skatopaido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 οποιος θελει δωρεαν κλειδι ας μου στειλει πμ.
Sotosgl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αν θελει κανενας να παιξουμε κανενα Game ας με κανει add στο Sakaraka5 γιατι με τα ρωσοποντ εχω ενα θεματακια τωρα τελευταια :mad: :mad:
Sotosgl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 όχι βέβαια αλλά δεν είχα ψαχτει καθόλου αν είχαμε άτομα από εδώ να παίζουν και χτες με τις κόκκινες αρκούδες που δεν λένε να σταματήσουν να τρολαρουν ανατολή και δύση είπα να πάρω σβάρνα το ίντερνετ.
Tromponi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια ψαχνω ενα σιριαλ για το παιχνιδι να το δοκιμασω. Οποιος εχει αποθεμα το παιρνω ευχαριστως
SteelLord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ θα λέμε διάφορα για το dota... για τα καινούργια updates... κτλπα... Site: Dota'>http://www.playdota.com/']Dota Site: Dota'>http://blog.dota2.com/']Dota 2 http://www.youtube.com/watch?v=SmjJyxrGSdk http://www.youtube.com/watch?v=tMzpLnQtVuE
kostass13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 μια ερωτηση...εχω παιξει με bot καμποσα games...μια χαρα ειναι το παιχνιδι δεν με δυσκολεψε κατι ιδιαιτερα αν και εχω παιξει μονο το lol απο τετοιου ειδους paixnidia...λιγο με τα items μπερδευτικα αλλα οκ...δεν ειναι τοσο απλα οσο το lol αλλα με εξασκηση εισαι ενταξει...θελω να παιξω με real players και η ερωτηση ειναι υπαρχει matchmarking σορρυ αν το γραφω λαθος ή θα μπω και θα χασω την μπαλα???το ρωταω απλα γτ ειναι ακομα beta...
ScarletK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 μια ερωτηση...εχω παιξει με bot καμποσα games...μια χαρα ειναι το παιχνιδι δεν με δυσκολεψε κατι ιδιαιτερα αν και εχω παιξει μονο το lol απο τετοιου ειδους paixnidia...λιγο με τα items μπερδευτικα αλλα οκ...δεν ειναι τοσο απλα οσο το lol αλλα με εξασκηση εισαι ενταξει...θελω να παιξω με real players και η ερωτηση ειναι υπαρχει matchmarking σορρυ αν το γραφω λαθος ή θα μπω και θα χασω την μπαλα???το ρωταω απλα γτ ειναι ακομα beta... Έχει matchmaking κανονικά ρε συ. Επέλεξε region και find match. Το "θα μπω και θα χάσω την μπάλα" αν αναφέρεσαι σε επίπεδο παικτών, πάει με τα lvls. Το matchmaking θα προσπαθήσει να σε βάλει σε παιχνίδι με αντίστοιχα lvls παικτών (υποθέτω είσαι lvl 1 αν έχεις παίξει μόνο με bots) οπότε δεν θα έχεις σοβαρά προβλήματα.
Junior22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ok thansk!!θα το δοκιμασω... Μπες σε european servers για λιγοτερο ping!να ξες οι παιχτες ειναι spammers σε μεγαλο βαθμο και τρολαρουν πολυ!επισης το matchmaking της valve ειναι.......σε βαζει σε οτι ομαδες να ναι π.χ. μπορει ενας αντιπαλος να εχει 2 νικες και ενας αλλος 500 και να τον εχεις αντιπαλο..ουσιαστικα ισοσταθμιζει τις νικες και οχι τοσο τα lvl με αποτελεσμα αρκετα games να ειναι πολυ imbalanced!επισης καμια φορα εχεις αντιπαλο ομαδα που συννενοειται με skype οποτε εκει δυσκολα τα πραγματα..ενα ακομα προβλημα του matchmaking!
Havik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το matchmaking τις dota είναι τραγικό, προσωπικά είτε θα νικάω με μεγάλη διαφορά στα kills από τους αντίπαλούς είτε θα χάνω με μεγάλη διαφορά… που και στις δυο περιπτώσεις είτε νικήσω είτε χάσω είναι σίγουρα χάσιμο χρόνου, έχω 400 games και με βάζει με άτομα που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά, του στυλ οι αντίπαλοι μπαίνουν βάση και σπάνε barracks και ο άλλος φαρμαρι woods ή neutral… το να μπεις σε καλό game που να κρατήσει και να παίζουν και οι 10 παίχτες είναι πάρα πολύ σπάνιο, συνήθως θα έχεις τουλάχιστον 2 παίχτες που είτε θα είναι pacman style είτε κότες που θα τρέχουν γύρο γύρο από το Battle είτε θα κάνουν back full hp και mana ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε φάει τα πάντα, κοινός είτε θα παίζεις μαζί με τα ζώα είτε θα τα έχεις απέναντι…
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 'Οποιος θέλει free beta invitation ας μου στείλει pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα