πως να τους νικησεις να ειναι αντιπαλοι σου. Να μπαινεις με mode rd (random) και οτι κατσει. Ειχα ενα φιλο που επαιζε μονο traxex, μπηκαμε σε random, και αφου εδωσε ποσα Kills πηρε ποδι απο την friend list Μου.το κοβω και εσενα να σε κανει ignore!:-Ρ
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υπάρχει τρόπος να ρίξει καπνό ο ρίκι χωρίς να στοχεύσει πρώτα;Αν εννοεις οπως το smartcast στο LOL ναι υπαρχει, απλα ειναι λιγο buggy στη dota 2.
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 overpower : Πάντως ο ρίκι μου φαίνεται τρομερά πιο δύσκολος από drow ranger. Για να σκοτώσεις πρέπει πρώτα με w να καταφέρεις να πιάσεις τον target ήρωα (εντάξει αυτό είναι εύκολο), μετά με q να στοχεύσεις σωστά για σύννεφο πάνω στον ίδιο ήρωα και μετά με 3ο κουμπί να τον χτυπήσεις με diffusal blade (εντωμεταξύ για κάποιο λόγο νομίζω ότι το diffusal blade δεν πιάνει σε όλους τους αντιπάλους). Με άλλα λόγια πρέπει να παίξεις 'πιάνο' κανονικά στο πληκτρολόγιο για να κάνεις ένα απλό kill.
vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 overpower : Πάντως ο ρίκι μου φαίνεται τρομερά πιο δύσκολος από drow ranger. Για να σκοτώσεις πρέπει πρώτα με w να καταφέρεις να πιάσεις τον target ήρωα (εντάξει αυτό είναι εύκολο), μετά με q να στοχεύσεις σωστά για σύννεφο πάνω στον ίδιο ήρωα και μετά με 3ο κουμπί να τον χτυπήσεις με diffusal blade (εντωμεταξύ για κάποιο λόγο νομίζω ότι το diffusal blade δεν πιάνει σε όλους τους αντιπάλους). Με άλλα λόγια πρέπει να παίξεις 'πιάνο' κανονικά στο πληκτρολόγιο για να κάνεις ένα απλό kill. λολ, που να παιξεις invoker δηλαδη. btw σε ειδα χθες που επεζες ρικι. πραγματικα σταματα το autoattack. στο 19 ειχες 8 creepkills -.-.
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 εγω ψηνομαι για team που να νιωθει!the_7oker στο steam
mpikoz Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Παίζουμε ρε παιδί μου 1-2 games χαλαρά να δούμε σε τι επίπεδο είναι ο καθένας και βλέπουμεΨηθείτε
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ωραια, εγω παιζω mid και ο skiabox carry . Οι υπολοιποι πειτε ρολους
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 carry εγω,ασε τον skiabox!:-P αν θελει,ας παρει σεμι!
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εγω τωρα αντε να δω τι θα παιξω. Καποτε επαιζα hard carry (am / medusa / spectre) και λοιπες αηδιες στο team (και πηγαιναμε αρκετα καλα), μετα πηγα #2 ρολο, δηλαδη κατι σαν SF / NS / storm / qop. Γενικα μαρεσει να farmaro και ας μην ειμαι το hard carry
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 εε παρε mid semi carry,π.χ. storm,qop ή γενικα mid,χωρις να πρεπει να κουβαλας
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 εε παρε mid semi carry,π.χ. storm,qop ή γενικα mid,χωρις να πρεπει να κουβαλαςΕ ναι. Η κανα support σε agressive 3lane (AA / wisp / lina)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα