Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε στο περίπου σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο κανονικά και όχι μέσω steam;;

Ευχαριστώ :) :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε στο περίπου σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο κανονικά και όχι μέσω steam;;

DAFUQ? η βαση του game στηριζεται στο source engine και ειναι πανω στο steam.

πως σου ηρθε αυτο?

Δημοσ.

DAFUQ? η βαση του game στηριζεται στο source engine και ειναι πανω στο steam.

πως σου ηρθε αυτο?

βασικα λαθος διατυπωση εκανα!! εννοουσα ποτε δν θα χρειαζεται να πληρωσεις για key; επειδη δν εχει ολοκληρωθει ακομα αποσα εχω καταλαβει!
Δημοσ.

βασικα λαθος διατυπωση εκανα!! εννοουσα ποτε δν θα χρειαζεται να πληρωσεις για key; επειδη δν εχει ολοκληρωθει ακομα αποσα εχω καταλαβει!

το game ειναι ηταν και θα ειναι δωρεαν.

αν δεν εχεις beta invitation στειλε μου το mail σου να σου στειλο

Δημοσ.

Ξεκινάει το TI3 

Συντονιστείτε in game είναι free 

ειναι quals και γινεται χαμος. φαντασου στα finals τον αυγουστο με τα top teams

ειμαι μεσα απο τις 16:00 ειδα και το preshow..

και το game δυνατο.

οπως το περιμενα οι rox ρολαρουν μια χαρα

Δημοσ.

είχε 54k viewers μόνο in game και άλλους 60+k στο twitch, απλά θέλω να δω τι θα γίνει στους τελικούς όπως λες :D

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν ετυχε να δω qualifiers,απο θεμα lag πως παει?και στο dota 2 και στο twitch..vaggos ειπες πως τα qualifiers+TI3 θα ειναι free ingame?

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν ετυχε να δω qualifiers,απο θεμα lag πως παει?και στο dota 2 και στο twitch..vaggos ειπες πως τα qualifiers+TI3 θα ειναι free ingame?

οχι δεν ειπα κατι τετοιο λογικα θα ειναι εφοσον ειναι και τα quals (το 2012 παντως ηταν free και ετσι πιστευω θα ειναι και φετος.

εγω εχω παρει το book anyway.

Δημοσ.

μακαρι να ειναι free να δουμε και τελικο χωρις lag γιατι αλλοως στο twitch θα πεθανουμε στο lag και shuttering!

Δημοσ.

Αφού κέρδισα σε διαγωνισμό το early access είπα να εγκαταστήσω το game για να παίξω. Δεν ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Κανάς οδηγός υπάρχει η να αρχίσω μόνος για να εγκληματιστώ μέσα στο game ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...