Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και η πολύ πλάκα είναι κουραστική.Δεν πιστεύω να χλεύασα κάποιον στοχευμένα εδώ μέσα. Οπότε στην επόμενη υποψία χλευασμού απλά κάνω ignore και συνεχίζω.

Δημοσ.

Πάντως και η πολύ πλάκα είναι κουραστική.Δεν πιστεύω να χλεύασα κάποιον στοχευμένα εδώ μέσα. Οπότε στην επόμενη υποψία χλευασμού απλά κάνω ignore και συνεχίζω.

οντως εχεις δικαιο αλλα πραγματικα αυτα που λες ωρες ωρες ρε παιδακι μου προκαλουν μια διαθεση για ειρωνεια!οταν δηλαδη λες το diffusal αχρηστο item,ε πως μετα να μην ειρωνευτεις λιγο?

Δημοσ.

Ρε συ skia. μη το πάρεις στραβά αλλά. μετά από τετρακόσια φεύγα παιχνίδια θα'πρεπε να'χεις καταλάβει πως η Dota απαιτεί στρατηγική και σκέψη, σε αντίθεση με παιχνίδια στυλ CS που απαιτούν καθαρά skills. Υπάρχουν πάνω από 200 items, με το καθένα να'ναι χρήσιμο σε διαφορετική περίσταση, και γύρω στους 100 χαρακτήρες αυτή τη στιγμή, με τον καθένα με τα ξεχωριστά του skills και τον ιδιαίτερο ρόλο που θα παίξει μες την ομάδα. Δε γίνεται να μάθεις το παιχνίδι παίζοντας δυο τρεις χαρακτήρες μονάχα και πέρνοντας ότι να'ναι αντικείμενα.

Για παράδειγμα, δε γίνεται να βγάζεις Blade Mail στη Drow και να μη περιμένεις να καταλήξεις 0-11. Και φυσικά δε φταίει το Blade Mail γιατί δεν είναι καλό αντικείμενο. Απλά δε ταιριάζει στο χαρακτήρα αυτό.

Γενικά, επειδή σε βλέπω που γράφεις συνέχεια στο τοπικ, πιστεύω πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θέλεις. Άμα θες να μάθεις το παιχνίδι θα κάτσεις και θα ακούσεις αυτούς που ξέρουν και που κάθονται και σου απαντάνε και όταν με το καλό αποκτήσεις εμπειρία θα το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο. Άμα δε σε ενδιαφέρει να μάθεις όμως και το έχεις στο PC σου απλά για να σκοτώνεις το χρόνο σου, τότε δεν έχεις λόγο να γράφεις στο τόπικ γιατί ούτε συνεισφέρεις στη κουβέντα, ούτε και μαθαίνεις τίποτα.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Και φυσικά δε φταίει το Blade Mail γιατί δεν είναι καλό αντικείμενο

Συμφωνω σε ολα εκτος απο αυτο^ Το blademail ΕΙΝΑΙ κακο αντικειμενο
Δημοσ.

Ωραία. Οπότε κάτσε να σε κάνω κανένα χρόνο ignore έτσι λίγο και εγώ.<br>See ya.

μετα απο τοσες φορες που σου εδωσα συμβουλες για τραξ,τι ιτεμς κλπ κλπ κανεις ignore..σαν 5 χρονων παιδι..με τετοια λογικη dota δε θα μαθεις γιατι δεν ακους και ριχνεις το φταιξιμο σε αλλους!ανοιξε τα αυτια σου αλλιως..see ya

Δημοσ.

papous_soulis : Και ποιος καθορίζει ότι έχει δικαίωμα να γράφει στο forum μόνο όποιος έχει master και διδακτορικό μαζί στο dota 2.

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

Θα μου πεις αν δεν είχε γίνει μύλος το μυαλό του Έλληνα δε θα χρεοκοπούσε κιόλας.

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο αυτο^ Το blademail ΕΙΝΑΙ κακο αντικειμενο

Ούτε καν. Έχω δει να κάνει θαύματα απένατι σε late-game Anti-Mage.

papous_soulis : Και ποιος καθορίζει ότι έχει δικαίωμα να γράφει στο forum μόνο όποιος έχει master και διδακτορικό μαζί στο dota 2.

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

Θα μου πεις αν δεν είχε γίνει μύλος το μυαλό του Έλληνα δε θα χρεοκοπούσε κιόλας.

Δεν είπα πως δεν έχεις δικαίωμα, είπα ότι δεν έχεις λόγο να το κάνεις.

Όπως και να'χει, εγώ δεν σου επιτέθηκα και αφού δεν είσαι σε θέση να ακούσεις μια αντίθετη άποψη δε ξαναμπαίνω στο κόπο.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις αίτημα στους moderators για ξεχωριστό thread μόνο για έμπειρους παίκτες dota, αλλά μέχρι τότε όλοι θα γράφουμε εδώ.

Δημοσ.

δηλαδη τωρα skiabox δεν μπορεις να δει τι γραφω?

Μην κλαις :P

δεν μπορω ρε!ηταν ωραια συζητηση!:'(

προτεινω οσοι νιωθουμε απο dota να μπουμε καμια 5αδα καμια φορα ετσι να βγαλουμε γουστα!

Δημοσ.

Ούτε καν. Έχω δει να κάνει θαύματα απένατι σε late-game Anti-Mage.

O late game antiamge θα εχει BKB, που σημενει δεν τρωει return. Επιπλεον, πολυ απλα σταματας να κανεις focus τον hero που το εχει. Δοξα το θεο, ο antimage εχει blink, οποτε μπλεκει μονο σε fights που τον περνει
Δημοσ.

<p>Ναι καλά θα ήταν. Μόλις τελειώσει η εξεταστική όμως :P</p>

Τεταρτη τελος πανελληνιες,οποτε θα μπορω πολυ πιο ανετα να βρισκω χρονο για dota μετα..ren ποτε βγαινεις απο το low pool?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...