mr.boor Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε στο περίπου σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο κανονικά και όχι μέσω steam;; Ευχαριστώ :)
vaggos88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε στο περίπου σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο κανονικά και όχι μέσω steam;; Ευχαριστώ :) DAFUQ? η βαση του game στηριζεται στο source engine και ειναι πανω στο steam. πως σου ηρθε αυτο?
mr.boor Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε στο περίπου σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο κανονικά και όχι μέσω steam;; Ευχαριστώ :) DAFUQ? η βαση του game στηριζεται στο source engine και ειναι πανω στο steam.πως σου ηρθε αυτο? βασικα λαθος διατυπωση εκανα!! εννοουσα ποτε δν θα χρειαζεται να πληρωσεις για key; επειδη δν εχει ολοκληρωθει ακομα αποσα εχω καταλαβει!
john_avlakiotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τι να πληρώσεις ωρέ; Free είναι (και θα είναι) το game :S Εκτός αν εννοείς άλλο key
vaggos88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 βασικα λαθος διατυπωση εκανα!! εννοουσα ποτε δν θα χρειαζεται να πληρωσεις για key; επειδη δν εχει ολοκληρωθει ακομα αποσα εχω καταλαβει! το game ειναι ηταν και θα ειναι δωρεαν. αν δεν εχεις beta invitation στειλε μου το mail σου να σου στειλο
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ξεκινάει το TI3 Συντονιστείτε in game είναι free
vaggos88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ξεκινάει το TI3 Συντονιστείτε in game είναι free ειναι quals και γινεται χαμος. φαντασου στα finals τον αυγουστο με τα top teams ειμαι μεσα απο τις 16:00 ειδα και το preshow.. και το game δυνατο. οπως το περιμενα οι rox ρολαρουν μια χαρα
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 είχε 54k viewers μόνο in game και άλλους 60+k στο twitch, απλά θέλω να δω τι θα γίνει στους τελικούς όπως λες
Junior22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 παιδια επειδη δεν ετυχε να δω qualifiers,απο θεμα lag πως παει?και στο dota 2 και στο twitch..vaggos ειπες πως τα qualifiers+TI3 θα ειναι free ingame? Sent from my Nexus S using Insomnia
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Θα είναι free, σχεδόν καθόλου lag όσο βλέπω και κοιτάει 55k κόσμος ingame.
vaggos88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 παιδια επειδη δεν ετυχε να δω qualifiers,απο θεμα lag πως παει?και στο dota 2 και στο twitch..vaggos ειπες πως τα qualifiers+TI3 θα ειναι free ingame? Sent from my Nexus S using Insomnia οχι δεν ειπα κατι τετοιο λογικα θα ειναι εφοσον ειναι και τα quals (το 2012 παντως ηταν free και ετσι πιστευω θα ειναι και φετος. εγω εχω παρει το book anyway.
Junior22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 μακαρι να ειναι free να δουμε και τελικο χωρις lag γιατι αλλοως στο twitch θα πεθανουμε στο lag και shuttering! Sent from my Nexus S using Insomnia
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αφού κέρδισα σε διαγωνισμό το early access είπα να εγκαταστήσω το game για να παίξω. Δεν ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Κανάς οδηγός υπάρχει η να αρχίσω μόνος για να εγκληματιστώ μέσα στο game ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα