Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έβαλα και εγώ.Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το άνετο παίξιμο σε ανάλυση 1920x1080 σε laptop 5ετίας.Κάποιος δηλαδή έκανε εκπληκτική δουλειά στον τομέα των γραφικών.

Έχω ήδη δύο άτομα ως friends στο steam που παίζουν dota2.Ίσως να κάναμε μια ομάδα.

Δημοσ.

Όταν φθάσω τις 1000 μονάδες τι κερδίζω; (μετά από κάθε game μου αυξάνει τις μονάδες, τώρα πρέπει να είμαι στα 120/1000).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανέβηκα level 2 , αλλά βλέπω ότι ξεκινάω πάλι στο παιχνίδι από level1.

Εκτός αν το χρησιμοποιεί μόνο στο match making.

Δημοσ.

μου γραφει play now το κανει install και μου λεει οτι μπορω να παρακολουθησω μονο τι παιζει με αυτο

τελικα οκ invite ηθελε

Δημοσ.

Το έβαλα και εγώ.Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το άνετο παίξιμο σε ανάλυση 1920x1080 σε laptop 5ετίας.Κάποιος δηλαδή έκανε εκπληκτική δουλειά στον τομέα των γραφικών.

Έχω ήδη δύο άτομα ως friends στο steam που παίζουν dota2.Ίσως να κάναμε μια ομάδα.

Φίλος με laptop 3-4 χρονών δυσκολεύεται να παίξει άνετα και τα ρίχνει αρκετά τα γραφικά,WTF. 

Δημοσ.

Αν πρόσεξες την ανάλυση που γράφω, σημαίνει ότι το laptop είναι στην επαγγελματική κατηγορία , οπότε είναι καλά εξοπλισμένο.Επίσης του έχω βάλει και ssd.

Δημοσ.

Παίδες και εγώ έχω πολλά κλειδιά ! Όποιος θέλει να μου στείλει το name στο steam ή το mail του!

Η αλήθεια τουλάχιστον για μένα ότι όταν βγήκαν και το hon και το lol πάλι dota 1 παίζαμε με την παρέα μου! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...