Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι μιλάμε εδώ λογικά έχουμε παίξει Dota 1 θέλω να ελπίζω. Στο LoL έχει περισσότερα. Κανένας δεν μίλησε για τον αριθμό των heroes/clickable items παρ'όλα αυτά εσύ διάλεξες να μιλήσεις για το πιο κοινό γνώρισμα των Moba που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που το ανέφερε (εκτός αν δεν το κατάλαβα) αλλά για τον overall σχεδιασμό του σε σχέση με τον προκάτοχο (Dota 1) και με τον μετέπειτα "μεγάλο παίχτη" στον χώρο League of Legends.

Κάποια από τα παράπονα σχετίζονται με τον χρόνο που έχει κάποιος δει/παίξει dota 2 και την απαίτηση να είναι όλα εύκολα στο πρώτο game, anyway, εσύ απλά το θάβεις για τα πάντα….άσε που εγώ φαραώ και παρωπίδες...

είναι κακογραμμένο

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις hero από creep

Αυτα τα προσπερνάω αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό

To map στην σκοτινή πλευρά του είναι ότι πιο χάλια έχει το παιχνίδι κατά την άποψή μου και απευθύνεται καθαρά σε haters of all mobas except Dota.

Αναφέρεσαι στο fog; τι πρόβλημα έχει;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μιας που μιλαται για το DOTA 2 και για το lοl εχω να κανω μια ερωτηση...εγω παιζω λολ και δεν εχω παιξει ποτε ντοτα..λοιπον σημερα το κατεβασα απο το steam και εχω ενα προβλημα με τα γραφικα....μπορει να με βοηθησει καποισ?????????? να και μια εικονα με το προβλημα μου:PacIn.png

Δημοσ.

παιδια ελεος..υπαρχει ρυθμιση στο χαρτη να βλεπεις τις φατσες των ηρωωνω και οχι βουλες.αν ειναι δυνατον..500 σχολια για κατι που λυνεται απο τις ρυθμισεις!και το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο,οπως ο προκατοχος!χρονο θελει και υπομονη..λογικο μετα απο το ΛοΛ να μη σας αρεσει,αλλα δεν σας αρεσει επειδη το ΛοΛ σας κανει τη ζωη ευκολη..περι ορεξεος!παντως πριν θαψετε σκεφτειτε λιγο..

Δημοσ.

Στο fog? Σοβαρά τώρα; Λες να αναφέρομαι στο fog of war; Μιλάμε για σχεδιασμό και εσύ νομίζεις ότι μιλάω για το fog of war;

2ρη συνεχόμενη φορά που άλλα λέμε (λέω) και άλλα καταλαβαίνεις, άστο ρε μαν, αφού δεν καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι μην το κουράζεις γιατί με βάζεις να γράφω επεξηγηματικά post που κανένα λόγο δεν παίζουν.

Υ.Γ. Όταν λέω κακογραμμένο δεν εννοώ τα κείμενα σε περίπτωσή που και αυτό το καταλάβεις λάθος, και όταν λέω κακό σχεδιασμό δεν εννοώ τα portrait των heroes/models, να σε προφτάσω αν έχεις άλλες απορίες.

Υ.Γ.2. Κανείς που μεγάλωσε με Dota δεν θέλει να failάρει η Dota 2 γι'αυτό είμαστε και πιο σκληροί στην κριτική μας, πόσο μάλλον όταν μια εταιρία από το πουθενά (σχεδόν) έφτιαξε ένα πολύ καλύτερο Moba από την Valve

post-155453-0-01575100-1354023267_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια ελεος..υπαρχει ρυθμιση στο χαρτη να βλεπεις τις φατσες των ηρωωνω και οχι βουλες.αν ειναι δυνατον..500 σχολια για κατι που λυνεται απο τις ρυθμισεις!και το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο,οπως ο προκατοχος!χρονο θελει και υπομονη..λογικο μετα απο το ΛοΛ να μη σας αρεσει,αλλα δεν σας αρεσει επειδη το ΛοΛ σας κανει τη ζωη ευκολη..περι ορεξεος!παντως πριν θαψετε σκεφτειτε λιγο..

ΠΟυ είναι η ρύθμιση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου ρε mpikoz, που είναι? Εγώ απέτυχα, άντε πες μου εσύ που είναι. Αλλά άμα είσαι 11χρονών , τέτοια κουβέντα κάνει κανείς μαζί σου. Α ρε μάστορα mpikoz

Συνεχίζει και κατεβαίνει.Δε βαριέσαι, θα περιμένω κανέναν ώριμο να μου λύσει την απορία. Δυστυχώς το google δε μας το αποκαλυψε.

Ωπ, το βρήκα, ήθελε δύο επιλογές για ON. How intuitive. Ε εντάξει, το Default είναι σίγουρα καλύτερο. Colors>icons

Ανέκδοτο κατέντησε.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου ρε mpikoz, που είναι?

Κοίτα το ακριβώς επάνω post

13 15 (άντε αφού δεν σου καθότανε καλά 2 φορές και έκανες edit για να προσθέσεις 2 και μετά να αφαιρέσεις 4) 11 χρονών μάστορας ίσως στην Σιγκαπούρη...

Και how intuitive μόλις το βρήκες μας τα αλλάζεις και τελικά το παλιό ήταν καλύτερο, αλλά ναι μαζί μου τι κουβέντα να κάνεις...

Επεξ/σία από mpikoz
Δημοσ.

Μάγκες δίνω δωρεάν κλειδιά. Όποιος θέλει ας μου πει. Συνέχεια μου δίνει η steam, αν και το έχω παρατήσει. :)

Έχω τρία, τέσσερα, στείλτε μου μήνυμα.

Δημοσ.

Να κανω μια νουμπαδικη ερωτηση που δεν βρισκω ουτε με googling(Δεν ξερω και να το περιγραψω καλα) Θελω να μαθω αν υπαρχει κανενας τροπος με τον οποιο ο χαρακτηρας να καθεται ακινητος οτι και να γινει οπως το shift στο diablo για οσους εχουν παιξει. Το προβλημα μου ειναι οτι αν εχω ranged και αστοχησω να κλικαρω τον εχθρο επειδη κινειται θα κανει register στο εδαφος το click και θα παω προς αυτη την κατευθηνση κατα λαθος.

Το stop/hold position δεν κανουν αυτο που θελω(να το κραταω πατημενο και ασχετο τι click θα κανω να μενει εκει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...