Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη ξεχνάμε ότι είναι ακόμα beta ( με όποια σημασία και αν έχει), το λέω αυτο γιατι ειναι πολύς ο κοσμος που θέλει να κάνει register και να παίξει αλλα δε μπορεί...

Δημοσ.

φυσικά και μιλάω για την πλειοψηφία. υπάρχουν καλοί και σόβαροι έλληνες παιχτες.

Το θέμα είναι να αποκλείσουν τους ρώσσους απο τους ΕU servers. μετα όλα καλα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!!Κατεβάζω το dota 2 (αυτη την στιγμή ).Εχω μία ερώτηση να κάνω:Θα μπορώ να

παίξω ή πρέπει να μου κάνει κάποιος πρόσκληση ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Παίδες είπα να το εγκαταστήσω και εγώ μιας και ήμουν φαν του DoTA. Κατεβάζω τώρα το game απο steam. Θα χρειαστώ κλειδί ε? Μπορεί να μου στείλει κάποιος? name : TheOneGandalf

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. B)

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Κατεβάζω το dota 2 (αυτη την στιγμή ).Εχω μία ερώτηση να κάνω:Θα μπορώ να

παίξω ή πρέπει να μου κάνει κάποιος πρόσκληση ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εαν δεν ειχες invite η εαν δε σου εστειλε η valve μετα απο δικο σου request. τοτε απλα κατεβαζεις την spectate client version. αχρηστη αφου ειναι μονο για να βλεπεις τα τουρ που γινονται.

edit :

@ theonegandalf στειλε μου με pm το mail σου. να σου στειλο. κατεβαζεις το spectator.

και εσυ balz στειλε μου Pm το mail.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες έχω περίπου 15 invites όποιος θέλει pm me  ή add me στο steam username:revolver1990

Δημοσ.

Έχω δει πλέον και 300000 κόσμο μέσα στο σύστημα.Μόνο αρνητικό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι δημιουργήσανε τον πανίσχυρο χαρακτήρα Drow Ranger, χωρίς να έχουν φτιάξει κάποιον άλλο χαρακτήρα να τον παίξει άμυνα, και σκοτώνονται όλοι να πάρουν αυτόν.Καταντάει και βαρετό πλέον σε κάθε ματς να υπάρχει standard ο Drow Ranger.Εγώ προτιμάω Juggernaut.

Δημοσ.

Εναν str θέλεις με stun και την έχεις σβήσει την traxex ...άμα βέβαια την feedareis γερά έχει τελειώσει το game

Δημοσ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους χρήστες είναι εδώ :

Link.png Site: http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.402575-Dota-2-Attracts-More-Simultaneous-Players-Than-Skyrim">λινκ

Πέρασε το skyrim σε ταυτόχρονους χρήστες....

Δεν υπάρχουν imba ήρωες πλέον... Θεωρώ ότι είναι αρκετά balance...

Μία ντυμένη traxex  και ένα ντυμένος sniper σου κάνουν την ίδια ζημιά...

Και μην κοιτάτε μόνο πόσο ζημιά κάνετε...

Χρειάζεται να έχετε balance team..  Ομάδα με 5 carry  δεν κερδίζει ποτέ...

Θέλει και support για wards,courier κτλ και ένα τρώει το ξύλο!

• Like 1
Δημοσ.

Για την ώρα Phantom Lancer>all, αν ντυθεί δεν τον σταματάς ούτε με τάμα στην Παναγιά της Τήνου :P

Ντυμένος Sven όμως με άπειρο damage σε συνδυασμό με το cleave attack στέλνει τα illusion γονατιστά...

Γενικά όλοι οι ήρωες έχουν  anti-hero ή anti-item!

Και είναι αρκετά ωραίο θέμα συζήτησης!

sladar-gondar εναντίον αόρατων αντιπάλων...

monkey king bar εναντίον mortred  για να μπορέσεις να την ρίξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...