Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια void σε chrono>all.ο pl οσα illu προλαβει ν βγσλει θα πεθσνει μεσα στο chrono απο full farmed void!5 sec εκει μεσα +διπλασιο dmg απο το bash και εχεις πεθανει!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά εγώ ξέρω ότι τον ονόμασαν Cancer Lancer για κάποιο λόγο, κ αυτός είναι πως πρόκειται για το ισχυρότερο hard carry στο game αυτην την στιγμή.

Δημοσ.

Ο stavrakas το λέει και από μεριά competitive play μάλλον, στο οποίο naix, sylla, lancer, gyro, lycan, luna, am, void είναι τα main picks, με τον lancer πρώτο με διαφορά όμως. Το πρόβλημα είναι ότι απλώνει illusions παντού φαρμάρει πάνω κάτω δεξιά αριστερά και με μια diffusal και heart απλά κάθεσαι έξω από την βάση του αντιπάλου και στέλνεις illusions στα κτίρια.

Για τα public games που παίζουμε εμείς όλοι κάφροι είναι :ph34r:. Counters υπάρχουν για όλους, το θέμα είναι να έχεις λογική counter την ώρα του picking (και να μπορείς να παίξεις το counter επίσης).

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως γενικά αν θέλετε να δείτε λίγο πιο pro gaming επιλέξτε captain mode δείτε τι μπανάρουν από ήρωες και gl hf.... :)

Δημοσ.

stavraka δεν σου λεω για το ποιος ειναι το πιο διαδεδομενο carry atm λογω των navi!απλα σου λεω πως 1vs1 ο void δεν πεφτει απο τον pl..το οτι γινεται συνεχως pick η ban διγουρα δειχνει πως ειναι πολυ δυνατο carry αλλα κυριως επειδη κανει τρελο push τα lanes.εγω αναφερομαι σε 1vs1 και οχι στην συνολικη επιδραση στο match.προσωπικα σιχαινομαι το CM για 2 λογους:1)συνεχεια τα ιδια picks+bans με μικρες διαφορες για κανα 2μηνο,βασιζομενοι στα picks και bans των pro.κατανταει κουραστικ οκαθε game να εχει kotl,pl,nyx,ds,sd κλπ 2)ο captain νομιζει πως ειναι ο puppey και κανρι μονος picks bans χωρις τη γνωμη του team.αν θελετε να ευχαριστηθειτε CM μπειτε με 5αδα που υπαρχει κ συνεργασια!

Δημοσ.

Εγώ έχω κολλήσει στον juggernaut μιας και βρήκα έναν οδηγό με πολλούς ψήφους στο dota2fire.com

Πιο πολύ σαν αντιπάλους σέβομαι την Ursa και τον Drow Ranger

Δημοσ.

stavraka δεν σου λεω για το ποιος ειναι το πιο διαδεδομενο carry atm λογω των navi!απλα σου λεω πως 1vs1 ο void δεν πεφτει απο τον pl..το οτι γινεται συνεχως pick η ban διγουρα δειχνει πως ειναι πολυ δυνατο carry αλλα κυριως επειδη κανει τρελο push τα lanes.εγω αναφερομαι σε 1vs1 και οχι στην συνολικη επιδραση στο match.προσωπικα σιχαινομαι το CM για 2 λογους:1)συνεχεια τα ιδια picks+bans με μικρες διαφορες για κανα 2μηνο,βασιζομενοι στα picks και bans των pro.κατανταει κουραστικ οκαθε game να εχει kotl,pl,nyx,ds,sd κλπ 2)ο captain νομιζει πως ειναι ο puppey και κανρι μονος picks bans χωρις τη γνωμη του team.αν θελετε να ευχαριστηθειτε CM μπειτε με 5αδα που υπαρχει κ συνεργασια!

Τα picks του n0tail χθες στο 5ο μου κόστισαν 8 rare. ο καημενος ο trixi επεξε τοσο καλα στο 4ο game που απλα το εσβησε με την broodmother. και εαν είδες το game (αναφέρομαι στον τελικο του defence). cancer has been cured. 2 φορες κιόλας. ενας έυκολος τρόπος να κερδισεις στα public ακόμα και να μην είσαι 4-5 ατομα αλλα με ένα φιλαράκι σου ειναι να το πάς split push. πχ. εγω τρελένομαι για ganks. οποτε πέρνω roamers/gankers συνήθος furion, το φιλαράκι μου παίρνει invoker παει Mid. οταν παω 3 lvl κάνω ασταματητα ganks. βγάζω το φαρμ τις ζωής μου και gg. ξέρω είναι rat-dota αλλα στα παπακια μου αφου ειναι public. :D

Δημοσ.

Τα picks του n0tail χθες στο 5ο μου κόστισαν 8 rare. ο καημενος ο trixi επεξε τοσο καλα στο 4ο game που απλα το εσβησε με την broodmother. και εαν είδες το game (αναφέρομαι στον τελικο του defence). cancer has been cured. 2 φορες κιόλας. ενας έυκολος τρόπος να κερδισεις στα public ακόμα και να μην είσαι 4-5 ατομα αλλα με ένα φιλαράκι σου ειναι να το πάς split push. πχ. εγω τρελένομαι για ganks. οποτε πέρνω roamers/gankers συνήθος furion, το φιλαράκι μου παίρνει invoker παει Mid. οταν παω 3 lvl κάνω ασταματητα ganks. βγάζω το φαρμ τις ζωής μου και gg. ξέρω είναι rat-dota αλλα στα παπακια μου αφου ειναι public. :D

σιγουρα τετοιοι heroes για να σβηστουν θελουν ganks!τον ειδα τον τελικο και το τσατ τρελαθηκε να λεει cancer has been cured!:-P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα και 'γω χτες, αρχίζω και το συνηθίζω και μ' αρέσει :)

Το μόνο κακό ήταν ότι σε κάποια φάση Buggare και δεν μπορούσε να αγοράσω Items, να πουλήσω ή να μετακινήσω..

Είχε κολλήσει το εικονίδιο ενός Item στον Cursor και δεν έφευγε με τίποτα, ευτυχώς Leavare ένας και βγήκα..

Δημοσ.

Ξεκίνησα και 'γω χτες, αρχίζω και το συνηθίζω και μ' αρέσει :)

Το μόνο κακό ήταν ότι σε κάποια φάση Buggare και δεν μπορούσε να αγοράσω Items, να πουλήσω ή να μετακινήσω..

Είχε κολλήσει το εικονίδιο ενός Item στον Cursor και δεν έφευγε με τίποτα, ευτυχώς Leavare ένας και βγήκα..

Αυτό το θέμα μου το έχει βγάλει και εμένα ορισμένες φορές και ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αναγκάζεσαι να κάνεις leave ή να σε τρώνε...

Δημοσ.

Αυτό το θέμα μου το έχει βγάλει και εμένα ορισμένες φορές και ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αναγκάζεσαι να κάνεις leave ή να σε τρώνε...

Αυτό είναι το γνωστό shop bug! Πρέπει να το πεις στο chat  και να βγεις από την dota εντελώς  και να ξαναμπείς στο game! Λογικά σε περιμένουν γιατί στους περισσότερους έχει τύχει! Εμένα από τον Οκτώβρη μου χει τύχει καμιά 10αριά φορές αλλά φτιάχνει!

το θέμα είναι με τους σερβερς που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και τα παίζουν και βαράν ώρες ώρες τρελά Ping!

Δημοσ.

Αυτό είναι το γνωστό shop bug! Πρέπει να το πεις στο chat  και να βγεις από την dota εντελώς  και να ξαναμπείς στο game! Λογικά σε περιμένουν γιατί στους περισσότερους έχει τύχει! Εμένα από τον Οκτώβρη μου χει τύχει καμιά 10αριά φορές αλλά φτιάχνει!

Αυτό δεν το γνώριζα και για να μην φανεί ότι κάνω leave, έμενα in-game παίζοντας χωρις items... :mad:

Δημοσ.

Αυτό δεν το γνώριζα και για να μην φανεί ότι κάνω leave, έμενα in-game παίζοντας χωρις items... :mad:

Πωωω....!!!!! Απλά δεν γίνεται να παίξεις ! Αν και νομίζω ότι από τα δεξία αντικείμενα αγοράζεις, απλά δεν μπορείς από τα suggest!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...