Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αν θέλει κανεις invites δίνω δωρεάν. Στείλτε μου pm το mail σας...
skiabox Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 branches ftw!αν θες κανα circlet και φυσικα tangoes x2 ή tangoes+salve.μετα treads και απο κει και περα αναλογα με το game οπως σου εχω ξαναπει.δες τι αντιπαλους εχεις και αναλογα θα βγαλεις το shadow blade,manta bkb butter κλπ αυτο με την εμπειρια το μαθαινεις και βλεποντας pro games!και φυσικα διαβαζκντας στο playdota!αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησω Sent from my Nexus S using Insomnia Κάποια που λες τα γνωρίζω, κάποια άλλα όχι...εδώ είναι μια λίστα...http://www.dotafire.com/dota-2/items....πες μου αν θέλεις ποια εννοείς. Ευχαριστώ!
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγώ φτιάχνω 2 circlets,threads,shadowblade,monkey,bouriza(δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα),μερικές φορές sanjoyasho αν θέλω hp και μετά radiance
skiabox Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Με αυτόν τον οδηγό συμφωνείτε ? http://www.dotafire.com/dota-2/guide/traxexing-you-down-a-drow-ranger-guide-2868
Junior22 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 branches ftw!αν θες κανα circlet και φυσικα tangoes x2 ή tangoes+salve.μετα treads και απο κει και περα αναλογα με το game οπως σου εχω ξαναπει.δες τι αντιπαλους εχεις και αναλογα θα βγαλεις το shadow blade,manta bkb butter κλπ αυτο με την εμπειρια το μαθαινεις και βλεποντας pro games!και φυσικα διαβαζκντας στο playdota!αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησω Sent from my Nexus S using Insomnia Κάποια που λες τα γνωρίζω, κάποια άλλα όχι...εδώ είναι μια λίστα...http://www.dotafire.com/dota-2/items....πες μου αν θέλεις ποια εννοείς. Ευχαριστώ! δεν δειχνει κατι το λινκ σου!ο οδηγος που ποσταρες ναι ειναι καλος αλλα δεν λεει πως να παιξεις τραξ!μπες στο playdota οπου σου λεει και πως να χειριστεις καθε παιχτη!το βασικο ειναι να μπορεις ν καταλαβαινεις τι items χρειαζεσαι!δηλαδη αν ο αλλος εχει mkb,το butter ψιλοαχρηστευεται εν μερει.αν ο αλλος εχει bounth hunter,slardar το shadow blade ειναι καλο μονο για το critical.αν εχουν πολλα spells το bkb ειναι must!προσεχε τα items των αντιπαλων και τι ηρωες εχουν,τι σε σκοτωνει και κανε αυτο το ιτεμ!πεθαινεις απο spells->bkb,απο την mortred->mkb,κανουν focus->shadow blade ή manta,εχουν ηρωες με low armor->quirass η ακομη και desolator!κανενα game δεν ειναι ιδιο με καποιο αλλπ οποτε τακτικες που ακολουθησες σε ενα και κερδισες στ αλλο μπορει να σε κανουν να χασεις!εγω πιστευω παντως πως για να μαθει καποιος ικανοποιητικα καλα dota θελει 3000+games και να δει pro matches(NaVi,iG,Alliance κλπ κλπ) και να διαβαζει οδηγους απο το playdota!και στα captains mode να βλεπεις το drafting για να μαθαινεις heroes και counters!αυτα :-)Sent from my Nexus S using Insomnia 1
vaggos88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Υπάρχει κανά κλειδί και για εμάς? στειλε μου το mail σου με πμ και σου στελνω αμεσως
DeiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αν θέλει κανεις invites δίνω δωρεάν. Στείλτε μου pm το mail σας... Ευχαριστω για το πασχαλινο δωρακι
delpetro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 παιδες το Dota 2 ειναι τζαμπα κοπος να το παιξεις μουφα game μουφα γραφικα στους Heroes ουτε τα σκηλ που κανουν ι τσαρ καταλαβενεις τι ειναι γενικα δεν θυμιζει τπτ απο dota1 και αυτο ειναι κακο ακομα κ μουφα εικονες στα ιτεμς 1
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 παιδες το Dota 2 ειναι τζαμπα κοπος να το παιξεις μουφα game μουφα γραφικα στους Heroes ουτε τα σκηλ που κανουν ι τσαρ καταλαβενεις τι ειναι γενικα δεν θυμιζει τπτ απο dota1 και αυτο ειναι κακο ακομα κ μουφα εικονες στα ιτεμς 4
revolver1990 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 παιδες το Dota 2 ειναι τζαμπα κοπος να το παιξεις μουφα game μουφα γραφικα στους Heroes ουτε τα σκηλ που κανουν ι τσαρ καταλαβενεις τι ειναι γενικα δεν θυμιζει τπτ απο dota1 και αυτο ειναι κακο ακομα κ μουφα εικονες στα ιτεμς Γιου αρ δε ονλυ γουαν μαι φρεντ χου μπιλιβς δις σιτ 1
Junior22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 <p>παιδες το Dota 2 ειναι τζαμπα κοπος να το παιξεις μουφα game μουφα γραφικα στους Heroes ουτε τα σκηλ που κανουν ι τσαρ καταλαβενεις τι ειναι γενικα δεν θυμιζει τπτ απο dota1 και αυτο ειναι κακο ακομα κ μουφα εικονες στα ιτεμς</p> καλα που μας το ειπες να στατησουμε!το παιχνιδι ειναι φοβερο.θυμιζει πολυ dota 1 απλα εχει καλυτερα γραφικα,και μια χαρα καταλαβαινεις τι γινεται στα team fights!βγαλανε και τον tauren chieftain με ονομα elder titan...........ρε ειναι δυνατον?μονο εμενα με ξεμερωσε το ονομα παρα πολυ? Sent from my Nexus S using Insomnia
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 καλα που μας το ειπες να στατησουμε!το παιχνιδι ειναι φοβερο.θυμιζει πολυ dota 1 απλα εχει καλυτερα γραφικα,και μια χαρα καταλαβαινεις τι γινεται στα team fights!βγαλανε και τον tauren chieftain με ονομα elder titan...........ρε ειναι δυνατον?μονο εμενα με ξεμερωσε το ονομα παρα πολυ? Sent from my Nexus S using Insomnia Α για αυτό κάνει το σημερινό 6λεπτο update;
Junior22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ναι.με καθε νεο ηρωα παιρνει ωρα το update.αλλα πολυ ξενερα το νεο ονομα,ειδικα για οσους παιζουμε απο παλια DotA! Sent from my Nexus S using Insomnia
revolver1990 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εμένα δεν με πολυνοιάζει αρκεί να είναι Balanced από κει και πέρα και "Αφροξυλάνθη" να τον πουν είμαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα