john_avlakiotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μπα..χειρότερα είναι εκεί. Ναι; Κάτι άκουσα τώρα για κατηγορίες gold, silver κλπ
skiabox Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πάντως ο ήρωας φαίνεται ότι παίζει ρόλο τελικά. Κοιτάξτε εδώ : http://dotabuff.com/heroes/winning
Mikeasdf Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ναι; Κάτι άκουσα τώρα για κατηγορίες gold, silver κλπ Βασικά τώρα το είδα, αν μιλάς για το ranking system ναι είναι καλύτερο γιατί η Dota δεν έχει τίποτα ακόμα. Αλλά το community είναι χάλια σε όποιο rank και να παίζεις, άρα μικρή η διαφορά.
skiabox Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγώ είμαι level 24. wins : 184 losses : 199 abandoned : 6
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Έλα ρε σε μεγαλύτερα skill level το community δεν είναι πολύ κακό. Και ναι στην Dota δεν υπάρχει ακόμα κάποιο αξιόλογο ladder/ranking system οπότε ας κάνουμε υπομονή. 1
Junior22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εγω παλι δεν ξερω πως αλλα τα games που παιζω ειναι συνηθως balanced.δηλαδη σε 1 game μπορει να εχω noobs στο τεαμ αλλα στο αλλο το αντιθετο ή και οι 2 ομαδες "υψηλου" επιπεδου παιχτες wins:289 losses::255 abandoned:7 ελπιζω να μην αρχισω τον κατηφορο!αα και προσπαθηστε να μπαινετε με φιλους σας που εχουν 500-600 wins για να παιζετε με καλυτερους απο εσας,ωστε να συμηθισετε σε ενα επιπεδο δυσκολιας και μετα αντιπαλοι με 200-300 wins να φαινονται ευκολοι.εμενα πλεον καθε game θα ηταν νικη αν περνουσε απο το χερι μου επειδη επαιζα πολλα games με συμπαικτες και αντιπαλους με wins:700 περιπου..δοκιμαστε το! @skiabox,δεν υπαρχουν μουφοηρωες!ελλειψη ικανοτητας υπαρχει..αν το team νιωθει και εχει balanced συνθεση(π.χ. οχι 5 carries) μπορει να κερδισει ακομα και με lancer για παραδειγμα αντιπαλο..και μην παιρνεις μονο ΤΗΝ και οχι ΤΟΝ drow ranger,χανεις την ουσια του παιχνιδιου(που δεν ειναι πρωτα η νικη,αλλα η διασκεδαση)!βαρετος ηρωας,μονο right click..ποσα games αληθεια εχεις με drow? Sent from my Nexus S using Insomnia
vaggos88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 και στα 1000 wins + που παιζω εγω ακόμα ζώα υπάρχουν
Junior22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οτι ζουν ζουν απλα σιγουρα υπαρχει μειωση στα ζωα μετα απο καποια games.ισως βεβαια να ειμαι τυχερος! Sent from my Nexus S using Insomnia
skiabox Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Junior22 : Με πρόλαβε σήμερα ένας, παρόλο που είμαι πολύ γρήγορος στο picking, και αναγκάστηκα να πάρω τον clinks. Καλά τι άχρηστος ήρωας. Με 3 πανοπλίες (χρυσή ασπιδα, χρυσό helm, και κόκκινη πανοπλία) τον σκοτώνανε τα στρατιωτάκια! ΛΟΛ
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 και στα 1000 wins + που παιζω εγω ακόμα ζώα υπάρχουν Τα wins δεν έχουν σημασία με το πόσο skilled ας το πω θα είναι οι αντίπαλοι.
john_avlakiotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Junior22 : Με πρόλαβε σήμερα ένας, παρόλο που είμαι πολύ γρήγορος στο picking, και αναγκάστηκα να πάρω τον clinks. Καλά τι άχρηστος ήρωας. Με 3 πανοπλίες (χρυσή ασπιδα, χρυσό helm, και κόκκινη πανοπλία) τον σκοτώνανε τα στρατιωτάκια! ΛΟΛ Διάβασε κανένα οδηγό για το πως να παίξεις τον κάθε ήρωα. Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε ο κλινκζ αλλά άμα καταλάβεις πως τον παίζεις είναι κακός μπελάς
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Είναι και σχετικά εύκολος...αμα σου δωθεί η ευκαιρία να φαρμάρεις καλά τότε είναι από τα καλύτερα carry.Αλλά όπως είπες και συ είναι πολύ fragile στην αρχή και γι αυτό θα πρέπει να παίζεις κάπως πιο προσεκτικά αν δεν θέλεις να feedareis. edit Ότι έχασα χθες το κερδίζω σήμερα..Με Venomancer 30/1/16 ΛΟΛ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από revolver1990
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα