Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ο ssd δεν δίνει fps εξαρταται το παιχνιδι στο wow εδινε fps γιατι καθως προχωραγες αναγκαζοταν να διαβαζει απο το δισκο δεδομενα και κολλαγε ανελεητα με ssd ηταν πολυ μικροτερο το φαινομενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παίδες και εγώ έχω πολλά κλειδιά ! Όποιος θέλει να μου στείλει το name στο steam ή το mail του! Η αλήθεια τουλάχιστον για μένα ότι όταν βγήκαν και το hon και το lol πάλι dota 1 παίζαμε με την παρέα μου! Ευχαριστώ για το key! Απο βράδυ και μετά θα το τιμήσω. Θα ψάξω λίγο και το thread για Info. φαντάζομαι κατευθείαν στα βαθιά ε; δεν έχει τυτ η κάτι παρόμοιο.
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Βαρέθηκα τον batrider και ξεκίνησα με τον Bounty Hunter.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παίδες είμαι καινούριος σε αυτό το στυλ παιχνιδιών, τι μπορώ να κάνω για να μάθω το παιχνίδι σιγά σιγά? Να παίζω με bot κλπ?
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ξεκίνα με έναν εύκολο ήρωα όπως είναι ο BatRider και εδώ είμαστε για απορίες.
Brisingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ξεκίνα με έναν εύκολο ήρωα όπως είναι ο BatRider και εδώ είμαστε για απορίες. Καλά δεν τον λες και εύκολο ήρωα τον Bat αν θέλεις να είσαι καλός/χρήσιμος στα teamfights...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Έχω 6 steam keys, όποιος επιθυμεί ας μου στείλει Pm με το e-mail του. FREE!
mmavro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="fernandes" data-cid="5179354" data-time="1357738114"><p> Ευχαριστώ για το key! Απο βράδυ και μετά θα το τιμήσω. Θα ψάξω λίγο και το thread για Info. φαντάζομαι κατευθείαν στα βαθιά ε; δεν έχει τυτ η κάτι παρόμοιο.</p></blockquote> Κανένα πρόβλημα φίλε μου! Παιδιά εγώ το 2004 ξεκίνησα με φίλους μου! Ο πιο εύκολος ήρωας ήταν ο sniper και traxex! Δεν έχουν πολλά skills και βαράνε από αρκετά μακρυά! Ειδικά sniper στα πρώτα lvl παίρνετε δεύτερο-τρίτο skill! Μην πάρετε καθόλου πρώτο, οπότε βαράτε από απόσταση ασφαλείας και έχετε και mini-stun! Οπότε μόλις πάτε 6 παίρνετε ulti το οποίο είναι τέλειο για κλεφτό-κιλ από πολύ μακρυά ή όταν φεύγουν με λίγη ζωή. Καλό θα τα στα πρώτα game να μην πηγαίνετε κέντρο και ¨ταίζετε¨ γιατί έχει πολύ κράξιμο και ριπορταρισμα! Και ένα στοιχείο που πρέπει να συνηθίσετε πάρα πολύ τα last-hit.. Γνώμη μου παίξτε κανά δύο παιχνίδια με botakia που είναι αρκετά δουλεμένα.. δείτε και λίγο και πως παίζουν και αυτά!! Αυτά από μένα! gg hf! noob for life!
Dimitris56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 κάποιο key και για μένα, αν σας περισσεύει !
bele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ρε valve αμαν με τα κλειδια και το beta. Λες και αμα βγει κανονικα θα σταματησει να κανει συνεχεια update!? Εδω το team fortres 2 κανει μερα παρα μερα καμια 200mb ενημερωσεις.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Είναι απλά τα πράγματα , το παιχνίδι είναι έτοιμο αλλά κάνει tease με τα κλειδιά να το δοκιμάσεις και να βγει με τη μεγαλύτερη δυνατή βάση χρηστών
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μπηκα προχτες να δοκικασω το mid only mode τσιμπαω την mirana για το βρωμοσταν και....τεραστιο fail.5 μαντραχαλοι να μοιραζονται το xp και το χρημα απο ενα lane και σου επιτρεπει roaming; Ηλπιζα να ειναι σαν το aram(Proving Ground) στο lol αλλα @@.
vaggos88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εχω καμια 20ρια invites. οποιος θελει εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/98176-dota-2-invites-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-games-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχω κι εγω 5 invites , οποιος θελει στελνει πμ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 'Οποις θέλει key πμ me.Μπορώ μέχρι 12 να δώσω . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα