Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

disconect απο το server.

quit game

ανοιγμα dota2 > reconnect.

ειναι bug του shop. δεν καθεσε μεσα για παντα κοιτοντας την ασπίδα στον κερσορα. ελεος.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο ένα παιχνίδι που θέλει SweetFX..

Εδώ οδηγίες για το πως να το βάλετε και Screenshots με διαφορές.

http://gsngaming.com/topic/8486-defense-of-the-ancients-2-sweetfx-v13/

Το In-Game AA δεν χρειάζεται να το κλείσετε.

Πολύ όμορφο. Ζωντάνεψαν τα χρώματα και φαίνονται πιο "crisp" τα textures. Χτυπάει λίγο στο μάτι στην αρχή, αλλά νομίζω συνηθίζεται.

Δημοσ.

Το έκανα adjust το brightness, από την μεριά του gameplay λέω θέλει λίγο να το συνηθίσεις. Είναι πιο εμπλουτισμένη η εικόνα που βλέπεις πλέον. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα που ίσως με κάνει να το αφαιρέσω είναι ότι στο alt tab πεθαίνει το client.

Από μια ελαφριά γύρα στο google:

Dota 2 crashes on alt tab with SMAA and LumaSharpen enabled

Δημοσ.

Πάντως με Drow Ranger εγώ έχω 4/4 νίκες.

Ο χαρακτήρας μιλάμε δεν παίζεται.

Για 'ντύσιμο' του Drow Ranger τι προτείνετε;

Δημοσ.

Πάντως με Drow Ranger εγώ έχω 4/4 νίκες.Ο χαρακτήρας μιλάμε δεν παίζεται.Για 'ντύσιμο' του Drow Ranger τι προτείνετε;

Αναλογα το game παντως manta butterfly deadalus η και bkb αν εχουν πολλα spells οι αντιπαλοι!γενικα φορτωσε dmg και στο τελος αν σε παιρνει βγαλε και κανα rapier!early game βοηθαει το shadow blade!κρινοντας και κανοντας ομως!αν ο αντιπαλος εχει mortred η butterfly το mkb ειναι απαραιτητο!ψαξε στο playdota.com για οδηγους,θα βρεις πολλα!

Δημοσ.

Πάντως χρονικά μιλώντας, δύσκολα πας πιο πέρα από το shadow blade, δηλαδή σε ποσά γύρω στο 5χίλιαρο όπως το mkb που αναφέρεις.

9/10 περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις!

Δημοσ.

Το παιχνίδι σε σχέση με το lol τι λέει? Κάποιος που να τα χει παίξει πολύ και τα δύο να πει.

καμία σχέση με το lol.

προσωπικά το βρήσκω πολύ ποιό δύσκολο παντού.(στο farming,έχει και deny,στα mec skills)

γενικά έχει άλλη φιλοσοφία η dota.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως χρονικά μιλώντας, δύσκολα πας πιο πέρα από το shadow blade, δηλαδή σε ποσά γύρω στο 5χίλιαρο όπως το mkb που αναφέρεις.9/10 περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις!

Διαφωνω.μαλλον επειδη εισαι νεος στο game δεν εισαι αποτελεσματικος στο farming!ισως φταινε βεβαια και τα support που μπορει ναην σε αφηνουν να farmαρεις!ποσο διαρκουν κατα μεσο ορο τα games σου?ισως φταιει και το itembuild η το skill build!τι skillsκαι items παιρνεις early game?π.χ. το shadow blade δεν ειναι παντα must!αλλο τι προτεινει η valve στα suggested!το manta ειναι κατα πολυ καλυτερο item apo to shadow blade!

Δημοσ.

Άσε φίλε από τότε που πήρα τον Drow Ranger δε μπορώ να χάσω με τίποτα.

8/8 νίκες έχω.

Εντάξει το manta κάνει και 2 χιλιάρικα παραπάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...