Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εγω ελεγα να μπουμε dota 2 γιατι 1 δεν με πολυψηνει να γυρισω..αν θες για 2 οκ!E καλα και γω dota 2 θα παιξω. Το 1 ουτε καν το εχω Αμα θες παμε ενα game οπως ειμαστε fast. τωρα οχι γιατι εχω μαθημα σε λιγο!βραδυ κατα τις 9-10 θα μπω αν εισαι οκ!
Ren Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 μα δεν εχει νοημα το dotabuff.kai o dendi exei 55% wn ratio,αλλα pownarei το 99% των dota παικτων για την πλακα του!ασε που δεν εχω ενεργοποιησει εκεινο το πραγμα ingame για να φαινονται στο dotabuffΕγω εχω μολις 50! To θεμα ειναι οτι υπαρχουν 3 matchmaking. Ε αμα εισαι στο low λογικο να εχεις μεγαλυτερο WR, αφου πεζεις με trashidia. Αμα πας στο Very high και εχεις πανω απο 50 εισαι με λιγα λογια απτους καλυτερους παιχτες στον κοσμο
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 μα δεν εχει νοημα το dotabuff.kai o dendi exei 55% wn ratio,αλλα pownarei το 99% των dota παικτων για την πλακα του!ασε που δεν εχω ενεργοποιησει εκεινο το πραγμα ingame για να φαινονται στο dotabuffΕγω εχω μολις 50! To θεμα ειναι οτι υπαρχουν 3 matchmaking. Ε αμα εισαι στο low λογικο να εχεις μεγαλυτερο WR, αφου πεζεις με trashidia. Αμα πας στο Very high και εχεις πανω απο 50 εισαι με λιγα λογια απτους καλυτερους παιχτες στον κοσμο πως φαινεται που εισαι?υπαρχει καπου να το λεει???
Ren Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πως φαινεται που εισαι?υπαρχει καπου να το λεει???Οταν πας στα replay, στο filter βαλε το ονομα σου και διπλα skill level. Αμα σου βγαζει games με το filter στο normal εισαι normal, και ουτω καθεξης. Παλιοτερα ειχε και elo που το βλεπες μεσω console, μετα το κλεισανε :/
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οταν πας στα replay, στο filter βαλε το ονομα σου και διπλα skill level. Αμα σου βγαζει games με το filter στο normal εισαι normal, και ουτω καθεξης. Παλιοτερα ειχε και elo που το βλεπες μεσω console, μετα το κλεισανε :/ normal,high kai very high εχω..τα normal ηταν απο α πρωτα games μου μαλλον..
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) http://dotabuff.com/players/27029892 παιζω σε very high εδω και 2 μηνες και γενικα χάνω όταν τσακώνομαι και βρίζομαι με το μισο team. δεν είμαι ψώνιο ούτε ο καλύτερος player. θεωρό τον εαυτό μου καλό. απλα δέ μπορο να βλεπώ ζώα φιλαράκια που πέρνουν lane μαζι, το feedaroun και μετα λενε οτι φταίει το mid που δεν εκανε ganks (mid χωρις courier, wards) διαβάστε σκηνικό πριν λίγες ώρες. Πάω με storm mid. safe lane παει venom +alche vs solo slark. στο 15 ο venom exei 0-8 και ο alche 2-7. αντε να σωσεις το game. btw ειμαι muted για 7 μερες Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από vaggos88
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αυτόν τον pudge τον πήρα μια φορά και αηδίασα. Όπως και τον warlord. http://dotabuff.com/players/27029892 παιζω σε very high και γενικα χάνω όταν τσακώνομαι και βρίζομαι με το μισο team. δεν είμαι ψώνιο ούτε ο καλύτερος player. θεωρό τον εαυτό μου καλό. απλα δέ μπορο να βλεπώ ζώα φιλαράκια που πέρνουν lane μαζι, το feedaroun και μετα λενε οτι φταίει το mid που δεν εκανε ganks (mid χωρις courier, wards) διαβάστε σκηνικό πριν λίγες ώρες. Πάω με storm mid. safe lane παει venom +alche vs solo slark. στο 15 ο venom exei 0-8 και ο alche 2-7. αντε να σωσεις το game. btw ειμαι muted για 7 μερες Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που κάνουν jungling όταν σου επιτίθενται 4-5 μαζί αντίπαλοι.
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αυτόν τον pudge τον πήρα μια φορά και αηδίασα. Όπως και τον warlord. O pudge θελει skill και το τρολλ 3 items Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που κάνουν jungling όταν σου επιτίθενται 4-5 μαζί αντίπαλοι. εγω κυρίος παιζω jungle και σολο hard lane. σπαω μπαλες οταν παιζω με φιλαρακια και εχω furion. tp σε ολο το map για ganks.
Ren Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 O pudge θελει skill και το τρολλ 3 itemsΟ pudge θελει κυριως υπομονη. Εχω χασει lane απο trashades pudge που απλα στεκονται κανα 25λεπτο σε ενα σημειο και περιμενουν το hook.
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 <p><a href="http://dotabuff.com/players/27029892">http://dotabuff.com/players/27029892</a></p> <p> </p> <p>παιζω σε very high εδω και 2 μηνες και γενικα χάνω όταν τσακώνομαι και βρίζομαι με το μισο team.</p> <p>δεν είμαι ψώνιο ούτε ο καλύτερος player.</p> <p>θεωρό τον εαυτό μου καλό. απλα δέ μπορο να βλεπώ ζώα φιλαράκια που πέρνουν lane μαζι, το feedaroun και μετα λενε οτι φταίει το mid που δεν εκανε ganks (mid χωρις courier, wards)</p> <p>διαβάστε σκηνικό πριν λίγες ώρες.</p> <p>Πάω με storm mid. safe lane παει venom +alche vs solo slark. στο 15 ο venom exei 0-8 και ο alche 2-7.</p> <p>αντε να σωσεις το game.</p> <p>btw ειμαι muted για 7 μερες</p> καλα οταν υπαρχει 2αδα το game χαμμενο ειναι.εγω ετυχα με 2αδα και ημασταν dire..clock timber top lane και το carry bot.φυσικα χασανε το lane και ξεκιμησανε τα ρωσικα....γενικα παντως οι 2αδες γαμανε τα games ως επι των πλειστων επειδη παιρνουνε συγκεκριμενα heroes χωρις μα δουν αντιπαλους και πανε easy lane ΠΑΝΤΑ!
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά προτείνετε κανέναν εύκολο ήρωα να ξεφύγουμε λίγο από drow. Με έχουν εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές τους σε παιχνίδια ο Kunkka, ο Lion και ο Keeper of the Light.
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά προτείνετε κανέναν εύκολο ήρωα να ξεφύγουμε λίγο από drow.<br>Με έχουν εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές τους σε παιχνίδια ο Kunkka, ο Lion και ο Keeper of the Light. και οι 3 που ειπες ειναι δυσκολοι σχετικα..δοκιμασε lifestealer και Antimage
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 και οι 3 που ειπες ειναι δυσκολοι σχετικα..δοκιμασε lifestealer και Antimage και τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να κανει carry με Melee heroe? και οι 2 θελουν σωστο focus και να ξέρεις ποτε και σε ποιον θα παιξεις τα Skill. τον βλεπω να παταει mana void σε φουλ mana str heroe. ξεκίνα με support που σκοτώνουν και εχουν semi target spells οπως lion, lina, ogre, lich, warlock. Σου προτείνο να ξεκινήσεις με support και οταν μάθεις καλά το mobility του κάθε heroe θα μπορείς να παίξεις καλύτερα games. ξέρω όλοι θέλουν να παίζουν carry. αλλα και το true support εχει την χάρη του.
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Τον ogre που αναφέρεις τον βλέπω πολύ συχνά τώρα τελευταία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα