Ren Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 divine,phase b,sattanic,abyssal,bkb fury..κομτα στα 600 φτανει(μιλαμε για full ντυσιμo)..δηλαδη εσυ πιστευεις πως η trax,sniper,mortred κλπ δε μπορουν να ριξουν nukers?ο AM δηλαδη δεν ειναι rightclicker?ειναι ή δεν ειναι ενα απο τα πιο διαδεδομενα carry?αν πατησεις το abyssal στο lion που λες και εσυ θα σου πω εγω τι καλα που θα πεθανει σε χρονο dtSent from my Nexus S using InsomniaΕιναι η trax / sniper melee? Ο AM ειναι right clicker με πολυ δυνατο mobility, και αυτο που τον κανει καλο hero δεν ειναι το δεξι κλικ αλλα το οτι εχει το πιο γρηγορο farm στο game. Μεχρι η mordred να βγαλει το bkb ο AM εχει full inventory. Το abyssal εχει melee range, το ethereal / euls / hex / force staff οχι. ο tinker δεμ τα βιαζει ολα.ναι μπορει να κανει hex,ethereal,dagon συνεχεια αλλα αν πατησεις το bkb πρωτα και μετα ξεκινησεις τα rightclick ή nukes μαλλον θα πεθανει.δεν ειναι δυνατον να λες λως ο tinker ειναι ο καλυτερος σε 1vs1.ασε που το μανα τελειωνει καποτε..bkb->timewalk->chronosphere->gg Sent from my Nexus S using Insomnia Ναι με το ethereal πολυ GG
skiabox Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά μη το ταλαιπωρείτε το θέμα. Τα frozen arrows της Drow Ranger απλά δεν αντιμετωπίζονται. Αν δε με πιστεύετε βάλτε στο google για να δείτε ότι όλοι απαντάνε ότι απλά δεν αντιμετωπίζονται. Εγώ μετά από αυτό το google search άρχισα να χρησιμοποιώ Drow Ranger. Δείτε εδώ : http://dotabuff.com/players/57622987 Σε λίγο θα περάσω το 50% νίκες.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Η mortred είναι όντως ελλιπής σε σχέση με αλλά carry αλλά όπως ανέφερε κ ο vagos ο loda την ειχε πάρει και έβγαζε godlike στο game
skiabox Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τον πιο καθοριστικό ρόλο σε παιχνίδι τον έχω δει από meepo. Ουσιαστικά το πήρε μόνος του το παιχνίδι ο τύπος. Αλλά από ότι διαβάζω δεν είναι για αρχάριους ο meepo. Ένα link με τη δυσκολία χειρισμού των ηρώων : http://www.dota2wiki.com/wiki/User%3aPigbuster/Hero_Difficulty
Junior22 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 <p>@Junior το πρόβλημα της Mortred είναι το ult της. Δεν είναι dependable. Μπορεί να είναι cool μπορεί και να μας αρέσει αλλά σε competitive δυσκολεύουν τα πράγματα. Δε θα περιμένει κανείς να πας να κλείσεις dominator, bf και bkb πριν αρχίσει να σε πιέζει. Και στο early και στο mid έχει πρόβλημα. Όταν ο hero έχει τέτοια μειονεκτήματα απλά δεν υπάρχει λόγος να τον πάρεις, υπάρχουν άλλοι που είναι καλύτεροι atm. </p> <p> </p> <p>Η mort είναι από τους ήρωες που όταν χάνεις, χάνεις επειδή είναι φλόμπα, και όταν κερδίζεις, κερδίζεις λόγω του team σου δυστυχώς. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόδες και στην comp, και αλλάζουν όταν κάποιος έχει το θάρρος να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα. Στην περίπτωση της mort πάντως υπάρχουν λόγοι (καλοί) που δεν χρησιμοποιείται.</p> <p> </p> <p>ps. <strong>am vs mort</strong>? Καλύτερο escape mec, καλύτερα spell shield από evasion (counterable-ειδικά σε έναν τόσο squishy hero), mana break vs slow(!) και ult που προτιμάς κάτι συγκεκριμένο περισσότερο από lotto.</p> <p>ps2. η bat πάντα imba ήταν. Απλά περιμέναμε να του κόψει κάποιου και να δουλέψει στο κεφάλι του τα synergies.</p> αυτο σου λεω.πως οι ηρωες επιλεγονται σε ενα βαθμο οπως τους αρεσει.σε 2 μηνες ισως η μορτρεντ γινει νουμερο 1 carry.περισσοτερο indepandable απο τον CK γενικα δεν υπαρχει,κι ομως βλεπεις με Ιο ποσες φορες επιλεγεται..για αυτο λεω πως ολοι οι ηρωες ειναι μια χαρα.δεν ειπα να περιμενει καποιος την Μορτ νσ ντυθει,αλλα το ιδιο θα γινει και με τα αλλα carry.. Sent from my Nexus S using Insomnia divine,phase b,sattanic,abyssal,bkb fury..κομτα στα 600 φτανει(μιλαμε για full ντυσιμo)..δηλαδη εσυ πιστευεις πως η trax,sniper,mortred κλπ δε μπορουν να ριξουν nukers?ο AM δηλαδη δεν ειναι rightclicker?ειναι ή δεν ειναι ενα απο τα πιο διαδεδομενα carry?αν πατησεις το abyssal στο lion που λες και εσυ θα σου πω εγω τι καλα που θα πεθανει σε χρονο dtSent from my Nexus S using InsomniaΕιναι η trax / sniper melee? Ο AM ειναι right clicker με πολυ δυνατο mobility, και αυτο που τον κανει καλο hero δεν ειναι το δεξι κλικ αλλα το οτι εχει το πιο γρηγορο farm στο game. Μεχρι η mordred να βγαλει το bkb ο AM εχει full inventory. Το abyssal εχει melee range, το ethereal / euls / hex / force staff οχι. ο tinker δεμ τα βιαζει ολα.ναι μπορει να κανει hex,ethereal,dagon συνεχεια αλλα αν πατησεις το bkb πρωτα και μετα ξεκινησεις τα rightclick ή nukes μαλλον θα πεθανει.δεν ειναι δυνατον να λες λως ο tinker ειναι ο καλυτερος σε 1vs1.ασε που το μανα τελειωνει καποτε..bkb->timewalk->chronosphere->gg Sent from my Nexus S using Insomnia Ναι με το ethereal πολυ GGειναι rightclickers.δηλαδη κανενας ηρωας δεν εχει τον Τινκερ?αυτο μου λες?οσο για τον ΑΜ,δεν θα το ελεγα πως εχει το γρηγοροτερο φαρμ.(τι νσ πει ο pl ή alche).ο ΑΜ ειναι τοσο καλος επειδη εχει "απληρωτο" diffusal και hood of defiance.και φυσικα το mobility του.Sent from my Nexus S using Insomnia skiabox:οχι δεν ουτε ουτε τα frozen arrows ουτε ο meepo.meepo vs splash dmg πεθαινει..επισης αυτο που λεει για τη δυσκολια ειναι τελειως ανακριβες..η Τραξ 18 και jakiro και dark seer πιο ευκολοι κατα 4-5?sure... Sent from my Nexus S using Insomnia
Ren Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ειναι rightclickers.δηλαδη κανενας ηρωας δεν εχει τον Τινκερ?αυτο μου λες?οσο για τον ΑΜ,δεν θα το ελεγα πως εχει το γρηγοροτερο φαρμ.(τι νσ πει ο pl ή alche).ο ΑΜ ειναι τοσο καλος επειδη εχει "απληρωτο" diffusal και hood of defiance.και φυσικα το mobility του.Sent from my Nexus S using InsomniaΝαι, αυτο σου λεω. Αγορι μου γλυκο, ποσα games εχεις? Γενικα, ποσο καιρο πεζεις dota? Ποιο diffusal και hood και ποιος alchemist!! Φλυκταινες θα βγαλω με αυτα που διαβαζω. Ο AM pickare λογω 1000 gpm μετα το battlefury. ΤΕΛΟΣ. Εαν δεν ξερεις καποια πραματα σταματα να postaris οτι σου ερθει, διαβαζει και κοσμος skiabox:οχι δεν ουτε ουτε τα frozen arrows ουτε ο meepo.meepo vs splash dmg πεθαινει..επισης αυτο που λεει για τη δυσκολια ειναι τελειως ανακριβες..η Τραξ 18 και jakiro και dark seer πιο ευκολοι κατα 4-5?sure... Sent from my Nexus S using Insomnia Νατος παλι! Meepo vs splash dmg !!! Γιατι για να πεθανει πρεπει να φας και τους 5 ε? Δεν βολευεσαι εσυ να φας μονο εναν...ε ρε τι διαβαζω
Junior22 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ειναι rightclickers.δηλαδη κανενας ηρωας δεν εχει τον Τινκερ?αυτο μου λες?οσο για τον ΑΜ,δεν θα το ελεγα πως εχει το γρηγοροτερο φαρμ.(τι νσ πει ο pl ή alche).ο ΑΜ ειναι τοσο καλος επειδη εχει "απληρωτο" diffusal και hood of defiance.και φυσικα το mobility του.Sent from my Nexus S using InsomniaΝαι, αυτο σου λεω. Αγορι μου γλυκο, ποσα games εχεις? Γενικα, ποσο καιρο πεζεις dota? Ποιο diffusal και hood και ποιος alchemist!! Φλυκταινες θα βγαλω με αυτα που διαβαζω. Ο AM pickare λογω 1000 gpm μετα το battlefury. ΤΕΛΟΣ. Εαν δεν ξερεις καποια πραματα σταματα να postaris οτι σου ερθει, διαβαζει και κοσμος skiabox:οχι δεν ουτε ουτε τα frozen arrows ουτε ο meepo.meepo vs splash dmg πεθαινει..επισης αυτο που λεει για τη δυσκολια ειναι τελειως ανακριβες..η Τραξ 18 και jakiro και dark seer πιο ευκολοι κατα 4-5?sure... Sent from my Nexus S using Insomnia Νατος παλι! Meepo vs splash dmg !!! Γιατι για να πεθανει πρεπει να φας και τους 5 ε? Δεν βολευεσαι εσυ να φας μονο εναν...ε ρε τι διαβαζωο alche δεν εχει gpm καλυτερο του ΑΜ?το max gpm ειναι bug που ειναι διλο του ή που στο 30 εχει blafemail,cuirass,mjolnir,shadowblade και γενικα ο,τι itwm γουσταρει..απλα το farm μεταξυ alche και των αλλων δεν συγκρινεται.αν εσυ δεν ξες να farmαρεις με αυτον δε σου φταιω εγω..οταν λεω diffusal kai hood αναφερομαι στο mana break και magic res που εχει απο μονος του,με αποτελεσμα να εχεις 2 γαματα skills..δεν μιλαω για 1vs1 game με meepo αλλα σε κανονικο 5vs5..το splash dmg αναγκαζει το meepo να διωχνει τους low hp με αποτελεσμα να σε βαρανε λιγοτεροι και τελικα να το σκοτωνεις!ο invoker γιατι ειναι πολυ καλος εναντιον του?γιατι εχει αρκετα aoe spells..και dota παιζω 6 χρονια.δεν περιμενω εσυ να μου μαθεις κατι..οσο για tinker>all δεν ασχολουμαι αλλο,ο καθενας εχει την αποψη τουSent from my Nexus S using Insomnia
skiabox Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!!
vaggos88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!! 1
Junior22 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!! Ξεκολλα με το mekansm kai platemail!!ολοι στο λεμε,κατι θα ξερουμε!πες τα supports να κανουνε το mekansm και φτιαξε κανα manta,butterfly και στην προκειμενη περιπτωση monkey king bar για να ριχνεις viper..ελεος τι ιτεμσ ειναι αυτα μετα απο μια ωρα? 2
mpikoz Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!! 1
Ren Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Junior22" data-cid="52377085" data-time="1369248566"><cite class="ipb" contenteditable="false">Junior22, on 22 May 2013 - 9:49 PM, said:</cite><p>ο alche δεν εχει gpm καλυτερο του ΑΜ?το max gpm ειναι bug που ειναι διλο του ή που στο 30 εχει blafemail,cuirass,mjolnir,shadowblade και γενικα ο,τι itwm γουσταρει.. απλα το farm μεταξυ alche και των αλλων δεν συγκρινεται.αν εσυ δεν ξες να farmαρεις με αυτον δε σου φταιω εγω..</p></blockquote>E? To max gpm τι σχεση εχει ? Επισης, που ακριβως ειναι το διπλασιο? Που το ειδες? Αν μιλας για το dotabuff τοτε αστο. Περνει υποψην ΟΛΑ τα games (ακομα τα lowpub που πεζεις εσυ) οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο. Εν πασει περιπτωση, back to the point, ο alche ακομα και αν θεωρητικα βγαζει παραπανω gpm (που ΔΕΝ, αν ξερεις το route της ζουγκλας βαρας 1000αρικο με AM), ξοδευει ενα ολοκληρο skill γιαυτο. Ο AM οχι, καθως το blink εχει πολλες χρησεις και δεν ειναι μονο να farmaris. Oσο για το αν δεν ξερω να παιζω alche...ελεος ρε φιλαρακο δεν επαιζα dota pubs. <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Junior22" data-cid="52377085" data-time="1369248566"><cite class="ipb" contenteditable="false">Junior22, on 22 May 2013 - 9:49 PM, said:</cite><p>οταν λεω diffusal kai hood αναφερομαι στο mana break και magic res που εχει απο μονος του,με αποτελεσμα να εχεις 2 γαματα skills..δεν μιλαω για 1vs1 game με meepo αλλα σε κανονικο 5vs5..το splash dmg αναγκαζει το meepo να διωχνει τους low hp με αποτελεσμα να σε βαρανε λιγοτεροι και τελικα να το σκοτωνεις!ο invoker γιατι ειναι πολυ καλος εναντιον του?γιατι εχει αρκετα aoe spells..και dota παιζω 6 χρονια.δεν περιμενω εσυ να μου μαθεις κατι..οσο για tinker>all δεν ασχολουμαι αλλο,ο καθενας εχει την αποψη τουSent from my Nexus S using Insomnia</p></blockquote>Σε κανονικο 5v5 εαν θες να φας meepo δεν πετας AOE, ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!! Προτιμας τα single target spells πχ. laguna. Ο invoker ειναι καλος εναντιον του γιατι εχει aoe DISABLES. Προφανως θα πρεπε να μαθεις απο καποιον dota γιατι με αυτα που λες δεν το πολυεχεις. Και δεν στο λεω για να στην πω, απλα αν θες να παιξεις σοβαρα και να γινεις καλος μαθε να ακους. Εχω φαει τα dota forum με τα κουταλια, εχω διαβασει απειρα guides, εχω πεξει χιλιαδες games (και οχι publicies) οποτε αραξε. Και ναι ο tinker late game ειναι πανω κατω το ποιο δυνατο hero, ειτε για 1v1 ειτε για 5v5. Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!! Τι ακριβως μας δειχνεις απτο low pool matchmaking στο οποιο εισαι? Ο μονος ανθρωπος που εβγαλε build της προκοπης ειναι ο riki, οι υπολοιποι ειστε για κλαματα. Queen of Pain με agha nc3 και meka! Πεζει build του 2006 ο τυπος. Sange Yasha Viper!! Agha στον AXE!! (αποντος του dagger) Καλα για την spectre, εμετος! Lothars Vladimirs ! Τraxex με mekansm buriza και ενα platemail που ενας θεος ξερει τι θα το κανει Τις υπολοιπες γελοιοτητες με τα 3 lothars σε καθε team (και μαλιστα σε team που εχετε RIKI!!) να τις σχολιασω?
pappous_soulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά μη το ταλαιπωρείτε το θέμα. Τα frozen arrows της Drow Ranger απλά δεν αντιμετωπίζονται. Αν δε με πιστεύετε βάλτε στο google για να δείτε ότι όλοι απαντάνε ότι απλά δεν αντιμετωπίζονται. Εγώ μετά από αυτό το google search άρχισα να χρησιμοποιώ Drow Ranger. Δείτε εδώ : http://dotabuff.com/players/57622987 Σε λίγο θα περάσω το 50% νίκες. Μου εξηγείς πως μετά από 198 matches με τον Juggernaut και 0.88 KD ratio δεν αποφάσισες να παρατήσεις το παιχνίδι; 1
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Junior22, on 22 May 2013 - 9:49 PM, said: ο alche δεν εχει gpm καλυτερο του ΑΜ?το max gpm ειναι bug που ειναι διλο του ή που στο 30 εχει blafemail,cuirass,mjolnir,shadowblade και γενικα ο,τι itwm γουσταρει.. απλα το farm μεταξυ alche και των αλλων δεν συγκρινεται.αν εσυ δεν ξες να farmαρεις με αυτον δε σου φταιω εγω.. E? To max gpm τι σχεση εχει ? Επισης, που ακριβως ειναι το διπλασιο? Που το ειδες? Αν μιλας για το dotabuff τοτε αστο. Περνει υποψην ΟΛΑ τα games (ακομα τα lowpub που πεζεις εσυ) οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο. Εν πασει περιπτωση, back to the point, ο alche ακομα και αν θεωρητικα βγαζει παραπανω gpm (που ΔΕΝ, αν ξερεις το route της ζουγκλας βαρας 1000αρικο μεx AM), ξοδευει ενα ολοκληρο skill γιαυτο. Ο AM οχι, καθως το blink εχει πολλες χρησεις και δεν ειναι μονο να farmaris. Oσο για το αν δεν ξερω να παιζω alche...ελεος ρε φιλαρακο δεν επαιζα dota pubs. Junior22, on 22 May 2013 - 9:49 PM, said: οταν λεω diffusal kai hood αναφερομαι στο mana break και magic res που εχει απο μονος του,με αποτελεσμα να εχεις 2 γαματα skills..δεν μιλαω για 1vs1 game με meepo αλλα σε κανονικο 5vs5..το splash dmg αναγκαζει το meepo να διωχνει τους low hp με αποτελεσμα να σε βαρανε λιγοτεροι και τελικα να το σκοτωνεις!ο invoker γιατι ειναι πολυ καλος εναντιον του?γιατι εχει αρκετα aoe spells..και dota παιζω 6 χρονια.δεν περιμενω εσυ να μου μαθεις κατι..οσο για tinker>all δεν ασχολουμαι αλλο,ο καθενας εχει την αποψη τουSent from my Nexus S using Insomnia Σε κανονικο 5v5 εαν θες να φας meepo δεν πετας AOE, ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!! Προτιμας τα single target spells πχ. laguna. Ο invoker ειναι καλος εναντιον του γιατι εχει aoe DISABLES. Προφανως θα πρεπε να μαθεις απο καποιον dota γιατι με αυτα που λες δεν το πολυεχεις. Και δεν στο λεω για να στην πω, απλα αν θες να παιξεις σοβαρα και να γινεις καλος μαθε να ακους. Εχω φαει τα dota forum με τα κουταλια, εχω διαβασει απειρα guides, εχω πεξει χιλιαδες games (και οχι publicies) οποτε αραξε. Και ναι ο tinker late game ειναι πανω κατω το ποιο δυνατο hero, ειτε για 1v1 ειτε για 5v5. Δείτε σε αυτό το match πως παίρνω το παιχνίδι μόνος μου μετά από μία ώρα σχεδόν! Τον αντίπαλο viper δε μπορούσε να τον σκοτώσει κανείς μόνος του.Και τώρα είδα το γιατί κοιτάζοντας τι αντικείμενα είχε το άτομο!! Τι ακριβως μας δειχνεις απτο low pool matchmaking στο οποιο εισαι? Ο μονος ανθρωπος που εβγαλε build της προκοπης ειναι ο riki, οι υπολοιποι ειστε για κλαματα. Queen of Pain με agha nc3 και meka! Πεζει build του 2006 ο τυπος. Sange Yasha Viper!! Agha στον AXE!! (αποντος του dagger) Καλα για την spectre, εμετος! Lothars Vladimirs ! Τraxex με mekansm buriza και ενα platemail που ενας θεος ξερει τι θα το κανει Τις υπολοιπες γελοιοτητες με τα 3 lothars σε καθε team (και μαλιστα σε team που εχετε RIKI!!) να τις σχολιασω? δικο του εννοω,ξεφυγε το Κ..δε μιλαω για pubs.σε tournaments και γενικα pro games ο alche τςλειωνει items πιο γρηγορα απο καθε αλλο hero.δε σου λεω πως ο ΑΜ δε φαρμαρει γρηγορα αλλα οχι σαν τον alch..και θα εχεις αλλους 3-4 meepo να σε βαρανε..double meteor δεν ειναι disable και ομως ειναι πολυ καλο vs meepo.γενικα τα aoe spells ειναι καλα εναντιον του για το λογο που σου λεω.ολοι οι meepo μενουν low hp και backαρουν.σου φαινεται παραλογο?Sent from my Nexus S using Insomnia
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά μη το ταλαιπωρείτε το θέμα. Τα frozen arrows της Drow Ranger απλά δεν αντιμετωπίζονται. Αν δε με πιστεύετε βάλτε στο google για να δείτε ότι όλοι απαντάνε ότι απλά δεν αντιμετωπίζονται. Εγώ μετά από αυτό το google search άρχισα να χρησιμοποιώ Drow Ranger. Δείτε εδώ : http://dotabuff.com/players/57622987 Σε λίγο θα περάσω το 50% νίκες. Μου εξηγείς πως μετά από 198 matches με τον Juggernaut και 0.88 KD ratio δεν αποφάσισες να παρατήσεις το παιχνίδι; εγω δεν καταλαβαινω πως δεν βαρεθηκε.με 7 παιχτες(ουσιαστικα 2,με το ζορι 3) εχει παιξει ολα τα games του.και αντι να μοιραζει πονο εστω με jug trax βγαζει ακομα meka..Sent from my Nexus S using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα