Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μαζευτουνε 3.200.000 δολλαρια απο το compendium η valve θα κυκλοφορησει τον επομενο ηρωα της επιλογης μας!προβλεπω να τα φτανουνε και να δουμε terrorblade πριν την ωρα του! :-D

Δημοσ.

Μπα, αν τα φτάσουν το 99% του κόσμου θα ζητήσει techies

εγω βλεπω τερρορ πιο πολυ απο tech.οπως και να΄χει ευαχαριστημενος θα ειμαι!

Δημοσ.

Σήμερα δεν πάει άλλο ...8 ματς 8 ήττες...... να τους έχουμε στα kills να τους έχω όλους μόνος και να το χάνω επειδή δεν νιώθουν την μια να κάνουν def και την άλλη να πάρουνε eye για gondar...ΕΛΕΟΣ δηλαδή..αν αυτό είναι balance  να έχω ένα win percentage γύρω στο 45-50% να το χαίρονται.Match id 198924267 και 198813421.Α και πάντα ένα ultra noob στο team να του λέω πάρε wards για gondar και να παίρνει observer.Fuck

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εδώ.

Μήπως έχει κανένας άλλος low fps μετά το τελευταίο update? Απο 50-60 εμένα έπεσαν στα 10-15 ο,τι settings και να βάλω.

Max 20-25 αν τα ρίξω όλα στο χαμηλότερο.

Δημοσ.

Σήμερα δεν πάει άλλο ...8 ματς 8 ήττες...... να τους έχουμε στα kills να τους έχω όλους μόνος και να το χάνω επειδή δεν νιώθουν την μια να κάνουν def και την άλλη να πάρουνε eye για gondar...ΕΛΕΟΣ δηλαδή..αν αυτό είναι balance  να έχω ένα win percentage γύρω στο 45-50% να το χαίρονται.Match id 198924267 και 198813421.Α και πάντα ένα ultra noob στο team να του λέω πάρε wards για gondar και να παίρνει observer.Fuck

Μήπως έχεις κανέναν μουφο-ήρωα;

Εγώ με τον juggernaut είχα *αμηθεί να χάνω , αλλά τώρα με τον Drow Ranger πάω καλά.

Δημοσ.

Lol random παίζω συνήθως....βαριέμαι τον ίδιο hero κάθε φορά.Αντικειμενικά από τα 8 Games δεν έπαιξα καλά στα 2 πχ 2/3/4  σε όλα τα άλλα με αποκορύφωμα αυτό με τον razor τους είχα άνετα.Τι να πεις ..έχω βαρεθεί να χάνω.Χθες είχα 60% νίκες και σήμερα σκατά και απόσκατα.

Υ.Γ O jagger είναι ζόρικος άμα είσαι αρχάριος :)

Δημοσ.

Lol random παίζω συνήθως....βαριέμαι τον ίδιο hero κάθε φορά.Αντικειμενικά από τα 8 Games δεν έπαιξα καλά στα 2 πχ 2/3/4  σε όλα τα άλλα με αποκορύφωμα αυτό με τον razor τους είχα άνετα.Τι να πεις ..έχω βαρεθεί να χάνω.Χθες είχα 60% νίκες και σήμερα σκατά και απόσκατα.

Welcome to dota 2 network! :D

Δημοσ.

Το λολ πάντως απότι έχω ακούσει πρέπει να έχει πολύ καλύτερο ranking system. Πρέπει να πάρουν καμιά ιδέα εκεί στην valve

Μπα..χειρότερα είναι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...