Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγουρος?αφου στη dota 2 δειχνει κοντα στα 2.350.000!οχι στα news,αλλα διπλα!ξερω εχω δει,απλα αλλη φαση 1vs1 στο TI3!θα το χαιρεται και αλλιως που θα ειναι for fun only και ισως κανει τιποτα big plays!ασε που θα ειναι απεναντι σε pros και οχι σε pubs.

3.320.031 unique players this month λεει B)

οχι αυτο βρε!κατω απο αυτο ή πανω απο αυτο!
Δημοσ.

<p>κάτι άλλο θα βλέπεις. τεσπα σου έστειλα λινκ που κάνει count</p>

οταν μπω dota θα σου πω ποιο εννοω.

σιγουρος?αφου στη dota 2 δειχνει κοντα στα 2.350.000!οχι στα news,αλλα διπλα!ξερω εχω δει,απλα αλλη φαση 1vs1 στο TI3!θα το χαιρεται και αλλιως που θα ειναι for fun only και ισως κανει τιποτα big plays!ασε που θα ειναι απεναντι σε pros και οχι σε pubs.

3.320.031 unique players this month λεει B)

btw και στα pubs queue με pros κανει αλλα τεσπα.

ο dendi και γενικοτερα οι navi εχουν χασει την απόδοση τους.

ελπίζω μόνο να ξανα βρούν τη φόρμα τους για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρων το TI3.

αλλιώς βλέπω [A]lliance να το πέρνουν αήττητη.

τοσο ανεβασμενοι ειναι οι alliance?ναι οι navi οντως πεσανε τον τελευταιο καιρο.αλλα εχουν 2 μηνες και κατι μεχρι το ΤΙ3 οποτε εχουν χρονο να ανεβουν παλι!
Δημοσ.

Θα σε αναφέρω σε φιλοζωική  :P 

Skiabox ο τρόπος που παίζεις δεν είναι σωστός, νικάς επειδή τυχαίνεις με χειρότερους από εσένα. Μερικοί σου είπαν μερικά πράγματα για να αρχίσεις να παίζεις πιο σωστά και εσύ τους έγραψες και συνέχισες να λες τα δικά σου και να επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα (που δεν ξέρεις) κάνε μας όλους block και κάτσε μίλα μόνος σου στο thread 

Πάρε και μια φυσαρμόνικα να παίζεις δίπλα στην φωτιά

Ignore και εσύ μιας και πιο πολύ μπαίνεις στο thread για να την πεις σε κάποιον φαίνεται παρά οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

<p>Ρε μην τους κάνεις όλους ιγκνορ, μετά θα μιλάς μόνος :P</p>

<p>Έμαθα μπήκε troll warlord ε;; Λέει τίποτα η κανείς δεν τον Pickarei?</p>

στο cm?

Δημοσ.

Αν και loda fanboy εδω και 10 χρονια, do not underestimate the Chinese.

Για τους Navi τα ιδια λεγανε και περσυ στο playdota forum. Ειναι ντεφορμε μπλα μπλα μπλα. Βεβαιως φετος δεν ειναι το ιδιο team με περσυ, but in puppey we trust

ps1. Light of heaven ο πιο υποτιμημενος παιχτης ever?

Δημοσ.

Σε ένα match με έναν κινέζο που είχε πάρει τον riki , είδα ότι πήρε νωρίς το Orb of Venom.

Θα το δοκιμάσω στο επόμενο παιχνίδι.

275 coins only.

Δημοσ.

Σε ένα match με έναν κινέζο που είχε πάρει τον riki , είδα ότι πήρε νωρίς το Orb of Venom.

Θα το δοκιμάσω στο επόμενο παιχνίδι.

275 coins only.

Dont. Τζαμπα slot και λεφτα ειναι. Τι να το κανεις το 12% slow με core item diffusal.
Δημοσ.

Ρε μην τους κάνεις όλους ιγκνορ, μετά θα μιλάς μόνος :P

Έμαθα μπήκε troll warlord ε;; Λέει τίποτα η κανείς δεν τον Pickarei?

Εδώ και αρκετό καιρό.

εχω 16 wins 1 lose Με τρολλ.

αμα ξέρεις πότε να τον πικάρεις μαμάει

Δημοσ.

Αν και loda fanboy εδω και 10 χρονια, do not underestimate the Chinese.

Για τους Navi τα ιδια λεγανε και περσυ στο playdota forum. Ειναι ντεφορμε μπλα μπλα μπλα. Βεβαιως φετος δεν ειναι το ιδιο team με περσυ, but in puppey we trust

ps1. Light of heaven ο πιο υποτιμημενος παιχτης ever?

Alliance Fanboy εγω, οσο για navi φέτος εχουν και άλλο ρόστερ. οχι οτι ο kuroky και ο funik ειναι άσχετοι. ειναι πολύ δυνατο team. αλλα ο xboct λουζει συχνα. ο dendi failari ολο και πιο πολυ το mid.

Όσο για τον LoH πραγματικά κρίμα. φοβερός παίχτης αλλα με τους empire ΔΕΝ.

ps In loda we trust (οποιος παρακολούθησε έστω και λίγο τα games στο G-1 league ξερει τι εννοώ.

Link.png Site:

skiabox σου συνιστώ να μη το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Ωραία. Οπότε κάτσε να σε κάνω κανένα χρόνο ignore έτσι λίγο και εγώ.
See ya.

Ήρθε η ώρα να γίνεις ignore και εσύ thresh μιας και έχεις κάνει αυτοσκοπό της ζωής σου να ασχολείσαι με κάποιους στο forum.bye bye

Ignore και εσύ μιας και πιο πολύ μπαίνεις στο thread για να την πεις σε κάποιον φαίνεται παρά οτιδήποτε άλλο.

:wub:

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία. Οπότε κάτσε να σε κάνω κανένα χρόνο ignore έτσι λίγο και εγώ.

See ya.

Ήρθε η ώρα να γίνεις ignore και εσύ thresh μιας και έχεις κάνει αυτοσκοπό της ζωής σου να ασχολείσαι με κάποιους στο forum.bye bye

:wub:

χαχαχαχαχα :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...