Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καμια 20αρια και παρα πολλοι εδω μεσα θα εχουν και αυτοι αλλες ποσες προσκλησεις

Οποιος θελει ας γραψει εδω να του στειλω

Και ας ελπισουμε και οι υπολοιποι που εχουν αν υπαρξει ζητηση να ποσταρουν εδω για να τις δωσουν

:-D

Δημοσ.

εγω λεω να μεταφερει ενας admin το νημα με τιτλο χαριζονται Dota2 invites στο pc games και οποιος ενδιαφερετε θα ποσταρει το mail του και θα του στελνει οποιος εχει.

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα σήμερα το απόγευμα και από εκεί που ήμουνα level 4 με 30+ νίκες, με έχει γυρίσει στην αρχή δηλαδή level1 και μηδέν νίκες.

Πως μπορεί να συνέβη αυτό;

Τώρα διορθώθηκε!

Δημοσ.

παιδια εγω εχω περιπου 20 invites αλλα λεει μονο για China!ξερετε γιατι?μπορω με καποια ρυθμιση να το αλλαξω και να ειναι gift προς ολες τις χωρες?

Δημοσ.

Μηπως λεει αυτο? (This is a restricted gift which can not be redeemed in these countries: China)

Α ναι ρε συ! :confused:  δε διαβαζα το not!ευχαριστω!οποτε εχς 18 dota invites.οποιος θελει pm!

Δημοσ.

να ξερετε τα invites που παιζουν china ειναι δυσεύρετα και αξιζουν αρκετα ευρω. οποτε θα αξιζε να το πουλησεις σε κανα κινεζο :P.

αλλα να πεσει στα χερια μας τετοιο Invite ειναι παρα πολυ απιθανο

Δημοσ.

Ρε σεις, όσοι τουλάχιστον παίζατε dota, πώς την παλεύετε με τα χρώματα;!

2 games (με bots) έπαιξα και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου! Τι σκούρα χρώματα έβαλαν; Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τους παίκτες!

Πειραγμένη παλέττα χρωμάτων είχαν;!

Για να λέμε και τα σωστά, τα υπόλοιπα features του παιχνιδίου είναι άψογα και το feeling σε σχέση με το dota είναι επίσης σωστό και έχουν κάνει καλή μεταφορά. Αν είχαν βάλει και πιο έντοντα χρώματα ώστε να είναι πιο διακριτοί οι χαρακτήρες, θα ήταν σούπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...