Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

competitive εννοεις tournaments?πανελληνιως ή και σε παγλοσμιο επιπεδο?

Και τα 2. Tournaments, Lan events και inhouses.
Δημοσ.

competitive εννοεις tournaments?πανελληνιως ή και σε παγλοσμιο επιπεδο?

Και τα 2. Tournaments, Lan events και inhouses.
inhouses?παιζατε με top teams(ig,lgd κλπ)ή με λιγοτερο καλους?
Δημοσ.

Νταξει, το γαμησες. Καταρχας για εποχες που λεω η Ασια στην DotA δεν υπηρχε. Οχι οτι δεν ηταν καλοι, απλα λογω τρελου ping δεν παιζανε ποτε games με ευρωπαικα teams. Ειχαμε πεξει games και με καποια pro teams (mym, imbaq, bp και λοιπα), αλλα κυριως παιζαμε με semi pro, και αμα σου πω και ονοματα πιθανοτατα να μη τα ξερεις. Αμα ασχολιοσουνα με το dota forum (και το παλιο και το νεο) θα ηξερες αρκετα teams.
Δημοσ.

Νταξει, το γαμησες. Καταρχας για εποχες που λεω η Ασια στην DotA δεν υπηρχε. Οχι οτι δεν ηταν καλοι, απλα λογω τρελου ping δεν παιζανε ποτε games με ευρωπαικα teams. Ειχαμε πεξει games και με καποια pro teams (mym, imbaq, bp και λοιπα), αλλα κυριως παιζαμε με semi pro, και αμα σου πω και ονοματα πιθανοτατα να μη τα ξερεις. Αμα ασχολιοσουνα με το dota forum (και το παλιο και το νεο) θα ηξερες αρκετα teams.
οχι.με dota πιο σοβαρα ρε παιδι μου ασχοληθηκα απο το καλοκαιρι αλλα λογω πανελληνιων φετος δεν προλαβαινα να βλεπω games,guides και γενικα να ασχολουμαι οσο θα ηθελα..αλλα και παλι καμια σχεση με οταν επαιζα DotA..δεν ξερω αλλα στη 2 βλεπω πως νιωθουν περιασοτερο.στην παλια αν δεν επαιρνες εσυ κοτα δεν επαιρνε κανενας.το ιδιο και wards.τεσπα..αν ειναι σε κανω add αν θες να παιξουμε κανα ματσακι καποια στιγμη.dota forum=playdota?
Δημοσ.

Μεταξύ 'Helm of the Dominator' και 'Mask of Madness' ποιο προτείνετε παίδες;

vladimir's..δεν εχει ποιο προτεινετε γιατι το καθενα εχει αλλη λειτουργια!για σενα θα ελεγε dominator επειδη με το MoM γινεσαι ακομα πιο squishy,οποτε κανε domi και μετα καντο sattanic

Δημοσ.

Junior 22:Από το αν παίρνουν courier ξέρω από πριν αν θα χάσει η ομάδα μου κατά 90% πιθανότητα.

Τόσο απλά.

Επίσης αν βλέπεις στο δεκάλεπτο για παράδειγμα ότι περιμένουν ακόμα τη σαύρα να τους φέρει αντικείμενα, δηλαδή δεν έχουν κάνει upgrade το courier (σιγά τα λεφτά 220 coins), μιλάμε για mega-noobs.

Επίσης τώρα τελευταία αν χάνουν με 5-0 την κοπανάνε ένας ένας όλοι!

Το rage quit δηλαδή έχει ανέβει κατακόρυφα.

Δημοσ.

οχι.με dota πιο σοβαρα ρε παιδι μου ασχοληθηκα απο το καλοκαιρι αλλα λογω πανελληνιων φετος δεν προλαβαινα να βλεπω games,guides και γενικα να ασχολουμαι οσο θα ηθελα..αλλα και παλι καμια σχεση με οταν επαιζα DotA..δεν ξερω αλλα στη 2 βλεπω πως νιωθουν περιασοτερο.στην παλια αν δεν επαιρνες εσυ κοτα δεν επαιρνε κανενας.το ιδιο και wards.τεσπα..αν ειναι σε κανω add αν θες να παιξουμε κανα ματσακι καποια στιγμη.dota forum=playdota?

playdota τωρα, παλια ηταν το dota-allstars. Το nick μου ειναι fevgatos, και εχω περι τα 6k posts και στα δυο :P..

Μεταξύ 'Helm of the Dominator' και 'Mask of Madness' ποιο προτείνετε παίδες;

HotD. Αν ξερεις να usaris και το dominate, εισαι θεος. MoM μονο εαν ξερεις positioning και εχεις καλο protection απτο team, αλλιως αστο
Δημοσ.

playdota τωρα, παλια ηταν το dota-allstars. Το nick μου ειναι fevgatos, και εχω περι τα 6k posts και στα δυο :P..
καψιμο ετσι?fus ro dah edeixne to buff.αλλαξες?
Δημοσ.

στο φορουμ ηταν fevgatos. in game dota 1 επαιζα με KiSs0fd3aTh...dota 2 δεν εχω καν ιδεα τι γινεται, εχω να μπω μηνες
Δημοσ.

στο φορουμ ηταν fevgatos. in game dota 1 επαιζα με KiSs0fd3aTh...dota 2 δεν εχω καν ιδεα τι γινεται, εχω να μπω μηνες
εγω ελεγα να μπουμε dota 2 γιατι 1 δεν με πολυψηνει να γυρισω..αν θες για 2 οκ!

και απο το buff θα δεις ε?:-Ρ

Να δούμε στατιστικά βρε.
μα δεν εχει νοημα το dotabuff.kai o dendi exei 55% wn ratio,αλλα pownarei το 99% των dota παικτων για την πλακα του!ασε που δεν εχω ενεργοποιησει εκεινο το πραγμα ingame για να φαινονται στο dotabuff
Δημοσ.

εγω ελεγα να μπουμε dota 2 γιατι 1 δεν με πολυψηνει να γυρισω..αν θες για 2 οκ!

E καλα και γω dota 2 θα παιξω. Το 1 ουτε καν το εχω :)

Αμα θες παμε ενα game οπως ειμαστε fast.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...