vaggos88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ειμαι αρρωστος εδω και 3 μερες και αρρωστος με dota2. αυτες τις μερες εχω λιωσει στο stream και το bet. το game liquid vs Vp πολυ τσοντε οπως ειπε και ο φιλος. αλλα τωρα θα χασουν οχι γιατι παιζουν απο το πρωι. αλλα γιατι οι alliance ειναι το ποιο φορμαρισμενο team στην ευρωπη τους τελευταιους μηνες. ας απολαυσουμε το bo5
MostDef Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 πάντως τους δίνουντε στα δόντια.δόλιε loda..κρίμα ρε γαμώτο δεν πρόλαβα και να betάρω είχαν πέσει τα σερβερόνια, για τους TL είχε 4 rare για 10.. ένα 40% να το πάρουνε το έχουνε δεν έχουνε τίποτα να ζηλέψουν αν δεν κάνουν παιδικά λάθη. το game τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία για τους TLedit πάνω που μίλησα ρε γαμώτο, ένα κακό engagment στο mid και χάθηκε το παιχνίδι .ΛΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΣΩ.
vaggos88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 πάντως τους δίνουντε στα δόντια. δόλιε loda.. κρίμα ρε γαμώτο δεν πρόλαβα και να betάρω είχαν πέσει τα σερβερόνια, για τους TL είχε 4 rare για 10.. ένα 40% να το πάρουνε το έχουνε δεν έχουνε τίποτα να ζηλέψουν αν δεν κάνουν παιδικά λάθη. το game τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία για τους TL ναι τα μποτ ηταν down. και καλυτερα για σενα γιατι δεν παιζει να κερδισουν τους Α. trust me. almost 100 bets sto d2lounge.ps. in loda we trust
MostDef Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ελπίζω, πάντως καλά παιχνίδια.αυτό το turn με τους VP με 5 blade mails φοβερό turn.καιρό είχα να δω τόσο δυαντο παιχνίδι.πάλι τσουρέκια θα μας τα κάνει ο Loda με τον alcheκλασσικό παραμύθι shadow blade, quirass, καπού εδώ θα πει ξέχασα το bkb, και μετά θέμα δεν έχουμε
Junior22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 τα ιτεμσ που κερδιζεις σε bets μονο για bets ειναι?γιατι εχω καποια κερδισμενα και δεν ειναι στο loadout αλλα φαινονται στο dota lounge.πως μπορω να τα βαλω και στο game?
MostDef Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 δείχνει κανονικά instructions.πας στο mybets, λίγο πιο κάτω έχει τα bots και σου λέει ποια έχουν και σε τι ποσοσοστό από τα items, βάζεις que το bot που θες και το κάνεις
Junior22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 <p>δείχνει κανονικά instructions.<br><br> πας στο mybets, λίγο πιο κάτω έχει τα bots και σου λέει ποια έχουν και σε τι ποσοσοστό από τα items, βάζεις que το bot που θες και το κάνεις </p> ναι το ξερω το betting πως γινεται!απλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα won items!αυτο ρωταω πως γινεται. Sent from my Nexus S using Insomnia
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πας στο My bets και εκεί έχει τα Returned και Won items. Από κάτω θα έχει αρκετά ονόματα απο Bots που σου λένε και τι ποσοστό των items που κρατας στο lounge θα σου επιστρέψουν αν τους ζητήσεις. Διαλέγεις ένα, πατας κλασικά add bot and wait, σου τα φέρνει και είσαι οκ. Αν δεν στα φέρει όλα πάρε κ άλλο bot.
Junior22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 οκ ευχαριστω πολυ παιδια! Sent from my Nexus S using Insomnia
MostDef Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 23 αλλά έχω 450 wins - 390 loses, 50 abadndon. απλώς είμαι μικρό level γιατί από τότε που είχα το cd key δεν υπήρχε xp μπάρααν και δεν έχει σημασία το level παρά μόνο το hide factor skill πως διάολο λέγετε.πάντως το matchmaking θέλει πολύ δουλειά, ότι να βγάζει αρκετές φορές. μίλια μακριά από αυτό του starcraft
skiabox Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Level 19 εδώ.Drow Ranger και ξερό ψωμί.Αλήθεια τι starting items προτείνετε για Drow Ranger?
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το παιχνιδι ειναι εντελως δωρεαν; Εχει ολους τους χαρακτηρες ξεκλειδωτους ή ειναι οπως στο λολ;
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Όλα ξεκλείδωτα, το μόνο πράγμα που αγοράζεις είναι items κλπ που είναι για διακόσμηση των heroes.
Junior22 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 <p>Level 19 εδώ.Drow Ranger και ξερό ψωμί.Αλήθεια τι starting items προτείνετε για Drow Ranger?</p> branches ftw!αν θες κανα circlet και φυσικα tangoes x2 ή tangoes+salve.μετα treads και απο κει και περα αναλογα με το game οπως σου εχω ξαναπει.δες τι αντιπαλους εχεις και αναλογα θα βγαλεις το shadow blade,manta bkb butter κλπ αυτο με την εμπειρια το μαθαινεις και βλεποντας pro games!και φυσικα διαβαζκντας στο playdota!αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησω Sent from my Nexus S using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα