Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε παίδες με το ζώον που ξεκίνησα δίπλα είχα τρομερά slow start. Είμαστε δύο εναντίον ενός και δεν ερχόταν να τον χτυπήσει το νουμπάκι.

Λοιπόν επειδή  ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ πέρα.Είχες drow είχα Leshrac ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά που είμασταν μαζί στο lane τους έκανες harass.Αντιθέτως εγώ σπάμαρα όλη την ώρα spells.Συγνώμη τι περίμενες να τους χάνω το 80%του hp και μετά να  παίρνεις kill με last hit ?.Εδώ τα creeps είχαν φτάσει στο tower τους και αντί να έρθεις να Pushareis μαζί μου καθόσουν στο tower μας μήπως και πεθάνεις.... τι να λέμε τώρα.Ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί.Επίσης, ότι σου λέμε στο λέμε για να μάθεις να παίζεις δεν νομίζω κανείς εδώ να έχει βίτσια να δουλεύει τον άλλο .Να και το match http://dotabuff.com/matches/202557257

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να πας από τα options μέσα στο game να ενεργοποήσεις το share content και μετά να φτιάξεις λογαριασμό στο dota buff αν τα έχεις κάνει αυτά και σου δείχνει ότι δεν έχει παίξει match κάτι παίζει

Δημοσ.

Οπ εσένα έβρισα φίλτατε;

Sorry νόμιζα ότι είχα κανένα ρωσάκι.

Πάντως σαν pudge είχες φάει πολύ βρίσιμο από την ομάδα και εγώ σε είχα υπερασπιστεί.

Δημοσ.

Ισως φταιει το οτι οι μποτες εχουνε 450 :D

Νταξει, spectre με refresher + 3 ethereal + diff2 + manta και κουβαλαω. Νew meta λεμε

Τελικα οσο καιρο ελειπα τα pubs χειρορερεψαν

ps1. το dotabuff γιατι δεν κανει update? Ακομα εχει last game 4 months ago

Πρέπει να πας στα settings ingame και να βάλεις το match history σου Public για να στο διαβάζει στο dotabuff.Όσοι το έχουν off είναι anonymous στο db.Αυτό γιατί έγινε μια μαλακία μεταξύ dotabuff-valve.

Δημοσ.

Ζητείται hero για να παίξει δίπλα μου σε lane στο dota 2.

Το nickname μου στην Dota 2 είναι το ίδιο με εδώ.

Σκέφτομαι να αρχίσω να παίζω τον riki.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Ζητούνται FPS για τη Dota 2 μου.Message me!

Τι λέτε;

Αν παίζεις σε low skill level πάρε, αλλιώς θα το μετανιώσεις :P

Δημοσ.

Οπ εσένα έβρισα φίλτατε;

Sorry νόμιζα ότι είχα κανένα ρωσάκι.

Πάντως σαν pudge είχες φάει πολύ βρίσιμο από την ομάδα και εγώ σε είχα υπερασπιστεί.

Ρε παιδιά τι παίζει με το name μου? με κάνουν όλη την ώρα add ρώσοι,μου μιλάνε ρώσικα ,ο skiabox νόμιζε ότι είμαι ρώσος....κάτι δεν πάει καλά εδώ.Όπως έγραψα και από πάνω δεν νομίζω να έχει κανείς τίποτα μαζί σου ότι σου λέμε είναι καθαρά συμβουλή.Επίσης με Pudge όντως feedara αγρίως σε ευχαριστώ που με υπερασπίστηκες αλλά έτσι και αλλιώς βγήκα και τους το είπα σε μια φάση "i have the worst hook in history".Δεν μου πήγε καθόλου καλά εκείνο το game :)

Δημοσ.

Τι λέτε;

invoker να παρεις

• Like 1
Δημοσ.

Για τον invoker λένε ότι είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του Dota 2 αλλά μόνο αν εξειδικευτείς σε αυτόν, και λένε ότι είναι παλούκι να τον μάθεις καλά , καθώς έχει άπειρες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Invoker ίσως ο τελευταίος char που θα μάθω να παίζω....

Δημοσ.

Για τον invoker λένε ότι είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του Dota 2 αλλά μόνο αν εξειδικευτείς σε αυτόν, και λένε ότι είναι παλούκι να τον μάθεις καλά , καθώς έχει άπειρες ρυθμίσεις.

αμα μαθεις τα spell και τη σειρα που πρεπει να τα σκας εισαι οκ.... παρτον να κανεις το χαβαλε σου :P

Δημοσ.

Αυτά που διαβάζω εδώ τα στέλνω σε φίλο μου και γελάμε μαζί 

Στέλνε και match id να βλέπει κιόλας !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...