Junior22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ποτε τον πικαρεις? vs melee carry κυρίως.αα νομιζα εννοουσες κανα τρελο special occasion.οκ ναι vs melee carry δυσκολα πεφτει.. Ρε σεις έχει πιο πολύ πλάκα εδώ από δίπλα που διπλα?
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εδώ και αρκετό καιρό. εχω 16 wins 1 lose Με τρολλ. αμα ξέρεις πότε να τον πικάρεις μαμάει ποτε τον πικαρεις? Ποτε
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και εγω troll δεν πικαδω γιατι ειναι ψιλοuseless σε λιγο σοβαρο game..ουτε escape mecha ουτε survivabilty..γενικα μονο dps ξερο ειναι και γι'αυτο δεν τον πολυπικαρουν πλεον
vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και εγω troll δεν πικαδω γιατι ειναι ψιλοuseless σε λιγο σοβαρο game..ουτε escape mecha ουτε survivabilty..γενικα μονο dps ξερο ειναι και γι'αυτο δεν τον πολυπικαρουν πλεον εχει σοβαρα games το low level?
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και εγω troll δεν πικαδω γιατι ειναι ψιλοuseless σε λιγο σοβαρο game..ουτε escape mecha ουτε survivabilty..γενικα μονο dps ξερο ειναι και γι'αυτο δεν τον πολυπικαρουν πλεον εχει σοβαρα games το low level?high lvl παιζω..εσυ που παιζεις very high,βλεπεις πολυ troll?εγω δε θεωρω πως σε ενα σοβαρο game μπορει να ειναι πολυ αποδοτικος,για αυτο αλλωστε δεν γινεται pick και απο τους pro..
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ρε παιδες, 1η φορα pickaro skywrath. Ποσο OP ειναι αυτο το πραμα?
vaggos88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 high lvl παιζω..εσυ που παιζεις very high,βλεπεις πολυ troll?εγω δε θεωρω πως σε ενα σοβαρο game μπορει να ειναι πολυ αποδοτικος,για αυτο αλλωστε δεν γινεται pick και απο τους pro.. τον βλέπω μόνο σε trilanes που βγένει σχεδον fullbuild στο 20 + aegis οταν λες pro αναφερεσαι στα tournaments?
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ρε παιδες, 1η φορα pickaro skywrath. Ποσο OP ειναι αυτο το πραμα? πολυ nuke με λιγο cd τα spells αλλα αρκετα squishy.. high lvl παιζω..εσυ που παιζεις very high,βλεπεις πολυ troll?εγω δε θεωρω πως σε ενα σοβαρο game μπορει να ειναι πολυ αποδοτικος,για αυτο αλλωστε δεν γινεται pick και απο τους pro.. τον βλέπω μόνο σε trilanes που βγένει σχεδον fullbuild στο 20 + aegisοταν λες pro αναφερεσαι στα tournaments? ναι..μα αμα εχει freefarm τι high lvl ειναι?τα περισσοτερα καλα carries αν εχουν 20 min free farm ριχνουν rosh κοντα στο 25 αν οχι 20..
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ναι..μα αμα εχει freefarm τι high lvl ειναι?τα περισσοτερα καλα carries αν εχουν 20 min free farm ριχνουν rosh κοντα στο 25 αν οχι 20..Σε ολα τα high level το carry εχει free farm ως επι το πλειστον, εκτος αν πεχτει κανα trilane vs trilane. Γενικα το troll πασχει απο το συνδρομο του melee autoattack carry, και μαλιστα ειναι ο χειροτερος, μιας και δεν εχει CC / gap closer, και το μονο καλο του ειναι οτι συγκρινομενος με αλλα carry ειναι αρκετα δυνατος στο lane early game. Late game , οσο και να εχεις ντυθει, θα φας το απειρο kite, εκτος αν πεξεις ranged. Αν ειναι να πεξεις ranged ομως παρε καλυτερα Traxex...
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ναι..μα αμα εχει freefarm τι high lvl ειναι?τα περισσοτερα καλα carries αν εχουν 20 min free farm ριχνουν rosh κοντα στο 25 αν οχι 20..Σε ολα τα high level το carry εχει free farm ως επι το πλειστον, εκτος αν πεχτει κανα trilane vs trilane. Γενικα το troll πασχει απο το συνδρομο του melee autoattack carry, και μαλιστα ειναι ο χειροτερος, μιας και δεν εχει CC / gap closer, και το μονο καλο του ειναι οτι συγκρινομενος με αλλα carry ειναι αρκετα δυνατος στο lane early game. Late game , οσο και να εχεις ντυθει, θα φας το απειρο kite, εκτος αν πεξεις ranged. Αν ειναι να πεξεις ranged ομως παρε καλυτερα Traxex... εε αυτο λεω και εγω!πως σε σχεση με αλλα carry υπολειπεται late game,οχι σε dps αλλα στα υπολοιπα..το freefarm το σταματας ομως σε καποιο σημειο..δεν αφηνεις 20 λεπτα τον αλλον να ανεβαινει χωρις να κανεις κατι.ειτε με gank,ειτε trilane εξαρχης..
Ren Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 εε αυτο λεω και εγω!πως σε σχεση με αλλα carry υπολειπεται late game,οχι σε dps αλλα στα υπολοιπα..το freefarm το σταματας ομως σε καποιο σημειο..δεν αφηνεις 20 λεπτα τον αλλον να ανεβαινει χωρις να κανεις κατι.ειτε με gank,ειτε trilane εξαρχης..Ε στα high level δεν ειναι ευκολο το gank, καθως πεζει πολυ protect και wards, και ειδικα τα support που ειναι underleveled / farmed δεν ειναι και τοσο ευκολο να κινουνται γυρω γυρω στο map,γιατι αν γινει η στραβη και δεν σου κατσει το gank, η ακομα χειροτερα φας countergank, βυθιζεσαι πολυ πισω. Ασε που δεν νομιζω κανεις να ασχοληθει να κανει gank troll warlord εφοσον εχει στο team του κανα syllabear / am / luna / void να farmari
Junior22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 εε αυτο λεω και εγω!πως σε σχεση με αλλα carry υπολειπεται late game,οχι σε dps αλλα στα υπολοιπα..το freefarm το σταματας ομως σε καποιο σημειο..δεν αφηνεις 20 λεπτα τον αλλον να ανεβαινει χωρις να κανεις κατι.ειτε με gank,ειτε trilane εξαρχης..Ε στα high level δεν ειναι ευκολο το gank, καθως πεζει πολυ protect και wards, και ειδικα τα support που ειναι underleveled / farmed δεν ειναι και τοσο ευκολο να κινουνται γυρω γυρω στο map,γιατι αν γινει η στραβη και δεν σου κατσει το gank, η ακομα χειροτερα φας countergank, βυθιζεσαι πολυ πισω. Ασε που δεν νομιζω κανεις να ασχοληθει να κανει gank troll warlord εφοσον εχει στο team του κανα syllabear / am / luna / void να farmari ναι αλλα για αυτο υπαρχουν και τα smokes..sentries μεσα στο jungle δεν υπαρχουν,ασε που το farm δε θα γινεται κατω απο tw μονο..ευκαριες να μειωσεις το farm υπαρχουν.ασε που αν εχεις καλο combo πχ Io-ck ή tiny κανεις τη δουλεια σου και φευγεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα