Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είχε ποστάρει κάποιο παιδί ένα site για ανταλλαγές.

εγω το ειχα ποσταρει. αλλα το σετ τις qop αξιζει τα λεφτα του γιατι βλεπωντας games στο premier league ανεβένει levels

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Zeus, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αρκεί να ξέρεις να παίζεις.

Μπα , δεν πολυισχυει. Υπαρχουν τα δυνατα champs , υπαρχουν και τα meh (δεν αναφερομαι στον zeus, αλλα στο οτι ολοι ειναι καλοι αρκει να ξερεις να παιζεις). Πχ ο morphling οταν ειχε πρωτοβγει και μεχρι πριν κανα 5μηνο που εφαγε ενα γερο nerf ηταν χαλαρα το καλυτερο hero του παιχνιδιου. Δυνατο early game και το καλυτερο late game hero μαζι, ε αυτα δεν γινονται! Απτην αλλη υπαρχει και η morde που ειναι για τα σκουπιδια
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Zeus, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αρκεί να ξέρεις να παίζεις.

Μπα , δεν πολυισχυει. Υπαρχουν τα δυνατα champs , υπαρχουν και τα meh (δεν αναφερομαι στον zeus, αλλα στο οτι ολοι ειναι καλοι αρκει να ξερεις να παιζεις). Πχ ο morphling οταν ειχε πρωτοβγει και μεχρι πριν κανα 5μηνο που εφαγε ενα γερο nerf ηταν χαλαρα το καλυτερο hero του παιχνιδιου. Δυνατο early game και το καλυτερο late game hero μαζι, ε αυτα δεν γινονται! Απτην αλλη υπαρχει και η morde που ειναι για τα σκουπιδια
morde?εννοεις mortred?οταν λεω ολοι μια χαρα ειναι εννοω για το ρολο τους!εννοειται πως ο zeus εναντιον του void δεν κλανει μια,αλλα σε team fight μπορει να βοηθησει παρα πολυ..δεν αναφερομουν δηλαδη μονο στο dmg που κανει καποιος..αα και αν λες πως η mortred ειναι για τα σκουπιδια μαλλον δεν εχεις παιξει αντιπαλος με ντυμενη mortred.1 hit critical και πεθανεςSent from my Nexus S using Insomnia ειδα πως η morde ειναι στο Lol..πλακα κανεις ρε φιλε?συγκρινεις το τερμα imba Lol με dota?
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει και η Dota τα imba της... 

2 item lancer gg 

@Vaggos ναι ρε συ αλλα δεν είναι κάπως ακριβό και να πληρώνεις σετ και να πληρώνεις εισητήριο για να το ανεβασεις level? 

Δημοσ.

<p>Έχει και η Dota τα imba της... </p>

<p> </p>

<p>2 item lancer gg </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>@Vaggos ναι ρε συ αλλα δεν είναι κάπως ακριβό και να πληρώνεις σετ και να πληρώνεις εισητήριο για να το ανεβασεις level? </p>

ελαχιστα σε σχεση με τ Λολ..και ο pl μπορει να ειναι imba αλλα με σωστα ganks μπορεις να τον αχρηστευσεις.

Sent from my Nexus S using Insomnia

Νομίζω είχε ποστάρει κάποιο παιδί ένα site για ανταλλαγές.

εγω το ειχα ποσταρει. αλλα το σετ τις qop αξιζει τα λεφτα του γιατι βλεπωντας games στο premier league ανεβένει levels
τι εννοεις ανεβαινει lvls?Sent from my Nexus S using Insomnia
Δημοσ.

@Vaggos ναι ρε συ αλλα δεν είναι κάπως ακριβό και να πληρώνεις σετ και να πληρώνεις εισητήριο για να το ανεβασεις level? 

εγω προσοπικά το πήρα.

και αυτό και το compedium.

το premier το ticket εχει το σετ που ειναι γαμάτο. το οποιο θα έπερνα έτσι και αλλιως γιατι το είχα δει πριν 1 βδομαδα και μου άρεσε.

το hud που ειναι και αυτο top. και με το ticket που βλεπεις τα game απο μέσα. (εγω που πρόσφατα εφτιαξα team με βοηθάει να βλέπω prespective  heroes που παιζω στα roles που παιζω + την πιθανότητα να κανει drop tournament item. (επεσε σε φιλο χθες)

Δημοσ.

morde?εννοεις mortred?οταν λεω ολοι μια χαρα ειναι εννοω για το ρολο τους!εννοειται πως ο zeus εναντιον του void δεν κλανει μια,αλλα σε team fight μπορει να βοηθησει παρα πολυ..δεν αναφερομουν δηλαδη μονο στο dmg που κανει καποιος..αα και αν λες πως η mortred ειναι για τα σκουπιδια μαλλον δεν εχεις παιξει αντιπαλος με ντυμενη mortred.1 hit critical και πεθανεςSent from my Nexus S using Insomnia ειδα πως η morde ειναι στο Lol..πλακα κανεις ρε φιλε?συγκρινεις το τερμα imba Lol με dota?

Ναι την mordred εννοουσα. Φιλαρακο, πεζω dota κοντα 10 χρονια..δεν μιλησα πουθενα για "dmg", δεν ξερω που το ειδες αυτο. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι ολα τα heroes το ιδιο δυνατα,πως να το κανουμε. Αν πεζεις ποιο competitive, τα μισα heroes ειναι για τα σκουπιδια.

Οσο για την ντυμενη mordred, τα μισα heroes ντυμενα σε πετανε 1hito, το θεμα ειναι ποσο ευκολο ειναι να ντυθουνε και ποσο δυνατα ειναι μεχρι εκεινο το σημειο. Η mordred ειναι απτα χειροτερα hero early game και εν τελει, οσο και να ντυθει χανει απτο 99% των carry (spectre / pl / medusa / morphling κλπα)

Δημοσ.

Ναι την mordred εννοουσα. Φιλαρακο, πεζω dota κοντα 10 χρονια..δεν μιλησα πουθενα για "dmg", δεν ξερω που το ειδες αυτο. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι ολα τα heroes το ιδιο δυνατα,πως να το κανουμε. Αν πεζεις ποιο competitive, τα μισα heroes ειναι για τα σκουπιδια.

Οσο για την ντυμενη mordred, τα μισα heroes ντυμενα σε πετανε 1hito, το θεμα ειναι ποσο ευκολο ειναι να ντυθουνε και ποσο δυνατα ειναι μεχρι εκεινο το σημειο. Η mordred ειναι απτα χειροτερα hero early game και εν τελει, οσο και να ντυθει χανει απτο 99% των carry (spectre / pl / medusa / morphling κλπα)

η Μortred αν ντυθει δεν ξες κατα ποσο χανει απο ολα τα carry λογω της ulti.αν δηλαδη πιασει crit 2.5k dmg θα ζησεις πολυ?με την ιδια λογικη και ο invoker που θελει solo exp ειναι αχρηστος επειδη δε βοηθαει στo early game πολυ.ολοι εχουν τη χρησιμοτητα τους.και ο void εχει μια απο τις καλυτερες ulti σαν carry.στα progames δεν επιλεγεται πολυ.τι σημαινει πως ειναι για τα σκουπιδια?ολοι βοηθανε εγω πιστευω,ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο..Sent from my Nexus S using Insomnia αλλα και αλλοι heroes:rhasta,encha,roof που ειναι πολυ χρησιμοι δεν γινονται συχνα pick.και ομως μπορουν να βοηθησουν μια ομαδα παρα πολυ.δηλαδη ο bat που μεχρι κανα 2μηνο πριν ηταν ο meh και τωρα που επιλεγεται ειναι ο imba?οι gyro και naix ειναι απο τα πιο διαδεδομενα carry atm.gyro vs PA ή naix vs PA το πιο πιθανο ειναι να κερδισει η Μοrt
Δημοσ.

η Μortred αν ντυθει δεν ξες κατα ποσο χανει απο ολα τα carry λογω της ulti.αν δηλαδη πιασει crit 2.5k dmg θα ζησεις πολυ?με την ιδια λογικη και ο invoker που θελει solo exp ειναι αχρηστος επειδη δε βοηθαει στo early game πολυ.ολοι εχουν τη χρησιμοτητα τους.και ο void εχει μια απο τις καλυτερες ulti σαν carry.στα progames δεν επιλεγεται πολυ.τι σημαινει πως ειναι για τα σκουπιδια?ολοι βοηθανε εγω πιστευω,ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο..Sent from my Nexus S using Insomnia

Ρε φιλε τι θα πει ολοι βοηθανε? Προφανως ολοι βοηθανε, απλα αλλοι βοηθανε παραπανω. Για να πιασεις 2.5k dmg crit θες 600+ damage. Δηλαδη, 2 divine! Βγαλε και το dmg reduction απτο armor και πες μου τελικα ποσο dmg εκοψες.

Σορρυ αλλα τα melee autoattakcing heroes εχουν πεθανει, λογω force staff και ethereal. Πχ. προσπαθησε με mordred να φας εναν Lion με force / ethereal / hex / euls. Θα φας το kite του θεου, δεν πα να εχεις και BKB.

Βεβαια πλεον εδω και ενα χρονο παιζω lol οποτε δεν ξερω τι buffs / nerfs εχουνε πεχτει. Απλα η mordred και καθε hero τυπου mordred οτι buff και να φαει θα ειναι unviable απτη φυση της. Melee autoattacking agility hero ΔΕΝ ειναι σοβαρο. Συγκρινε την με οποιο σοβαρο carry θες, ειναι 10 φορες χειροτερη. Ακομα και ο void, που γενικα δεν μου πολυαρεσει γιατι και αυτος στην ιδια κατηγορια πεφτει, εχει τρομερο utility απτο ulti του. Ε η mordred δεν εχει τιποτα

stavraka δεν σου λεω για το ποιος ειναι το πιο διαδεδομενο carry atm λογω των navi!απλα σου λεω πως 1vs1 ο void δεν πεφτει απο τον pl..το οτι γινεται συνεχως pick η ban διγουρα δειχνει πως ειναι πολυ δυνατο carry αλλα κυριως επειδη κανει τρελο push τα lanes.εγω αναφερομαι σε 1vs1 και οχι στην συνολικη επιδραση στο match.προσωπικα σιχαινομαι το CM για 2 λογους:1)συνεχεια τα ιδια picks+bans με μικρες διαφορες για κανα 2μηνο,βασιζομενοι στα picks και bans των pro.κατανταει κουραστικ οκαθε game να εχει kotl,pl,nyx,ds,sd κλπ 2)ο captain νομιζει πως ειναι ο puppey και κανρι μονος picks bans χωρις τη γνωμη του team.αν θελετε να ευχαριστηθειτε CM μπειτε με 5αδα που υπαρχει κ συνεργασια!

1v1 o tinker τα βιαζει ολα
Δημοσ.

η Μortred αν ντυθει δεν ξες κατα ποσο χανει απο ολα τα carry λογω της ulti.αν δηλαδη πιασει crit 2.5k dmg θα ζησεις πολυ?με την ιδια λογικη και ο invoker που θελει solo exp ειναι αχρηστος επειδη δε βοηθαει στo early game πολυ.ολοι εχουν τη χρησιμοτητα τους.και ο void εχει μια απο τις καλυτερες ulti σαν carry.στα progames δεν επιλεγεται πολυ.τι σημαινει πως ειναι για τα σκουπιδια?ολοι βοηθανε εγω πιστευω,ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο..Sent from my Nexus S using Insomnia

Ρε φιλε τι θα πει ολοι βοηθανε? Προφανως ολοι βοηθανε, απλα αλλοι βοηθανε παραπανω. Για να πιασεις 2.5k dmg crit θες 600+ damage. Δηλαδη, 2 divine! Βγαλε και το dmg reduction απτο armor και πες μου τελικα ποσο dmg εκοψες.

Σορρυ αλλα τα melee autoattakcing heroes εχουν πεθανει, λογω force staff και ethereal. Πχ. προσπαθησε με mordred να φας εναν Lion με force / ethereal / hex / euls. Θα φας το kite του θεου, δεν πα να εχεις και BKB.

divine,phase b,sattanic,abyssal,bkb fury..κομτα στα 600 φτανει(μιλαμε για full ντυσιμo)..δηλαδη εσυ πιστευεις πως η trax,sniper,mortred κλπ δε μπορουν να ριξουν nukers?ο AM δηλαδη δεν ειναι rightclicker?ειναι ή δεν ειναι ενα απο τα πιο διαδεδομενα carry?αν πατησεις το abyssal στο lion που λες και εσυ θα σου πω εγω τι καλα που θα πεθανει σε χρονο dtSent from my Nexus S using Insomnia

ο tinker δεμ τα βιαζει ολα.ναι μπορει να κανει hex,ethereal,dagon συνεχεια αλλα αν πατησεις το bkb πρωτα και μετα ξεκινησεις τα rightclick ή nukes μαλλον θα πεθανει.δεν ειναι δυνατον να λες λως ο tinker ειναι ο καλυτερος σε 1vs1.ασε που το μανα τελειωνει καποτε..bkb->timewalk->chronosphere->gg

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημοσ.

@Junior το πρόβλημα της Mortred είναι το ult της. Δεν είναι dependable. Μπορεί να είναι cool μπορεί και να μας αρέσει αλλά σε competitive δυσκολεύουν τα πράγματα. Δε θα περιμένει κανείς να πας να κλείσεις dominator, bf και bkb πριν αρχίσει να σε πιέζει. Και στο early και στο mid έχει πρόβλημα. Όταν ο hero έχει τέτοια μειονεκτήματα απλά δεν υπάρχει λόγος να τον πάρεις, υπάρχουν άλλοι που είναι καλύτεροι atm. 

Η mort είναι από τους ήρωες που όταν χάνεις, χάνεις επειδή είναι φλόμπα, και όταν κερδίζεις, κερδίζεις λόγω του team σου δυστυχώς. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόδες και στην comp, και αλλάζουν όταν κάποιος έχει το θάρρος να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα. Στην περίπτωση της mort πάντως υπάρχουν λόγοι (καλοί) που δεν χρησιμοποιείται.

ps. am vs mort? Καλύτερο escape mec, καλύτερα spell shield από evasion (counterable-ειδικά σε έναν τόσο squishy hero), mana break vs slow(!) και ult που προτιμάς κάτι συγκεκριμένο περισσότερο από lotto.

ps2. η bat πάντα imba ήταν. Απλά περιμέναμε να του κόψει κάποιου και να δουλέψει στο κεφάλι του τα synergies.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...