vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 πολυ nuke με λιγο cd τα spells αλλα αρκετα squishy.. ναι..μα αμα εχει freefarm τι high lvl ειναι?τα περισσοτερα καλα carries αν εχουν 20 min free farm ριχνουν rosh κοντα στο 25 αν οχι 20.. λες διαφορα χωρις research. αφου το τρολλ δεν ειναι στο tournament pool yet. πως να το πικαρουν μου λες? οσο για skyrath σπαει κοκκαλα
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 οσο για skyrath σπαει κοκκαλα http://dotabuff.com/matches/203941171 Εβλεπα κοσμο να πεζει και να κανει κατι 0/15 και ελεγα τι failas hero...τοσα ηξερα, τοσα ελεγα Επισης http://dotabuff.com/matches/203868331 Να μαθαινετε και κανα build
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 πολυ nuke με λιγο cd τα spells αλλα αρκετα squishy.. ναι..μα αμα εχει freefarm τι high lvl ειναι?τα περισσοτερα καλα carries αν εχουν 20 min free farm ριχνουν rosh κοντα στο 25 αν οχι 20.. λες διαφορα χωρις research. αφου το τρολλ δεν ειναι στο tournament pool yet. πως να το πικαρουν μου λες? οσο για skyrath σπαει κοκκαλα οκ δεν ειναι.γενικα βλεπεις να προτιμαται σαν hero?οχι γιατι δεν μπορει να αντιμετωπισει αλλα hard carries με μεγαλη επιτυχια και σε σε teamfights αν τον κανουν focus δε μπορει να ξεφυγει καπως..τα αλλα carries μπορουν. οσο για skyrath σπαει κοκκαλα http://dotabuff.com/matches/203941171 Εβλεπα κοσμο να πεζει και να κανει κατι 0/15 και ελεγα τι failas hero...τοσα ηξερα, τοσα ελεγα Επισης http://dotabuff.com/matches/203868331 Να μαθαινετε και κανα build εχεις κατι με το ethereal?:-P
vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 οκ δεν ειναι.γενικα βλεπεις να προτιμαται σαν hero?οχι γιατι δεν μπορει να αντιμετωπισει αλλα hard carries με μεγαλη επιτυχια και σε σε teamfights αν τον κανουν focus δε μπορει να ξεφυγει καπως..τα αλλα carries μπορουν. ενα ντυμενο troll δε θέλει περισσότερα απο 5 δευτερα για να κατεβάσει 3 μαζι με το team. ανοιγει bkb και τελος. αν μου πεις τώρα αν τον κάνουν focus τοτε μιλαμε για σκουπίδια τρολλ. ποτε δε πας 1ος με το τρολλ
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 συμφωνω πως το carry δε θα παει πρωτο,αλλα αν εχουν magnus,void ή enigma που το bkb αχρηστευεται τι κανεις?καθεσαι και τις τρως..και αν δε πιασουν troll οι ultis,αλλα πιασουν disablers μετα παλι ο troll μενει ξεβρακωτος χωρις escape και πεθαινει..
vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 συμφωνω πως το carry δε θα παει πρωτο,αλλα αν εχουν magnus,void ή enigma που το bkb αχρηστευεται τι κανεις?καθεσαι και τις τρως..και αν δε πιασουν troll οι ultis,αλλα πιασουν disablers μετα παλι ο troll μενει ξεβρακωτος χωρις escape και πεθαινει.. σε αυτη την περίπτωση ποιάνεις τα Support και τα σπας. και σου είπα δε το πέρνεις παντα αλλα οταν το ζητάει η περίσταση. εγω όταν βλέπω tryhards σηκώνω τρολλ. εχω 2κ+ games και τον εχω σηκώσει 16 φορες. ειναι too easy και rightclick heroe που τον βαριεμαι να σου πω την αλήθεια. το bash+attackspeed ειναι OP.
mpikoz Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ε στα high level δεν ειναι ευκολο το gank Ενώ στο trench που είναι όλοι στο μπούτσο τους...
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 συμφωνω πως το carry δε θα παει πρωτο,αλλα αν εχουν magnus,void ή enigma που το bkb αχρηστευεται τι κανεις?καθεσαι και τις τρως..και αν δε πιασουν troll οι ultis,αλλα πιασουν disablers μετα παλι ο troll μενει ξεβρακωτος χωρις escape και πεθαινει.. σε αυτη την περίπτωση ποιάνεις τα Support και τα σπας. και σου είπα δε το πέρνεις παντα αλλα οταν το ζητάει η περίσταση. εγω όταν βλέπω tryhards σηκώνω τρολλ. εχω 2κ+ games και τον εχω σηκώσει 16 φορες. ειναι too easy και rightclick heroe που τον βαριεμαι να σου πω την αλήθεια. το bash+attackspeed ειναι OP.αυτο σου λεω.πως απεναντι στους most picked δεν πικαρεται γιατι δε βοηθαει..ΟΡ δε λες τιποτα Ε στα high level δεν ειναι ευκολο το gank Ενώ στο trench που είναι όλοι στο μπούτσο τους...trench?
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ενα ντυμενο troll δε θέλει περισσότερα απο 5 δευτερα για να κατεβάσει 3 μαζι με το team. ανοιγει bkb και τελος. αν μου πεις τώρα αν τον κάνουν focus τοτε μιλαμε για σκουπίδια τρολλ. ποτε δε πας 1ος με το τρολλ Καλα το γαμησες. 1st item against troll ghost scepter / force staff. GG wp Ειπαμε, melee autoattack δεν πας πουθενα. Και 60 sec bkb να χεις, χωρις gap closer εισαι σε κακη φαση Καλα το γαμησες. 1st item against troll ghost scepter / force staff. GG wp To ethereal το κανω γιατι ειναι το item που δινει το περισσοτερο dmg στα illusions (μετα απο diffusal ofc) Ενώ στο trench που είναι όλοι στο μπούτσο τους...O αντιπαλος μου επειδη εινα ικολοnoobo θα χασει το lane για πλακα και θα αρχισει το roam. Το team δεν εχει wards, θα κανει 0/8 απτα ganks και μετα θα κραζει εμενα που δεν φευγω απτο lane..
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ενα ντυμενο troll δε θέλει περισσότερα απο 5 δευτερα για να κατεβάσει 3 μαζι με το team. ανοιγει bkb και τελος. αν μου πεις τώρα αν τον κάνουν focus τοτε μιλαμε για σκουπίδια τρολλ. ποτε δε πας 1ος με το τρολλ Καλα το γαμησες. 1st item against troll ghost scepter / force staff. GG wp Ειπαμε, melee autoattack δεν πας πουθενα. Και 60 sec bkb να χεις, χωρις gap closer εισαι σε κακη φαση Καλα το γαμησες. 1st item against troll ghost scepter / force staff. GG wpTo ethereal το κανω γιατι ειναι το item που δινει το περισσοτερο dmg στα illusions (μετα απο diffusal ofc)Ενώ στο trench που είναι όλοι στο μπούτσο τους...O αντιπαλος μου επειδη εινα ικολοnoobo θα χασει το lane για πλακα και θα αρχισει το roam. Το team δεν εχει wards, θα κανει 0/8 απτα ganks και μετα θα κραζει εμενα που δεν φευγω απτο lane..dmg στα illu εννοεις στα δικα σου(manta,lancer κλπ) ή αντιπαλα?και ηιατι αυτο και οχι το radi πχ?
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 dmg στα illu εννοεις στα δικα σου(manta,lancer κλπ) ή αντιπαλα?και ηιατι αυτο και οχι το radi πχ?Στα δικα σου. Εκανα και radi, απλα late game το radi δεν πολυμετραει, οποτε το πουλας και βγαζεις....3ο ethereal
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 dmg στα illu εννοεις στα δικα σου(manta,lancer κλπ) ή αντιπαλα?και ηιατι αυτο και οχι το radi πχ?Στα δικα σου. Εκανα και radi, απλα late game το radi δεν πολυμετραει, οποτε το πουλας και βγαζεις....3ο ethereal το εικονιδιο του σ'αρεσει,ασε τα ψεματα!:-Ρ το butter δηλαδη γιατι δινει λιγοτερο dmg?30+30 δεν δινει?
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 το εικονιδιο του σ'αρεσει,ασε τα ψεματα!:-Ρ το butter δηλαδη γιατι δινει λιγοτερο dmg?30+30 δεν δινει?στα illus δινει 30
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 το εικονιδιο του σ'αρεσει,ασε τα ψεματα!:-Ρ το butter δηλαδη γιατι δινει λιγοτερο dmg?30+30 δεν δινει?στα illus δινει 30δινει 30 agi ή 30 dmg?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα