Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτη η καραμελα οτι πιο πολλοι παιζουν LoL λογω f2p να σταματησει.Εγινε και το hon f2p τωρα.Δν βλεπω καμια διαφορα.

Το παιχνιδι ακομα και απο την αρχη να ηταν τζαμπα παλι θα εχανε απο το λολ και βαζω το χερι μου στη φωτια γι αυτο.

Επισης οσοι λενε οτι το λολ ειναι zero skill μαλλον δεν εχουν παιξει ποτε το παιχνιδι σε υψηλο επιπεδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@hashashin

Ο πυρήνας αυτών των παιχνιδιών είναι ίδιος. Τι είναι, cc, pew pew lasers, teamplay. Θεωρείται πιο εύκολο(LoL) επειδή συγχωρεί τα λάθη(deaths) και δεν έχει deny. Από εκεί ξεκίνησε δηλαδή. Αλλά απλά είναι μια καραμέλα όπως λες κι εσύ για να γίνεται κουβέντα και να προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλο ότι το game που παίζει είναι καλύτερο. Σε competitive προφανώς ο καμένος θα βρει τον τρόπο του να ξεχωρίσει(να ιδρώσει). To zero skill δηλαδή είναι λίγο αστεία ατάκα.

Για λεπτομέρειες τώρα δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο μέρος να μετρήσουμε πόσα "κιλά" skill θέλει το ένα και πόσα το άλλο. Αυτές οι κουβέντες είναι να τις κάνεις με φίλους που παίζει ο καθένας κάτι διαφορετικό να πειράζεστε.

Στο τουρνουά τώρα. Οι Ehome κόβουν κώλους, είδα το παιχνίδι με τους mineski και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται. Διαλέγουν fiend κόντρα σε ασιάτες και μάλιστα τους Ehome -το διάλεξαν τελευταίο δήθεν ότι έκαναν μεγάλη τσαχπινιά- και πάνε και το βάζουν στο mid lane να κάνει το solo του σα να μην τρέχει τίποτα. Το έκαναν καγκουρό το fiend τα support/gankers. Που είναι το trilane οεο; Ή έστω η βοήθεια στο mid... Μεγάλη λατρεία ο weapon X με storm ακόμα και στο dota 2 :P.

Είναι λίγο καθυστερημένα τα comments αλλά το internet είναι δυσκοίλιο και κατεβάζω τα παιχνίδια και τα βλέπω με την ησυχία μου. Το επόμενο που θα δω θα είναι μάλλον το nirvana.int vs iG, διάβασα ότι πέρασαν στο τσακ οι iG. Μέχρι πριν το τουρνουά και αν εξαιρέσουμε ένα δύο στραβά θεωρούνταν οι πιο φορμαρισμένοι. Επίσης χάρηκα με τους Na'Vi, οι ουκρανορώσικες ομάδες πάντα είχαν τσαγανό. Αύριο παίζουν με τους iG :ph34r:. Ο τελικός κατά ΕΗ vs iG τον βλέπω να πηγαίνει, αλλά μακάρι να γίνει καμιά έκπληξη να έχουμε να λέμε.

Πήγαν και διαλύθηκαν οι lgd μερικές μέρες πριν το τουρνουά και έχασαν την πρόσκληση, θα γινόταν της κακομοίρας με lgd,ehome,ig στο ίδιο δωμάτιο.

Καλα θα κανουν να γινει f2p αλλιως αποτυχια το βλεπω.

Παντως εμενα μου φανηκε μια απο τα ιδια.Τωρα δεν ξερω.

Επισης αυτα τα 2 γkρι κουτακια αναμεσα απο τα stats και το πορτρετο μου φανηκαν πολυ ασχημα.

καλα αυτο βεβαια ειναι λεπτομερειες αλλα μου εκανε εντυπωση.Καλυτερα θα ηταν να τα αφαιρουσαν.

Δεν πιστευω να χτυπησει το LoL.

Καλύτερα να μην γίνει f2p γιατί θα αποκτήσει το ίδιο community με το LoL. Προσωπικά το να δώσω μια φορά 30$ θα το προτιμούσα.

Ακριβως.Εαν το κανουν ενα Dota clone το παιχνιδι χασανε.Πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα διοτι πολυ απλα το LoL ειναι πιο διασκεδαστικο.

Και το lol στο dota βασίστηκε το ξέχασες? Ότι θα έχει αλλαγές από το dota1 πάντως είναι σίγουρο.

το ότι το LoL είναι πιο "ολοκληρωμένο" (τεχνικά) παιχνίδι όμως σε σχέση με την dota 1 δεν πρόκειται να αλλάξει...

Συγκρινεις ένα mode του warcraft 3 που βγήκε το 2003 και ένα standalone game του 2009. Dεν νομιζω το LoL να εχει ποτέ την επιτυχία που είχε το dota1.

πράγματι, όταν βγει η 2η θα μπορούμε πάλι να συγκρίνουμε... :rolleyes:

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισεις. Ο καθένας θα παίζει ότι του αρέσει. Και τα 2 νομίζω θα έχουν αρκετό κόσμο.

Καλύτερα να μην γίνει f2p γιατί θα αποκτήσει το ίδιο community με το LoL. Προσωπικά το να δώσω μια φορά 30$ θα το προτιμούσα.

Και το lol στο dota βασίστηκε το ξέχασες? Ότι θα έχει αλλαγές από το dota1 πάντως είναι σίγουρο.

Συγκρινεις ένα mode του warcraft 3 που βγήκε το 2003 και ένα standalone game του 2009. Dεν νομιζω το LoL να εχει ποτέ την επιτυχία που είχε το dota1.

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισεις. Ο καθένας θα παίζει ότι του αρέσει. Και τα 2 νομίζω θα έχουν αρκετό κόσμο.

Για 15 εκατομμύρια χρήστες νομίζω ότι έχει αρκετή επιτυχία . Το community του θεωρείται καλύτερο του HON. Αυτά.

Για να μιλήσω για το Dota 2 τώρα.

Αν έχει τα σχεδιαστικά λάθη του HoN , αυτά που είχε και το Dota 1 θα το παίζουν μόνο οι Hardcore φανς και τέλος. Αυτά είναι.

Απίστευτα δύσκολο shop και itemization για τον νέο παίχτη. Πχ. Θες να αυξήσεις τα Hit points σου. Τι αγοράζεις? Που το βρίσκεις.

Κρυφά μαγαζιά και αντικείμενα που δεν είναι μαζεμένα.

Extreme punishment.

Γιατί όσο υπάρχει ένα πιο φιλικό παιχνίδι που δεν σου βγάζει την παναγία τα πρώτα 20 παιχνίδια, δεν πρόκειται ο νέος παίχτης να ασχοληθεί. Καλή και η competitive scene αλλά τα λεφτά τα δίνει ο απλός κοσμάκης.

Για 15 εκατομμύρια χρήστες νομίζω ότι έχει αρκετή επιτυχία . Το community του θεωρείται καλύτερο του HON. Αυτά.

Για να μιλήσω για το Dota 2 τώρα.

Αν έχει τα σχεδιαστικά λάθη του HoN , αυτά που είχε και το Dota 1 θα το παίζουν μόνο οι Hardcore φανς και τέλος. Αυτά είναι.

Απίστευτα δύσκολο shop και itemization για τον νέο παίχτη. Πχ. Θες να αυξήσεις τα Hit points σου. Τι αγοράζεις? Που το βρίσκεις.

Κρυφά μαγαζιά και αντικείμενα που δεν είναι μαζεμένα.

Extreme punishment.

Γιατί όσο υπάρχει ένα πιο φιλικό παιχνίδι που δεν σου βγάζει την παναγία τα πρώτα 20 παιχνίδια, δεν πρόκειται ο νέος παίχτης να ασχοληθεί. Καλή και η competitive scene αλλά τα λεφτά τα δίνει ο απλός κοσμάκης.

το 99% απο οσα λες εχουν αλλαξει στο hon.

επισης, το οτι τωρα εγινε f2p δεν λεει κατι, ο κοσμος εχει καποιες συνηθειες, δεν θελουν τις αλλαγες. Φυσικα οταν δεν αλλαξει κατι παραπονιουνται.

γιατι δεν ειναι balanced to LoL; εγω θυμαμαι 3 χρονια που επαιζα dota οτι ειχε ενα σωρο χαρακτηρες που δεν τους επερνε κανεις ποτε. επισης γιατι η dota2 ειναι ανωτερη του lol απο την στιγμη που η dota2 ειναι ιδια η dota και ειναι ενα παιχνιδι 6 χρονων;

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που δεν τους έπαιρνε ποτέ κανείς?

Θα μας πεις κι εμάς να μάθουμε?

Επίσης το DotA 2 δεν ξέρεις πως θα είναι ακόμα.

γιατι δεν ειναι balanced to LoL; εγω θυμαμαι 3 χρονια που επαιζα dota οτι ειχε ενα σωρο χαρακτηρες που δεν τους επερνε κανεις ποτε.

Εξαρτάται πάντα το mode και το ποιος παίζει. Οι χαρακτήρες που δεν έπαιρνε ποτέ κανείς ήταν σε competitive συνήθως, που η έκδοση του χάρτη άλλους χαλούσε και άλλους έφτιαχνε, συν ότι έλειπαν κάποιοι ήρωες από το captain's mode επειδή ο icefrog δεν ήταν σίγουρος για το balance. Με την βελτίωση του map κάποια πράγματα κάνουν κύκλο. Πχ το spectre έχει ξαναμπεί σε competitive παιχνίδια. Οι τακτικές αλλάζουν γίνεται balance και δοκιμάζονται νέα σχήματα. Τώρα στο τουρνουά κάνα δυο ομάδες έχουν πάρει μέχρι και balanar που αν το έλεγες πριν κάνα δυο χρόνια θα γέλαγε ο κόσμος. Επίσης οι Ehome που είχαν trademark lion δεν τον έχουν πάρει ούτε μία φορά. Κατά τα άλλα όταν παίζεις χύμα όλους τους διαλέγουν. Εγώ στα ar και στα ap που παίζω τους βλέπω σχεδόν όλους. Πάντα υπάρχουν μόδες βέβαια. Στα ap λίγο πριν το καλοκαίρι πάντα έβλεπα ένα huskar επειδή πήρε ένα καλό buff το ulti. Τα arem ή apem που έχω να τα ακουμπήσω χρόνια είχαν συνήθως εμμονές με τους ήρωες. Επειδή συγχωρεί λάθη και βγάζεις ένα τσουβάλι λεφτά -παίζεις σολο- η ομαδικότητα πάει περίπατο, οπότε έβλεπες συνεχώς κάτι broodmother, balanar. Easy mode όμως παίζουν οι νέοι.

επισης γιατι η dota2 ειναι ανωτερη του lol απο την στιγμη που η dota2 ειναι ιδια η dota και ειναι ενα παιχνιδι 6 χρονων;

Όσο για το αν είναι παλιό, με τόσα χρόνια tweaks γιατί συζητάμε για το gameplay; Είναι δυνατόν να είναι πίσω σε gameplay; Και η κουτσή Μαρία έχει δώσει feedback και έχει κάνει ένα guide ή hero suggestion. Έχει το ρυθμό του έχει τις τακτικές του. Να μην σου αρέσει επειδή βαρέθηκες την μούρη του εντάξει, ή επειδή σε κούρασαν τα pubs ή το learning curve (που είναι μου κάνουν την μούρη κιμά 500 φορές μέχρι να μάθω) ή το pacing. Αλλά δε νομίζω ότι έχει σημειωθεί καμιά θεαματική (δομικά στοιχεία) αλλαγή στη νέα γενιά αυτών των παιχνιδιών. Μπήκε κάποια λειτουργία τύπου deny; Άλλαξε η λογική του map control και του farm; Εγώ προσωπικά ζηλεύω λιγάκι τα χόρτα στο LoL.

Επίσης το DotA 2 δεν ξέρεις πως θα είναι ακόμα.

Αν δεν είναι 1:1 μεταφορά δεν πρόκειται να κουνηθώ. Ας μεταφέρουν όλη τη dota όπως είναι τώρα (layout, fog of war, jukes, item cost, orbwalk, collision και όλα τα όμορφα) να δω λιγάκι και το feel της μηχανής και αν όλα είναι οκ τότε συζητάμε για updates. Δεν χρειάζομαι νέο παιχνίδι, απλά το σκέφτομαι λόγω μόστρας και resources της valve. Μια σκέψη που την έκανα και όταν βγήκε το HoN αλλά τελικά δεν έκανα το βήμα. Είμαι ικανοποιημένος και με το gameplay-δυσκολία και με την απλότητα των γραφικών και έχω μια τρομερή οικειότητα πλέον με το παιχνίδι -που λέει και ο Toufas- που δεν πρόκειται να την παρατήσω εύκολα. Και ενώ παίζω από αρχές 2004 ακόμα μαθαίνω, και ακόμα δεν ξέρω όλα τα mechanics. Τα πιάνω αργά μάλλον ;p.

Που και που παίζω κάνα LoL. Απλά δεν ασχολούμαι παραπάνω. Πάντως το wow το έχω κόψει χρόνια. Αλλού είμαστε προοδευτικοί και αλλού γέροι!

Καλά κι εγώ 1:1 το θέλω αλλά δεν γίνεται και να θέλουν.

Δεν μπορεί να έχει τους παίκτες ακριβώς ίδιους π.χ

Αλλά τα άλλα είναι ίδια, Fog of war,Items,Skills κλπ

Βέβαια τώρα λένε ότι το DotA 2 θα έχει και achievements πράγμα που είναι καλό, αλλά θέλει και κάτι άλλο για να τραβήξει κόσμο όπως Ladder.

Αν δεν είναι 1:1 μεταφορά δεν πρόκειται να κουνηθώ. Ας μεταφέρουν όλη τη dota όπως είναι τώρα (layout, fog of war, jukes, item cost, orbwalk, collision και όλα τα όμορφα) να δω λιγάκι και το feel της μηχανής και αν όλα είναι οκ τότε συζητάμε για updates. Δεν χρειάζομαι νέο παιχνίδι, απλά το σκέφτομαι λόγω μόστρας και resources της valve. Μια σκέψη που την έκανα και όταν βγήκε το HoN αλλά τελικά δεν έκανα το βήμα. Είμαι ικανοποιημένος και με το gameplay-δυσκολία και με την απλότητα των γραφικών και έχω μια τρομερή οικειότητα πλέον με το παιχνίδι -που λέει και ο Toufas- που δεν πρόκειται να την παρατήσω εύκολα. Και ενώ παίζω από αρχές 2004 ακόμα μαθαίνω, και ακόμα δεν ξέρω όλα τα mechanics. Τα πιάνω αργά μάλλον ;p.

Που και που παίζω κάνα LoL. Απλά δεν ασχολούμαι παραπάνω. Πάντως το wow το έχω κόψει χρόνια. Αλλού είμαστε προοδευτικοί και αλλού γέροι!

+1 σε αυτα,επισης δοκιμασα προχθες hon μπηκα και ημουν σα χαμενος,σιγουρα θελει και αυτο το χρονο(τον οποιο θα δωσω) για να μπορω να συγκρινω αλλα σαν πρωτη εντυπωση μου φανικα πολυ περιπλοκο σε σχεση με τη DOTA

Πάντως αν παίξεις 1 βδομάδα LoL η dota θα σου φαίνεται προϊστορία δεν θα μπορείς να παίξεις dota μετά.

Απο ότι φαίνεται το lol είναι πολύ εύκολο και απευθύνετε σε casual gamers και σε πρώην παίχτες του wow για αυτό έχει 15m accounts και δεν είναι balanced, δεν εχει creep block, δεν έχει deny, έχει reconnect, και άκουσον άκουσον έχει κάτω από το item που επιλέγεις έτοιμο τι χρειάζεσαι χωρίς να πρέπει να ξέρεις απέξω την συνταγή, τώρα γιατι στα τουρνουά του season 1 πριν 1 μήνα και τώρα στην gamescom μοιράζουν τόσα λευτά και γιατί τώρα έχει live stream τους αγώνες με 110.000 viewers να βλέπουν live; γιατί ειναι για την μάζα το game και ο κόσμος του είναι χάλια ούτε μια μάνα δεν βρίζει ένω στην dota πέρναγες τόσο ευχάριστα την ώρα σου με τις βρισιές και τα rage quit χωρίς να τον νοιάζει τον άλλον. Άσε που αν ήταν καλό το game δεν θα ήτανε τσάμπα, όσο ποιο ακριβό το game τόσο ποιο καλός ο κόσμος, για αυτό σε όποιο net και να μπείς βλέπεις dota παίζουν πάντα τα σοβαρά παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...