Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 και οι 3 που ειπες ειναι δυσκολοι σχετικα..δοκιμασε lifestealer και Antimage και τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να κανει carry με Melee heroe? και οι 2 θελουν σωστο focus και να ξέρεις ποτε και σε ποιον θα παιξεις τα Skill. τον βλεπω να παταει mana void σε φουλ mana str heroe.ξεκίνα με support που σκοτώνουν και εχουν semi target spells οπως lion, lina, ogre, lich, warlock. Σου προτείνο να ξεκινήσεις με support και οταν μάθεις καλά το mobility του κάθε heroe θα μπορείς να παίξεις καλύτερα games. ξέρω όλοι θέλουν να παίζουν carry. αλλα και το true support εχει την χάρη του. θεωρω πως για ενα noob το να εχει 2 τουλαχιστον cast spells ειναι πιο δυσκολο απο το να κανει rightclick.επισης 2-4 κουμπια ειναι δυσκολα για noob.ασε που δεν θα ξερει ουτε στα supports που να κανει spells,ποιον target κλπ δηλαδη μπορει να κανει laguna σε centaur ή pudge αντι για clinkz..καλυτερα να δει guides να παιξει bot gamea και μετα online κατα τη γνωμη μου!
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 αν δε μπει σε games με αλλους που ξέρουν να παρει μια καθοδήγηση δε θα μάθει ποτέ. τα ποστ μας και η θεωρία απέχουν απο την πράξη οταν παίζεις σόλο
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 <p>αν δε μπει σε games με αλλους που ξέρουν να παρει μια καθοδήγηση δε θα μάθει ποτέ.</p> <p>τα ποστ μας και η θεωρία απέχουν απο την πράξη οταν παίζεις σόλο</p> εμενα μου λες.παντως μπορει να δει βιντεο π.χ. purge,να διαβασει guides αλλα και ingame να πατησει τους οδηγους που προτεινονται ωστε να βελτιωθει! 1
Ren Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 O skiabox πολυ δυνατος παιχτης. Επαιξα game μαζι τους μας κουβαλησε. Τα πρωτα 50 λεπτα ηταν αφαντος στο map (μονο κατι deaths μαζευε στη ζουγκλα του), αλλα μολις το game εφτασε στο 50, εμφανιστηκε με full build (treads και lothars ) και πηρε 1 kill (αφου ειχα σπασει solo ολα τα rax). Γενικα ειναι πολυ δυνατος carry player. 2
vaggos88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 O skiabox πολυ δυνατος παιχτης. Επαιξα game μαζι τους μας κουβαλησε. Τα πρωτα 50 λεπτα ηταν αφαντος στο map (μονο κατι deaths μαζευε στη ζουγκλα του), αλλα μολις το game εφτασε στο 50, εμφανιστηκε με full build (treads και lothars ) και πηρε 1 kill (αφου ειχα σπασει solo ολα τα rax). Γενικα ειναι πολυ δυνατος carry player. σταματαααααα χαχαχαχαχ δε μπορω..... απο την πρωτη σειρα καταλαβα οτι τρολαρεις, κλαίω
Junior22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ρε παιδια μονο εγω το εχω παρατηρησει πως αν αγορασεις item μολις το gold σου γινει οσο gold θελει το item,παιρνεις επιπλεον gold??εχω αγορασει πολλες boots και μολις φτανω 500 αγοραζω και εχω 50!και καμια φορα με tp το παρατηρησα!εσας σας εχει συμβει?αα και μην κανετε bug report στη valve.αφηστε το,καλο ειναι! O skiabox πολυ δυνατος παιχτης. Επαιξα game μαζι τους μας κουβαλησε. Τα πρωτα 50 λεπτα ηταν αφαντος στο map (μονο κατι deaths μαζευε στη ζουγκλα του), αλλα μολις το game εφτασε στο 50, εμφανιστηκε με full build (treads και lothars ) και πηρε 1 kill (αφου ειχα σπασει solo ολα τα rax). Γενικα ειναι πολυ δυνατος carry player. σταματαααααα χαχαχαχαχ δε μπορω.....απο την πρωτη σειρα καταλαβα οτι τρολαρεις, κλαίω εγω στην αρχη νομιζα τα ελεγε σοβαρα.λεω τοσα games trax θα νιωθει τον hero!:-P
vaggos88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ρε παιδια μονο εγω το εχω παρατηρησει πως αν αγορασεις item μολις το gold σου γινει οσο gold θελει το item,παιρνεις επιπλεον gold??εχω αγορασει πολλες boots και μολις φτανω 500 αγοραζω και εχω 50!και καμια φορα με tp το παρατηρησα!εσας σας εχει συμβει?αα και μην κανετε bug report στη valve.αφηστε το,καλο ειναι! τι λες μωρε και εσυ??? 450g εχουν τα boots. οτι ναναι. τα update patch τα διαβαζεται η παιζετε κατευθειαν publik?
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 O skiabox πολυ δυνατος παιχτης. Επαιξα game μαζι τους μας κουβαλησε. Τα πρωτα 50 λεπτα ηταν αφαντος στο map (μονο κατι deaths μαζευε στη ζουγκλα του), αλλα μολις το game εφτασε στο 50, εμφανιστηκε με full build (treads και lothars ) και πηρε 1 kill (αφου ειχα σπασει solo ολα τα rax). Γενικα ειναι πολυ δυνατος carry player. Είσαι κακός,δεν τον είχες εσύ στο lane... Junior και γω το ίδιο πίστευα αλλά τελικά όχι.Άσε που δεν έβγαλε mekansm και Platemail. 3 άτομα παίξαμε ....
Junior22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Είσαι κακός,δεν τον είχες εσύ στο lane... Junior και γω το ίδιο πίστευα αλλά τελικά όχι.Άσε που δεν έβγαλε mekansm και Platemail. 3 άτομα παίξαμε .... ρε συ τα updates οταν εχω χρονο τα βλεπω αλλα αυτο ουτε που περασε απο το μυαλο,λεω bug!σαν να σου λεει το reaver κανει 3000 και οχι 3200.δε θεωρησα πως αλλαξανε τιμη σε ενα τοσο βασικο και παλιο ιτεμ
Ren Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ρε παιδια μονο εγω το εχω παρατηρησει πως αν αγορασεις item μολις το gold σου γινει οσο gold θελει το item,παιρνεις επιπλεον gold??εχω αγορασει πολλες boots και μολις φτανω 500 αγοραζω και εχω 50!και καμια φορα με tp το παρατηρησα!εσας σας εχει συμβει?αα και μην κανετε bug report στη valve.αφηστε το,καλο ειναι!Ισως φταιει το οτι οι μποτες εχουνε 450 Νταξει, spectre με refresher + 3 ethereal + diff2 + manta και κουβαλαω. Νew meta λεμε Τελικα οσο καιρο ελειπα τα pubs χειρορερεψαν ps1. το dotabuff γιατι δεν κανει update? Ακομα εχει last game 4 months ago
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Είπαμε παίδες με το ζώον που ξεκίνησα δίπλα είχα τρομερά slow start. Είμαστε δύο εναντίον ενός και δεν ερχόταν να τον χτυπήσει το νουμπάκι.
Ren Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Είπαμε παίδες με το ζώον που ξεκίνησα δίπλα είχα τρομερά slow start. Είμαστε δύο εναντίον ενός και δεν ερχόταν να τον χτυπήσει το νουμπάκι.Αμα δεν αναγνωριζεις το οτι εισαι noobas δεν προκειται ποτε να μαθεις και παντα θα σου φταιει ο "αλλος". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα