vaggos88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σεις, όσοι τουλάχιστον παίζατε dota, πώς την παλεύετε με τα χρώματα;! 2 games (με bots) έπαιξα και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου! Τι σκούρα χρώματα έβαλαν; Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τους παίκτες! Πειραγμένη παλέττα χρωμάτων είχαν;! Ειναι θεμα χρονου να το συνηθισεις. και γω την ιδια εντυπωση ειχα. το παιχνιδει ειναι τελειο. btw το τρεχεις σε μεγιστη αναλυση? και με τα γραφικα σε υψηλα επιπεδα?
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι θεμα χρονου να το συνηθισεις. και γω την ιδια εντυπωση ειχα. το παιχνιδει ειναι τελειο. btw το τρεχεις σε μεγιστη αναλυση? και με τα γραφικα σε υψηλα επιπεδα? χμ, δεν το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια αλλά δε νομίζω να το έτρεχα σε καλά γραφικά γιατί έπαιζα σε mac osx μέσω port (από θέμα ανταπόκρισης ήταν μια χαρά πάντως) θα το δοκιμάσω και σε windows πάντως
vaggos88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Στο λεω γιατι πριν καιρο εδωσα σε ενα φιλο invite και οταν τον ρωτησα πως του φενεται μου ειπε χαλια και οτι δεν ειναι και κατι σπουδαιο. μολις πηγα σπιτι του τον ειδα και το ετρεχε σε 800χ600 και low γραφικα. οταν το ειδα εφριξα και οταν του το εφτιαξα επαθε την πλακα του. αλλο game πραγματικα
xavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 και εγω ειχα την αναλυση χαμηλα στο 1ο παιχνιδι και λεω τι χαλια ειναι αυτα...τα γραφικα δεν ειναι το προβλημα του παιχνιδιου...οταν κανω 4-5 λεπτα για να βρω ομαδα να ξεκινησει το παιχνιδι ειναι προβλημα...
Sotosgl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ευτυχως μπορεις να επιλεξεις και αλλους Servers χωρις lag η εστω μεγαλο lag.(επαιξα για πλακα με βραζιλιανους κλπ) Παιζεις Ranked στο LoL;Αν οχι τοτε δεν ξερεις ποση ωρα κανει να ξεκινησει ενα Game.(Τωρα εστρωσε καπως αλλα στην DOTA δεν ρισκαρεις να χασεις τα Battle Points σου τοσο ευκολα) Παντως με unfair botakia ευχαριστιεμαι το παιχνιδι περισσοτερο,κανουν last hits ganks team fights καλα combos με τα skill τους κλπ.
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ευτυχως μπορεις να επιλεξεις και αλλους Servers χωρις lag η εστω μεγαλο lag.(επαιξα για πλακα με βραζιλιανους κλπ) Παιζεις Ranked στο LoL;Αν οχι τοτε δεν ξερεις ποση ωρα κανει να ξεκινησει ενα Game.(Τωρα εστρωσε καπως αλλα στην DOTA δεν ρισκαρεις να χασεις τα Battle Points σου τοσο ευκολα) Παντως με unfair botakia ευχαριστιεμαι το παιχνιδι περισσοτερο,κανουν last hits ganks team fights καλα combos με τα skill τους κλπ. στα 2 παιχνίδια που έπαιξα με bots και εγώ τα ευχαριστήθηκα. Καλή προπόνηση, ειδικά για να μάθεις καλύτερα κάποιους χαρακτήρες που δεν του "έχεις" τόσο καλά.
Sotosgl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Οντως ειναι πολυ πιο εξυπνα απο πολλους αντιπαλους deny μεχρι αηδιας και αν δεν κανεις GayTactics(Backdoor Ganks ολη την ωρα) μη περιμενεις να παρεις παιχνιδι. Gondar,Boneclinks,Riki,Sandking ή Sniper και Trachex ή Shadowfiend με Shadow Blade ουτε για πλακα αφου παιρνουν τα ματακια τους,τα Dusts τους εχουν και 2-3 TP καβατζα και αντε γεια Ασε που πεφτουν και Mythical στα bot mode Ελεος με το Cache 10 φορες Clear την εβδομαδα.....
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Σωστός ο vaggos. Το δοκίμασα στα windows με καλά γραφικά και μιλάμε για άλλο game! Ωραία χρώματα και επιτέλους καταλάβαινα τι γινόταν! Προφανώς το (unofficial) port στο mac δεν ήταν και πολύ καλό, άλλωστε τώρα, πριν λίγες μέρες φτιάχτηκε, αν δεν κάνω λάθος, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οπότε θα το βελτιώσουν και εκείνο. Γενικά βαριέμαι να κάνω restart για να πάω από το ένα λειτουργικό στο άλλο, αλλά ίσως θα την κάνω την εξαίρεση σιγά σιγά για το dota2. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Το έχουν κρατήσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο dota σε όλους τους τομείς. Ενώ έχουν απλοποιήσει πολλά πράγματα και κάτι μικροπροσθήκες που έχουν κάνει είναι "χειρουργικές" και σωστές. Η μόνη διαφορά που δυσκολεύει κάποιον που έχει συνηθίσει στο παλιό είναι ίσως τα μαγαζάκια στις βάσεις που τώρα είναι 1 ενιαίο αλλά συνηθίζεται κι αυτό εύκολα (τα πρώτα 100 games είναι δύσκολα, μετά στρώνεις ) Κατά τα άλλα να πω ότι και τα menu του παιχνιδιού (εκτός game δηλαδή) είναι εξαιρετικά και περιέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έχει πολλές εξτρά επιλογές (όπως το να παρακολουθήσεις τουρνούα). Ωραία πράγματα (αν και απ'ότι είδα είναι επί πληρωμή; ) Τα bot-ακια τα σπάνε, ό,τι πρέπει για να ξεσκουριάσεις! Μπράβο στη valve, εξαιρετική δουλειά so far!
vaggos88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Είναι πραγματικά το κάτι αλλο το game. Έχω beta εδώ και 1,5 χρόνο. τότε που είχε 2-3 χιλάδες παίχτες online και περίπου 40 heroes. και όντως το κρατάνε κοντά στην dota1. Τα updates που γίνονται στην dota2 έρχονται κατευθείαν απο την dota1. οσο αφορά το gameplay δηλαδή είναι ίδιο.
gildo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ειχα μερες να μπω στο steam εχει στειλει στο inventory 18 καρτες dota 2 για invite να δωσω ειναι ολες αυτες?
vaggos88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ειχα μερες να μπω στο steam εχει στειλει στο inventory 18 καρτες dota 2 για invite να δωσω ειναι ολες αυτες?Ναι, δωσε σε φιλαρακια σου και οποιον σου ζητησει. Πιθανον σε κανα μήνα να έχεις αλλα τόσα. δεν έχουν αξία πλέων. εγω εχω δώσει ένα σορο και παλι έχω καμια 20ρια
Jamest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το game είναι στημένο σε σωστές βάσεις... Ότι αλλαγές έχουν γίνει πιστεύω πως το ανεβάζουν επίπεδο... Αυτο που με χαροποιεί ιδιεταιρα είναι το community ( αν εξαιρέσουμε τους Ρωσσους που δε μιλάνε Αγγλικά για κανένα λόγο ) το μπινελικι που πέφτει στο LoL απλα δεν υπάρχει... Ο κοσμος παίζει για να ευχαριστηθεί το game πάρα για να τρολαρει και να τσακωθει... Ίσως η dota να απευθύνεται σε άλλη ηλικία αλλα στα 200 games που έχω παίξει άντε στα πέντε να έγιναν μανουρες...
vaggos88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το game είναι στημένο σε σωστές βάσεις... Ότι αλλαγές έχουν γίνει πιστεύω πως το ανεβάζουν επίπεδο... Αυτο που με χαροποιεί ιδιεταιρα είναι το community ( αν εξαιρέσουμε τους Ρωσσους που δε μιλάνε Αγγλικά για κανένα λόγο ) το μπινελικι που πέφτει στο LoL απλα δεν υπάρχει... Ο κοσμος παίζει για να ευχαριστηθεί το game πάρα για να τρολαρει και να τσακωθει... Ίσως η dota να απευθύνεται σε άλλη ηλικία αλλα στα 200 games που έχω παίξει άντε στα πέντε να έγιναν μανουρες...Μετα απο 1,5 χρονο παιζοντας dota2 εχω να πω το εξης. Το community το ελληνικο παραμενει ελληνικο. εχεις παίξει με 5αδα ελληνες αλλα random? να μη γνωριζετε κανεις με κανενα? καλυτερα παιξε με ροσους. ο ελληνας παραμένει ελληνας στο μυαλο και στης απόψεις. δυστηχος αυτοι είμαστε. βρίζουν μανες, νομιζουν οτι τα ξερουν ολα, και δεν ικανοποιουνται με τιποτα. αυτος ειναι ενας λογος που παιζω μονο με 2-3 φιλαρακια και δεν ψάχνομαι να δυναμόσο το ελληνικο community. οτι γινεται στο λολ γινεται σε καθε game που παιζει ελληνας. οσον αφορα την dota και την ηλικία δεν εχει να κανει. απλα η dota θελει skill, μυαλο, team game. στο λολ αυτα δε τα χρειάζεσαι. δεν ειναι τυχαίο που ασχετοι παίχτες παρατησαν dota και εγιναν pro στο λολ 1
Jamest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου εγω μόνο random παίζω. Η κριτική μου βασίζεται σε random matches και στα δυο games... Όπως και να έχει σέβομαι την άποψη σου και συμφωνώ έν´μέρη. Καλο είναι να μη βάζουμε όλους τους Έλληνες σε ένα τσουβάλι. Παρ´ολα αυτα καταλαβαίνω το τροπο που το λες... Κάποτε παίζαμε μπουνιες σε Ίντερνετ καφε για τη dota... ΥΓ. Αν η valve καταφέρει με τις προσπάθειες τις να ανεβάσει το game πιο ψηλά μέσω των e-sports πιστεύω ότι θα πάρει πολυ κόσμο απο το LoL...
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως με το που άρχισαν να μοιράζουν προσκλήσεις, βλέπω φθάσανε οι παίκτες πάνω από 250000 σε ώρες αιχμής! (Παίζω μόνο στον west europe server)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα