Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πιο δύσκολο ε.Είναι πιο κοντά στο αρχικό dota. Είναι σαν το αρχικό DotA.. Το LoL είναι πιο Easy γενικότερα, εγώ το θεωρώ κακή αντιγραφή του DotA.
arianos16 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πάντως χρονικά μιλώντας, δύσκολα πας πιο πέρα από το shadow blade, δηλαδή σε ποσά γύρω στο 5χίλιαρο όπως το mkb που αναφέρεις. 9/10 περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις! Laning phase το λέμε και ο σκοπός του είναι να farmαρεις. Πως γίνεται να μην μπορείς να πας παραπάνω από το sb και άλλοι σε lane phase να μπορούν να κλείνουν πρώτο item radiance?
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αυτό που μου την έσπασε πολύ στο DotA 2 είναι η αλλαγή του SF, τον βιάσαν τον char..
arianos16 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αυτό που μου την έσπασε πολύ στο DotA 2 είναι η αλλαγή του SF, τον βιάσαν τον char.. Γιατί ρε μια χαρά είναι. Τι να πει και ο καημένος ο riki που είναι κακάσχημος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μια χαρά και 2 τρομάρες.. Δες τον στο πρώτο, δαίμονας.. Οι περισσότεροι μ' αρέσουν, αλλά ο νέος SF όχι..Από την εμφάνιση μέχρι το Animation των Spells..
arianos16 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μια χαρά και 2 τρομάρες.. Δες τον στο πρώτο, δαίμονας.. Οι περισσότεροι μ' αρέσουν, αλλά ο νέος SF όχι..Από την εμφάνιση μέχρι το Animation των Spells.. Γούστα. Για εμένα το animation της ulti σπέρνει. Επιτέλους επίσης ο morph έγινε όμορφος και γ*****ς όπως έπρεπε Πείτε και κανένα name κιόλας ρε για κανα game
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 O Morph είναι όντως ωραίος.. Psycho_Warhead Steam.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Είμαι σε κατάσταση πρωινού/χαζολογήματος.. Πιο μετά αν είναι..
vaggos88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδια δε ξερω σε τι επιπεδο βρίσκεστε γενικα. εγω πάντως είμαι καμένος με την dota2. 1020 wins και 126lvl. παιζω σχεδόν παντα με extra battlebonus με φιλαράκια για drop items. Οποιος ασχολείτε με items ας χαζέψει το inventory μου Site: http://steamcommunity.com/id/sukoc/inventory/#570">εδώ και οποιος κάνει trades Site: http://dota2lounge.com/?ref=76561197987295620">εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνεις. Μπορείς να ποντάρεις και items στα official games απο τα tournaments και να κερδίσεις ίδιο rarity items. εχω βγάλει αρκετά rare απο εκει μέσα. απλά κάνεις login με το steam account σου. Μη φοβάστε δε σας κλέβει κανείς το account. 1
Junior22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδια δε ξερω σε τι επιπεδο βρίσκεστε γενικα. εγω πάντως είμαι καμένος με την dota2. 1020 wins και 126lvl. παιζω σχεδόν παντα με extra battlebonus με φιλαράκια για drop items. Οποιος ασχολείτε με items ας χαζέψει το inventory μου Site: http://steamcommunity.com/id/sukoc/inventory/#570">εδώ και οποιος κάνει trades Site: http://dota2lounge.com/?ref=76561197987295620">εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνεις. Μπορείς να ποντάρεις και items στα official games απο τα tournaments και να κερδίσεις ίδιο rarity items. εχω βγάλει αρκετά rare απο εκει μέσα. απλά κάνεις login με το steam account σου. Μη φοβάστε δε σας κλέβει κανείς το account. σε εκανα add!αν θες accept για games και trades!
jim777 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το παιχνίδι σε σχέση με το lol τι λέει? Κάποιος που να τα χει παίξει πολύ και τα δύο να πει. Εχει ενα μήνα σταμάτησα το LoL μετά απο 4000 παιχνιδια και άρχισα το Dota 2. Μειονεκτηματα Dota: -Ατσουμπαλη κινηση και ελαφρύ delay σχεδον στα παντα ειδικα αν εχεις συνηθισει αποκριση lol (όχι δεν εχω lag) -Μικροτερο community -Μεγαλυτερο wait αναμεσα στα games Πλεονεκτηματα Dota: -Απιστευτα βαθυ. Αν νομιζες οτι το να ξερεις τους counter heroes του LoL ήταν αρκετό...στη Dota χρειαζεται να ξερεις τους counter heroes, τα counter items, τα counter items των counter items. -Δεν εχει support με την ηλιθια εννοια του LoL. Τα support της dota μοιαζουν πιο πολυ με malphite/leblanc δηλαδη disablers/nukers που απλα βγαζουν dmg και με support items. -Σχεδον καθε item εχει active που μπορει να αλλαξει τη ροη του team fight. -Afk/leaver protection. Αν κανα μουλικο κανει rage quit απλα σου γλιτωνει ενα loss χωρις να σου στερει μια win Και το πιο βασικο: LoL community= ηλικιες 12-18 Dota community= πανω απο 20-25 Εχω σοκαριστει με το community του. Απο το να μη βλεπεις σχεδον καθολου rages/qq's μεχρι το να πατανε pause για καποιον που εχει disconnection. No more "fb talon. ff 20". 1
ScarletK Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 . Θα έλεγα ότι το pacing είναι λίγο πιο αργό, αλλά υπάρχει και ένα λόγος ακόμα (για το slowness) και αυτός είναι το hit animation των χαρακτήρων. Πρέπει να μάθεις πως συμπεριφέρεται ο καθένας(travel time, response, cast animation). Εφόσον έχεις τόσα games στα χέρια σου στο LoL και αφού μετά από ένα μήνα κατάφερες να εντοπίσεις τέτοιες διαφορές, θα σου πρότεινα μιας και φαίνεται να τα πιάνεις γρήγορα να αρχίσεις να βλέπεις και κάνα stream πέρα από το να παίζεις. Είτε στο joinDota.com (έχει λίστα με τους streamers/viewers κάτω δεξιά) είτε απευθείας στο twitch.tv. Νομίζω θα καταλάβεις πολλά περισσότερα για το flow. Για το community που είπες, θα βρεις και μπετόβλακες μπόλικους (πάντως ναι το pausing οι περισσότεροι και σε μένα με λίγο spam το σέβονται 90%) συμβαίνει σε όλα τα competitive/online games, τουλάχιστον υπάρχει και το low priority queue. 300000 κόσμος είναι μικρό community δηλαδή; Γενικά για τα νούμερα, δεν πρέπει να μας απασχολεί και τόσο εφόσον όλοι βρίσκουμε games μέσα σε 3-5 λεπτά, προσωπικά μου αρέσει που χτίζεται σιγά σιγά. Όσον αφορά την ανάπτυξη γενικότερα είναι πολύ απλό να καταλάβεις ότι τα νούμερα μεγαλώνουν σταθερά, αν κάθε φορά συγκρίνεις με τον προηγούμενο χρόνο. Και από competitve scene τα τουρνουά ξεπηδάνε σαν μανιτάρια. http://www.computerandvideogames.com/387366/dota-2-passes-3-million-unique-monthly-users/
jim777 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν είμαι ακόμη έτοιμος για streamers πιστεύω. Θέλω να φτάσω πρώτα τα 200 games περίπου. Για την ώρα παίζω μόνο single draft για να μάθω ακόμη τους heroes ακόμη και αν καποιοι δε μου ταιριάζουν καθόλου. Σε σχέση με το community αναφερομουν πιο πολυ στην competitive scene που δεν ειναι οσο flashy οσο του lol κτλ. Και ναι 300.000 είναι πολυ λίγοι σε σχεση με τα εκατομμυρια του lol. Αλλα είναι σε beta ακόμη και 1000 φορες να περιμενω κανα λεπτο παραπανω για matchmaking παρα το "mid or feed". Γενικα σαν εμπειρια δε μπορω να το συγκρινω με το lol. Ενα απλό παραδειγμα. Φανταστείτε ο blitzcrank να μπορουσε να κανει pull συμπαικτη... Θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι απ τα qq's. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα