Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ update ρε παιδιά τώρα τελευταία!

Σχεδόν κάθε μέρα κατεβάζει update!

συνηθος καθε παρασκευη ξημερωματα εχει.και ειναι λογικο αφου ειναι beta ακομα.
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έβλεπε κανείς, αλλά παίχτηκε ένα game Alliance vs NaVi φοβερό.... 

Σαν να έβλεπες συγκλονιστικό αγώνα ποδοσφαίρου και αν έχεις στοιχηματίσει κιόλας, ακόμα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έβλεπε κανείς, αλλά παίχτηκε ένα game Alliance vs NaVi φοβερό....

Σαν να έβλεπες συγκλονιστικό αγώνα ποδοσφαίρου και αν έχεις στοιχηματίσει κιόλας, ακόμα παραπάνω.

το ειδα. πανε για 3ο game σε λιγο. και εχω στοιχηματισει κιολας :P
Δημοσ.

εγω ειδα το 2ο ματς!ο Loda το πουλησε,ενω θα μπορουσε να το παρει!τοσο farmed Pl και δεν πηγαινε στα fights.o xboct εκανε τη δουλρια του σκοτωτονωντας τα supports και αφηνε τον pl χωρις βοηθεια!

Δημοσ.

Έχει γεμίσει noobakia το game...Το αποκορύφωμα....πάω και παίζω μαζί με τετράδα.....λέω στην αρχή θα τους συνουσιάσουμε....αλλά που...Traxex,Troll,Centaur,blood και δεν νιώθανε να παίξουνε.ΚΡΙΜΑ.Έχω χάσει έτσι 6 απανωτά games.Αναρωτιέμαι αφου δεν νιώθουν γιατί δεν πάνε να παίξουν πρώτα με bots?

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε όμως για ηλίθιους....Π.χ να έχουμε αντίπαλο Clinz και να μην του καθίζει silence η trax.....να έχω Necro, να της καθίζω heal και να τρέχει να το αποφύγει.....Τραγελαφικές καταστάσεις

Δημοσ.

And the reason Ι stopped playing dota is?

Και μετά μου λένε γιατί δεν μπαίνεις… ε όχι σρυ αλλά άμα είναι να παίξω 10 παιχνίδια για να πετύχω ένα καλό (ανεξάρτητα από το αν θα νικήσω/χάσω)  τι να το κάνω; άσε που σε κάποια φάση δεν γίνετε αρχίζει και γίνεται πολύ εκνευριστικό… θα αποχτήσω πίεση στο τέλος :P

Δημοσ.

Ε ρε παιδιά παίζετε μέχρι να χτίσετε καλό MMR και να καταλήξετε με καλύτερους συμμάχους και αντιπάλους, μην κατηγορούμε πάντα τους άλλους. 

Έχει hidden rating το παιχνίδι που δεν θα ανέβει μόνο του.

Δημοσ.

Έχω 933 games και 3 abandonment, το win rate μου είναι ~50%, πότε θα σταματήσει να με βάζει με ζώα και noobs; Μόλις αποκτήσω μια διαφορά από τα losses δεν υπάρχει περίπτωση να με βάλει με καλούς players στην καλύτερη θα παίζουμε 4v5…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...