Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τον pudge ρε παιδιά. Μια φορά τον δοκίμασα και τα είδα όλα. Καλά για το άγκιστρο να λέμε. Μια φορά δεν έπιασε τον στόχο στην κυριολεξία! Εννοείται ότι θέλω εύκολο hero. Μου έχει κάνει εντύπωση ο zeus πιο πολύ και ο keeper of the light.

Αυτή τη σελίδα την έχετε δει;

http://dotabuff.com/heroes/winning

δοκιμασε phantom assassin ή morphling τοτε!ο morph ειναι λιγο δυσκολος στο θεμα της μαγειας του που λεγεται morph αν θυμαμαι καλα,αλλα με λιγα games τον συνηθιζεις!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προτιμας carry?λιγα spells,πολλα?ευκολο δυσκολο?ειναι πολλοι οι ατιμοι!παντως εμενα μου αρεσει παρα πολυ o pudge!απλα θελει εξασκηση το hook,αλλα αν μαθεις λιγο πολυ πως να πετυχαινεις ειναι πολυ ωραιος παιχτης!επισης ο storm ειναι fun to play!

Sent from my Nexus S using Insomnia

O storm απλά δεν πεθαίνει άμα έχει λίγο mana...από τους αγαπημένους μου

Δημοσ.

O storm απλά δεν πεθαίνει άμα έχει λίγο mana...από τους αγαπημένους μου

silence ftw  B) αλλα και εμενα ο αγαπημενος μου ειναι!λιγο snowball θελει βεβαια και μετα μπορει ανετα το rampage.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το silence δε το χρησιμοποιώ ποτέ στον drow γιατί μου φαίνεται πολύ δύσκολο και ανούσιο.

Θα μου άρεσε μόνο αν το target ήταν ολόκληρη περιοχή και όχι μια σταλιά κυκλάκι(σιγά μην πετύχεις το στόχο!)

Δημοσ.

Εγώ το silence δε το χρησιμοποιώ ποτέ στον drow γιατί μου φαίνεται πολύ δύσκολο και ανούσιο.

Θα μου άρεσε μόνο αν το target ήταν ολόκληρη περιοχή και όχι μια σταλιά κυκλάκι(σιγά μην πετύχεις το στόχο!)

Γιατί όπως είναι γνωστό, fuck the team! Αρκεί να σηκώσω ένα godlike!

• Like 1
Δημοσ.

<p>Εγώ το silence δε το χρησιμοποιώ ποτέ στον drow γιατί μου φαίνεται πολύ δύσκολο και ανούσιο.</p>

<p>Θα μου άρεσε μόνο αν το target ήταν ολόκληρη περιοχή και όχι μια σταλιά κυκλάκι(σιγά μην πετύχεις το στόχο!)</p>

καλα ανουσιο δεν λες τιποτα!τι κανει?απλα δεν σου κανουν μαγειες και τους σλοτωνεις με την ανεση σου..μαπα spell..ρε μας δουλευεις????:-Ρ τι ανουσιο και τι δεν μπορεις να πετυχεις??μια χαρα κυκλαρα ειναι που πιανει πολλα ατομα.εστω και εναν nuker να πιασει κερδος ειναι!

• Like 1
Δημοσ.

noobaki ε?

Δημοσ.

noobaki ε?
σε παρακαλω!!!noobaki εισαι εσυ!ο σωστος παιχτης νικαει χωρις silence και κολπακια τετοια!right-click και ορμαμε διχως φοβο και παθος!Sent from my Nexus S using Insomnia
Δημοσ.

Θα με τρελάνετε ρε παιδιά; Είναι μικρός ο κύκλος λέμε.

Μια χαρά είναι ο κύκλος ρε και σε κάνα teamfight χτυπάς ένα sb πας invi δίπλα τους, με το που βλέπεις οτι ξεκινάει η μάχη μπαπ το silence και τους καθαρίζεις εσύ και η ομάδα σου. 

Μην το υποτιμάς το skill, ακόμα και για 1v1 όταν κυνηγάς κάποιον μπορεί να σε βοηθήσει να τον φας πιο εύκολα(ή και γενικά) 

Δημοσ.

<p>Θα με τρελάνετε ρε παιδιά; Είναι μικρός ο κύκλος λέμε.</p>

και τι τον θες δηλαδη?global silence λες και εισαι ο silencer?μια ψαρα aoe spell ειναι.ποσο το θες?σαν το ravage?

Δημοσ.

Έπαιξα zeus σήμερα και κέρδισα! Δεν είναι άσχημος χαρακτήρας αλλά πρέπει να βρεις τρόπο να το σκας γρήγορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...