Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The moment u get notified φρομ στεαμ ότι κάποιοι από αυτούς που έκανες report την έφαγαν, priceless!

Τους κάνουν ban όντως;Γιατί μέχρι τώρα έχω κάνει πόσα report και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Δημοσ.

Εγω εχω κανει 60+ report και εχουν banarei τα μισα

Που το βλέπεις αυτό?

Όντως και καλό είναι να μπανάρεις και αντίπαλους noobades  για να μην παίζεις και μαζί τους!

Δημοσ.

Καθε τοσο μολις ανοιγο dota2 μου λεει το εξης. "We have taken action against one or more players you reported."

Απλα δε χαριζω.. τα report πεφτουν αβερτα. Μεχρι και πατριωτη εχω μπαναρι γιατι feedare και στο 7ο λεπτο εκανε leave.

Δημοσ.

Ίσως κάνω λάθος αλλά με τα report και τα abandonment μπαίνεις σε λίστα χαμηλής προτεραιότητας όταν ψάχνουν για game (κάνει περισσότερη ώρα να βρει game), και διάβασα επίσης  ότι αν φας report για κάτι ακραίο (p.x. βρισιές κτλ) μπορεί να σου κλειδώσουν και το key αν είναι μόνιμο ή όχι δεν ξέρω.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετά report (λόγος + σε τι χρόνο έγινε ακριβώς) και έχω λάβει τρεις φορές το μνμ ότι κάποιος που έκανα report την έφαγε χωρίς να αναφέρει ποινή ή ποιος/ποιοι είναι.

Δημοσ.

Ναι παιζει ρολο το σωστο report. Δε μπορεις απλα να γραψεις ο ταδε feedari. Δε θα μπουν στον κοπο να δουν το replay..

Παντος και το low priority ειναι μεγαλο (-) για καποιον που παιζει συστηματικα το game. Ημουν 24 ωρες low priority απο abandon. Και δε την παλευα. Νο points και κανα 10+ να μου βρει game.

ΥΓ. Δεν ειμαι leaver απλα επρεπε να φυγω εν ωρα game :/

Δημοσ.

Δυστυχως το low priority system ειναι απαραδεκτο.

Εφαγα Dc για 6 λεπτα μπαινω ξανα με εχουν ξεβρακωσει συνεχιζουμε το game το παιρνουμε (με τα σχετικα sorry guys κλπ) και με ειχε βαλει για μια μερα σε Low Priority και επεσαν και 2 rares και 1 mythical :( ...

Βλακεια βεβαια που δεν εχουν και περισσοτερες επιλογες στο report.

Παραδειγμα:

Γραφω "ss mid care bot" επειδη αρχισε να κατηφοριζει ο αντιπαλος midder παει ο Pudge κατω και παιρνει Double kill...o Zeus που ηταν κατω γραφει "δεν μου ειπες ss κωλοnooba #$@$#@%#@ και παω Afk..."

Ο τυπος ηταν 5 lvl και δεν πηρε καν το 6ο να spammarei ulti οταν ηταν σε cooldown επιλογη για Afk δεν βρηκα :/

Δημοσ.

Οταν ο αλλος παει afk και το δηλωνει κιολας. Απλα επλεγε τα ολα στο report.

Γραψε τι συνεβη και σε πιο λεπτο. (Παντα να λες οτι ειναι στο 10πχ λεπτο στο ρολοι του game.) Γιατι replay clock k ingame clock δε συμβαδιζουν.

Δε μπορεις να κανεις καποιον report αμα ειναι ασχετος, δε περνει wards courier κλπ, η αν σε βριζει στο mic. Μιας και δεν ηχογραφει τα μικροφωνα στο replay.

Δημοσ.

Καλησπερα, πηγα σημερα στο dota 2 απ' το steam store και βλεπω:

You already own Dota 2.

ποτε δεν αγορασα το παιχνιδι ουτε εβαλα κλειδι, στην βιβλιοθηκη δεν το εχει μαυρισμενο (οτι ειναι διαθεσιμο για  ληψη).

Πού μπορω να δω ποια αλλα παιχνιδια εχω χωρις να το ξερω?

Δημοσ.

Καλησπερα, πηγα σημερα στο dota 2 απ' το steam store και βλεπω:

You already own Dota 2.

ποτε δεν αγορασα το παιχνιδι ουτε εβαλα κλειδι, στην βιβλιοθηκη δεν το εχει μαυρισμενο (οτι ειναι διαθεσιμο για  ληψη).

Πού μπορω να δω ποια αλλα παιχνιδια εχω χωρις να το ξερω?

δεν το εχεις το game. ειναι το spectator client.ειναι free για ολους. αμα θες παντως εχω να σου δωσω invite.
Δημοσ.

Μου είχε δώσει το καλοκαίρι ένας φίλος beta key .Έμπαινα κανονικά, τώρα όμως που ξαναπροσπάθησα μου λέει αφότου βρεί το game ΄ότι "cannot connect to server " Μόνο εγώ το χω εδώ ή είναι και άλλοι? Παγκοσμίως τουλάχιστον είναι μαζικό πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...